0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimdi mesaj geldi siparişiniz oluşturuldu diye marka model yazmış ben dün atacaktım modelin aynısını bulamadım şimdi nete yazdım buldum markasını ve modelini bugün TV değişikliği yaptığım için bu salıncak bana 2300 TL ye geldi. TV 12500 TL olduğu için 1200 TL indirim çeki verdi başka ürünlerde kullanmak şartı ile bende salıncakta kullandım. 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bugün baktım Trendyol dan falan bayaa pahalı yaa ama çok güzelmis güle güle kullan 
tarafından
Aman kuzu plastik sepetli olanlara bakma ben oturdum çok esniyor plastik sepetli olanlar 2700 dü eğer onu alsaydım bana 1500 TL gelecekti 1200 TL indirim yaptıkları için almadım demir gövdeli olanlara bak sepeti de demir olsun esnemiyor ve ağır kaldırıyor
tarafından
Tamamdır kuzum saolasin ❤️
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Giitti bilezik diyesim geldi :)
tarafından
Aman kız canım sağolsun bilezikleri takmıyordum zaten kasada duruyor 2 yıldır bir işe yaradığını hiç görmedim xbdbxbdb ilk defa yaradı ama geçen senede 2 bilezik bozdum evime genç odası almak için 2 baza 3 kapakli dolap ve sifonyer almıştım 5600 TL ye. Şuan gala genç odası yaz Google 18 bin olmuş tek karyolali hali ben 2 karyola almıştım birde süngerleri 3 katlı almıştım 3000 TL genç odası 2000 TL de süngerleri tutmuştu şuan 1 bilezik o odayı alamıyor. Birde ayriyeten ben genç odası ile birlikte bir sürü ev eşyası aldım şuan bir salıncak 1 TV 1500 TL tuttu
tarafından
600 TL de sifonyerdi şimdi sifonyer tek başına 3500 TL olmuş. Kısacası bilezik önemli değil her şey uçuyor çünkü
(6,849 puan) tarafından
Öyle tabiki cnm hayat kısa mezarami goturcez güle güle kullanın. Maşallah he iyi fiyat aklında tutuyorsun ben olsam ey yavrm hiç htrlamam
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Normalde fiyatı ne canım hayırlı olsun 
tarafından
3500 TL canım ama mağazada 1000 TL ye 100 TL indirim veriyor. Yani 100.000 TL ye komple evini döşe 10000 TL hediye çeki. Tek başına salıncak alırsan 3500 TL ye 350 TL hediye çeki onuda başka üründe kullanman lazım
(4,656 puan) tarafından
Bu şekilde iyi olmuş güzel günlerde kullan insallh
tarafından
Amin canım benim daha iyileri sizlerin olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım güle güle kullan 
tarafından
Ahahahahahaa öpüşürük tabi aşko
tarafından
Kız ben mezarımı üstüne bir şey yaptırmak istiyorum şimdi gördüm çok mantıklı dbsbsbssbsvsv
tarafından
Puhahahaaaaa ne yaptıracaksin aşko sende o teyze gibi mi yaptiracaksin☺☺☺☺☺
tarafından
Evet aşko o kilosunu az yaptırmış ben 1 tonluk yaptırcam düşündüm de 25 yaşımda çok şey kaçırmışım penisin rengini bile bilmiyorum daha xhsbzbsbsb kadın 90 yaşında her şeyi tatmış dbsbdbdbd
tarafından
Allah cezanı vermesin lan kahkaha attım ☺☺☺☺ çok şey kaçırdın desene aşko
0 oy
tarafından

Burda 2000 ₺

image

tarafından
Evet canım o burda 1.500 TL ye geliyordu bunların gövdesi demir ama oturduğun sepet gibi olan şey bambu yada plastik ve eşim oturdu 80 kilo olduğu halde salıncak kirilicak gibi oldu gövdesi ve sepeti metal olanlar çok iyi benim aldığım demir ve eşim oturdu hiç esneme yapmadı
tarafından
Güle güle kullanın canım hayrlı uğurlu olsun
tarafından
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun inşallah
tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
tarafından
Taşındın mı evine canım
tarafından
Yok kuzum ev bitti ama iskan çıkmadi 1 hafta önce gittik sorduk inşaat şefi 15 ağustosa kadar iskan çıkarsa sizi çağıriz dedi şuan inşaat elektriği kullaniliyo. Çıkmasa bile ağustos sonu mecbur gircem inşaat elektriği kullancaz iskan çıkana kadar
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun ağız tadı ile oturun canım salıncağıda beyendim güle güle kullan
tarafından
Amin canım benim inşallah Allah sizlere daha çok versin
tarafından
Amin inşallah canım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 80 göst.
+2 oy
3 cevap 203 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
1 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Canan1307 (73 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 195 göst.
18 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Seray_ (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,484 soru

24,184,330 cevap

336,513 kullanıcı

...