0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 5 aylık, uyurken besige sırt üstü koyuyorum ama bi bakıyorum yüz üstü yatıyor, düzeltiyorum ama yine aynı oluyor. Gece diken üstündeyim resmen, geceyi geçtim şimdi uyuyor yine aynısı, biraz önce düzelttim ama yine yüz üstü yatıyor ,korkuyorum bişey olacak diye,ne yapmam lazım ki :ermm:

Bide üzerindeki ince örtüyü bile atıyor 

16 Cevaplar

0 oy
(14,946 puan) tarafından
O artık kendini kurtarır kuzum korkma örtü yastık gibi yüzünü kapatacak şeyler koyma sadece biz 3 aylık olduk hep yüz assa yatıyor öyle rahat ediyor
tarafından
Çarşaf var sadece canım,yastık kullanmıyoruz zaten de ne bileyim ya tedirgin oluyorum yine de,ay çok zor annelik ya
(14,946 puan) tarafından
Hiç sorma kuzum biz doğduğundan beli napcamizi şaşırdık 1 aylık olmamıştı öyle yatırdım yatağı ayrıydı bisi olur falan diye yanıma aldım çok şükür kendini kurtarıyor
tarafından
Rabbim esirgesin evlatlarımızı ya
(14,946 puan) tarafından
Amin canım bende çok korkuyordum hep gaflet uykusuna yatırma allahim diye dua ediyom insan ogluyuz diken üstünde yatıyorum inan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım korkma büyümüş bir şey olmaz Allahın izniyle benim 3 aylik falandı hep öyle uyumaya başladı bende aynı senin gibi gece hep diken üstünde uyuyordum durmadan kalkıp kontrol ediyordum ama baktim ki rahat uyuyor yani bir sorun olmuyor zamanla artık bıraktım kendi haline 
tarafından
Ay inşallah ya sağol canım
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Benimkide kendin sürekli donderiyur beşik icinde öyle rahat ediyur birşey olamaz benimki de öyle 
tarafından
İnşallah canım ya sağol
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Yüz üstü yatsın birşey olmaz o öyle rahat ediyor arada kontrol et çok usteleme
tarafından
Artık öyle yapicam napiim
0 oy
(800 puan) tarafından
Benimkide oyle yatiyor. bende korkmustum ilk gun birsey olcak diye sonra istedigi gibi yatsin dedim  nasilsa donup duruyor birde ben kaldirip ceviriyim bizimki bir basiyor yaygarayi dokunmaya korkuyorum uyurken :D
tarafından
:D peki canım yüz üstü yatarken dönüyor muydu bu ayda, yani tekrar sırt üstü pozisyona geliyor muydu
(800 puan) tarafından
6aylik benimki oncesinde korkudan reflu yataginda yatiriyordum onda yatmak istemedi basta saga sola donuyordu yuz ustunu 2 haftadir falan yapiyor geride sirt ustune donuyor hatta baya deli yatiyo bence benim kiz besigi dort dolaniyor :D reflu yatagini daha erken biraksaydim keske dedim rahat edemiyormustu bebe
tarafından
Hayırlısıyla bi buyuselerdi :)))
(800 puan) tarafından
Valla ya çok zor
0 oy
(14,223 puan) tarafından
Benimde yedi aylık olacak dönmeye başladığından beri öyle yatar
tarafından
Yüz üstü yatarken sırt üstü pozisyona hangi ayda geliyordu canım hatırlıyor musun
(14,223 puan) tarafından
Vallahi dönmeye basladigindan beri öyle yani yuvarlaniyor yerlerde de ileri geri tam ayını hatrlamadim
0 oy
tarafından
suan yaz ortuye gerek yok ztn .. 5 aylik olmus bebekken bile nefes alamadiklari anda nefes alma cabalari oluyor buyumus artik kendi basina da halleder merk etme
tarafından
Örtü dediğim aşırı ince kız, hani derlerya uyuyanin üstüne kar yağar diye :D
0 oy
tarafından
Canim cok cok sicak bende oturuyorum bacaklarini ama atiyor sadece thsrt ve bezle uyuyo ona ragmen atiyo bunaliyo oglumda yuz ustu donuyo hep daha rahat ediyor 6 aylik oldu
tarafından
Rabbim esirgesin evlatlarımızı inşallah canım
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Kendi dönebiliyorsa hiç sorun olmaz. Korkmana gerke Yok 
tarafından
Yüz üstüyken sırt üstüne dönemiyo henüz canım o yüzden tedirginim,tamam kafasını falan kaldiriyo sağa sola çeviriyo ama sırt üstüne gelemediği için korkuyorum
(5,483 puan) tarafından
Dönmesin diye sağını solunu hafif destekleyebilirsin aslında
0 oy
(147 puan) tarafından
Benim 3 cocugum var onlarda bebekken yüz ustu uyumaya basladilar simdiye kadar ve daginik yatiyorlar korma inşallah bisey olmaz
tarafından
İnşallah canım benim Rabbim esirgesin evlatlarımızı inşallah
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Birkac haftaya başını yan çevirmeye de alışır merak etme. Bizimki de öyle yatmaya başladı 5. Ayında. Ben de başını bekledim hep yastık Felan koydum ama sonra kafayı yan çevirmeyi öğrendi kurtarıp öyle yatıyor. Biraz gözlemle ama korkma bişey olmuyor. Kendini kurtarmayı ogreniyor Sonra o alışacak zaten. Ama bı sonraki aşama yatağı genişse döne döne bütün yatağı dolaşır  o aşamada da çok tatlı oluyorlar
tarafından
Beşiği kocaman :)) bide büyüyen beşik aldık biz ilerleyen zamanlarda da kullansın diye, ama şu an yatmıyor ya küçük beşik var onda yatıyor alıştı  :D
0 oy
(8,789 puan) tarafından
22 günlükken başladı yüz üstü yatmaya:) hiç korkmadım, şimdi 1 yaşına gelicek hala aynı yatıyor ☺️❤️
tarafından
Maşallah canım rabbim esirgesin evlatlarımızı inşallah ❣️
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Sal cocugu :) kendo nasıl rahat ederse oyle uyur
tarafından
:D salsam iyi de tedirginim işte :D
(9,234 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz
tarafından
İnşallah canım Rabbim esirgesin evlatlarımızı inşallah
(9,234 puan) tarafından