0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (5,134 puan) tarafından
Yani başlıga nasıl yazacağımı bilemedim de.oğlum 2 yaşına da yüksek sesle konuşandan bağırandan korkuyor hemen kaçıp geliyor.tek ses de değil karşıdan bi adam ona dogru yürüse nasıl geri kaçıyor.bi bebek ağlasa yüksek sesle oğlumda korktup ağlamaya başlıyor.az önce simitçi geçti.simit diye bağırıyor koşarak yanıma geldi korktum diyor dudakları büzüldü ağladı ağlayacak.evde hiç kavga gürültü de olmaz kı hani etkilense desem.görümcemin oğlu bağırıyor yüksek sesle oyun olsun diye korkutup ağlıyor.nasıl bir yol izlicem başına gelen var mı .

4 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Korkmuş tür bnm kızımda öyle 
(5,134 puan) tarafından
Yani ne bilim neden korkuyor kı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her çocuk farklıdır canım nasıl bakarsan öyle görürsün korkması normal siz anne baba olrak sessiz sakin buyutnussunuzdur alışkın değildir bende korkarım yüksek sesten naif kibar clvir çocuk olacak belki sosyalleşmesi normalse kafana takma bence zamanla geçebilecek bir durumda olabilir 
(5,134 puan) tarafından
İnşallah geçer
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Canım benim kızım da 2 yaşında aşırı derecede seslerden korkuyor bu yaşlarda cocuklarda korku olurmuş hatta üc yaşına kadar olabiliyormuş sesin nerden geldigine bak araba insan sesi yüksek seslerin nerden nasıl neden cıktıgını bebişine anlat taklit yaparak canım zamanla aşar bizde halen korkuyoruz seslerden 
0 oy
(545 puan) tarafından
Benim kızım da öyle 8 aylık baya sıçrıyor yüksek sesten süpürge sesinden bile korkuyo ürküp titremeye basliyo neden oluyo bu durum anlamıyorum bende. Abisi var o bağırınca bile sıçrıyor hemen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
+1 oy
3 cevap 209 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.

Kategoriler