0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşim sürekli çocuk için benle tartışıyor artık bazen sabrım kalmıyor çok sinirleniyorum.Mesela biraz önce köye bahçeye gidecek dedim ki gece çocuk uyuyamadı burnu tıkalı sürekli uyandı tıkanıp izotonik le açalım yardım et. Çocuğa baktı bişeyi yok çocuğun dedi ya dedim sana yalan borcum mu var çocuk durmuyor tutamıyor ee benimde karnım burnumda yalnız yapamıyorum neyse çocuğu uyuttum öksürmeye hırıltılamaya başladı dedim al işte sözümü dinlemiyorsun kaç saat önce sana dedim şimdi eserinle gurur duy kendi rahatsın için yardım etmiyorsun bak gör dedim gelmiş diyor ki getir yapalım çocuk uyumuş kendide köye gidecek birde hamile halimle çocuğu sakinleştireceğim diye uğraşacağım. Defol git Allah aşkına nere gideceksen dedim. Evet böyle söylemem yanlıştı belki ama hep kendi rahatı için çocukla ilgili konularda inat ediyor kaç aydır yanımızda yatırıyor çocuğu park beşiği dururken kaç dedim yarın doğum yapsam zorlanırız yerine yatır ben son ayımdayım haliyle beşiğe yatırıp kaldıramıyorum. Mecbur onu kaldırıyorum oda kalkmamak için çocuğu yanımızda yatırıyor. En son geçen yataktan düştü ardından fışkıracak kustu acile koştuk röntgen felan çekindik çok şükür bişeyi çıkmadı da ondan sonra beşiğe yatırdı nasıl sinir oluyorum ya böyle yapmasına ne laf anlıyor ne söz dinliyor. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belliki çocuğa çok düşkün yani söyleyecek pek bişey bulamadım benim eşimde çocukla ilgili konularda bazen  benimle inatlaşir normal karşılıyorum 
tarafından
Belli ki cocuğa düşkün mü? Belli ki okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
tarafından
Yatakta yanımızda uyutuyor dedi ya o konu üzerine söyledim üstte yazdıkları zaten ilgisiz bı babayı gösteriyor çünkü ilgili bı baba çocuk sağlığı ile ilgili inatlasmaz çocuğun birşeyi yok demez
tarafından
Ben gayet iyi anladım siz yazdıklarımı tekra r bir bakın
tarafından
Yatakta yatırma sebebide uykusu bölünmesin uyanmasın rahatça uyuyayım diye işte
tarafından
Allah kolaylık versin cnm benim babam daha kötüydü çok ilgisizdi bu huyu boşanma sebebi oldu sonuç olarak küçük yaşta baba sevgisi görmeyen 4 kardeş ortada kaldık
Evet eşin çok kötü bı baba ilgisiz diyip seni gaza getirmek istemedim yoksa söylediklerini gayet iyi bı şekilde okudum ve anladım inşallah en kısa zamanda düzelir...
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Benim eşimde öyle hatta aynısı ,  odu kopuyor iş yapacam diye . Işte onun için eş olarak görmüyorum kendime koca demek en doğrusu .eş dediğin herseyde ortaktır.  
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Anlik olup sonra sinirler yatışınca konuşup anlaşıyorsanız sorun yok. Ama kızgınlık devam edip biriktiriliyorsa araya sogukluk girer. Tatlı tatli konuşun canim. Sana hak verecektir. O an degilsede sonra
0 oy
tarafından
Vur kafasına tavayla 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Vay be bı biz böyleyiz sanıyorum .2yssinda oğlum sırf eşim böyle biri oldguu için kardeş fln asla istemiyorum .en doğru kararda bu bence .rabbim oğluma ömür versin eşim istiyor .en son ki olay çok hasta oldum oğlumda geçti geçen hafta acile gittik kan fln aldılar herkesn içinde bana hakaretler küfürler çocuğu ne hale getirdin senin yüzünden hasta oldu fln .bu adam degismicek değişmezde yani sabır çekiyorum başka bse yok

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 818 göst.
25 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 288 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma30 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 624 göst.
12 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 433 göst.