0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biz kiracıyız ve oturduğumuz ev sıfır ama ev sahibi çıkarıyor eşimin babaannesinin beykozda evi var 2 katlı müstakil alt katta amcası oturuyor üst katta oturucaz evler ayrı yani.. 

Ama evin içine masraf gerekiyor mutfak ve banyoyu yaptırıcaz kapıları boyatıcam balkonu uzun güzel evde büyük 2+1 ama ara koridoru baya uzun ama ben genede ısınamadım kiraya çıkamıyoruz 2+1 en ucuz ev bile 3.5 milyardan başlıyor ama burada yıkım olacak 5

-10 sene içinde en erken 5 sene sizce evi eşyalarla süslerle güzel hale getirebilir miyim ? 

5 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Getirirsin tabi evi gösteren eşyalardır 
tarafından
Haklısın sizlerden fikir alıcam daha sonra süsler için :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Getirirsin valla o siradada para biriktirip belki ev alirsin
tarafından
Kuzum bu oturacağımız ev yıkılıp yeni ev yaptıklarında hak sahibi eşim oturabilicez yeni evde Bende evdeki eski bulduğum şeyleri boyarım süslerim belki o şekilde eve ısınırım diye düşünüyorum
tarafından
O zaman git kız biraz tadilatla düzelir ev cokmu eski
tarafından
Ama birşey dicem Beykoz tırtıllar semti
tarafından
Tırtıllar ne demek ?
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Amcasıyla  anlasabilirsen yaptır otur canım yazık kiraya  giden paraya benide ev sahibi çıkarıyor  evi satıyormuş bende dedigin gibi koridoru uzun bir ev buldum 7 bin tl kira icime oturuyor kirası  ama mecburum
tarafından
Amcası karışamaz zaten mesafeli olmayı düşünüyorum işte bizde kiraya vereceğimiz parayla mutfak banyo yaptırıcaz
0 oy
tarafından
Bedava ev eğer çok kötü durumdaysa uygun yollu tadilat yaptırabilirsiniz. Oturduğunuz sürede de para biriktirip ev ya da başka bir şey  alabilirsiniz. Keşke benim de  öyle babaannem olsa :) 
tarafından
Babaanne oturuyordu vefat etti yani çok çok kötü değil ama genede masraf var ev almaya gerek yok çünkü bu ev yıkılacak yeni ev yapıldığında bizim oturma ihtimalimiz çok yüksek
tarafından
E daha ne işte her türlü kârdasin
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Yani neden olmasın 
tarafından
Dimi ya yeni evi bırakıp bu eve gelmek beni biraz üzdü ama evi güzelleştiricem inş

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 695 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ahsenli hayat (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 328 göst.
3 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,591 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
12 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya_42 (861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,099 soru

24,178,313 cevap

336,222 kullanıcı

...