0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Kizlar 36+5gunluk hamileyim. 1hafta oluyor qaliba ellerimin ici ustu parmak araliklarim ve ayak alti ve ustu kasiniyor. Ve geceler daha fena. Uyuyamadm  2gundur. Basina gelen oldu mu? Qirip oldum birazda. Midem bulaniyor simdi. Bebek haraket ediyor. Ama mide bulanmam kasintidan mi qiripten mi anlamadm. Doktora pazartesi gidicem mecbur(

3 Cevaplar

+1 oy
(12,026 puan) tarafından
Dr gıtmelısın canım Allah korusun gebelık kolestazı olma da. Kasıntı parmak aralarından mı basladı
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Vitamin kullanıyor musun ?
(211 puan) tarafından
Kullaniyordum ama kasinma basladigi anda kesdim.
(6,849 puan) tarafından
Decavit vitamin varya bende elimde yaralar yaptı kaşınıyordu ben bunu hamilelik sonrası anladım. Saçlarım döküldü tekrar basladm elinde yara çıktı adını unuttum kesince gitti . Neyse şuan el ayak kaşıntısı hamilelikte hormonların hızlı değişimi yüzünden oluyo normal karşılanıyor Cnm. Sen ılık suya gir az dinlendir vucudunu
0 oy
tarafından
Ödemden oluyor Dr sor ben çok çektim ne ilaçlar yazdı Dr hiçbiri fayda etmedi doğum yaptığım an kaşıntı falan kalmadı . Ağlıyordum artık geceleri ayaklarımın altında oldu bende sadece 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 331 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde gryffindorlu.biri (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,699 cevap

335,639 kullanıcı

...