0 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından
Kizlar tuvalet eğitimi çoktan geçtik 3 yaşında altina gece isemezdi bile ama bu hafta 2dir altına pisliğini yapıyor ishalda degil kabizda ama niye öyle oldu sizinde başınıza geldimi hic cook üzgünüm alti ben geceleri bağlarım ne olur ne olmaz diye yoksa yatak batardı lütfen akil verin

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bez bağladığın sürece devam eder o oyle
(531 puan) tarafından
Demi ama hep her ihtimala karşı baglardim da ilk defa oldu sanırsam kardeşini kiskandi
(597 puan) tarafından
Evet kardeşimi kıskanma olabilir. benim oğlum da kardeşine bakarak yapti çişini altina.anlattim bak o küçük bebek sen büyüdün fln gibi hemen düzeldi
(531 puan) tarafından
Altina naylon sercem artik baglamiycam canim
-Reklam-
0 oy
(3,523 puan) tarafından
Bağlama canm Alex tak naylon çek örtü ser gece bağlayınca yapar tabiki bilmez altına kaçırmamalı gerektiğini, 
(531 puan) tarafından
Doğru diyorsun aynen takacam canim
(3,523 puan) tarafından
Biz bıraktıpımz zaman havalar soğuktu diye gece bağladım bir kaç hafta snra bağlamadım havalar ısındı diye hasta olmaz diyerek bazen çişi gelrse kendi uyanır bazn ben kaldırırım bazen kaçırıyor ama hiç büyüğünü yapmadı gece genelde çiş, sürekli yedek lerm var yatağa çöp poşetini geçirdim üstüne battaniye snra lastikli çarşaf geçiriyorum, 2 takımda yedeği var eger gece kaçırsa hemn değişim diye
(531 puan) tarafından
Anaa çok poşeti mi Allah senden razi olsun kizz bu benim niye aklima gelmedi buyuk en buyuk poseti alayim anaa yeter üstüne çarşaf sererim ayy baci beni buyuk dertten kurtardun bakalim öyle yapacam inşallah daha düzelicek çünkü oda bakar rahatız olur daha etmez
(3,523 puan) tarafından
Gıcırtısı için üstüne ince battaniye çarşafa sersen tamamdır Bn öyle yapıyorm ne zmndır, büyük boy çöp poşeti
(531 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim balım yarin ilk is poset alaçam
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Beze bay bay dedikten sonra bez bağlanmıyor diye biliyorum kuzu. Konuş onunla kızım akşam altına kakanı yapmışsın. Endişelenme ben yanındayım temizlerim. Hissetmedin mi annecim ? Aksam yataktan tuvalete giderken ben yardımcı olurum. Seslenmen yeter gibisine
(531 puan) tarafından
Dedim ayy hic kizmadim hemen banyo yaptırdim ama ben her ihtimala karşı bez bagladim demekki yanlis yaptim
(2,568 puan) tarafından
Evet kuzu takma bez. Akşam uyuma öncesi de deki . Kızım gece çişin ya da kakan gelirse seni tuvalete götürmem için bana seslenirsen çok sevinirim.
(531 puan) tarafından
Ayy cok diyorum cok diyorum ama bezi artık takmam bakalim ne olcak
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bişeyden etkilenmiş olabilir 
(531 puan) tarafından
Kardeşi var ben altını bağlarken oda uzanıyor acaba kıskanıyor mu
(25,181 puan) tarafından
Olabilir canım mutlaka etkilenmiştir
(531 puan) tarafından
Insalalah düzeltemeye calisacam
0 oy
tarafından
Canım geceleri de olsa bez bağlamaya devam edince tuvalet eğitimini sonlandırmış olmuyorsun sen yazık ki 
(531 puan) tarafından
Doğru diyorsun alez yatağa sercem artik baglamam
0 oy
(17,366 puan) tarafından
Bez bağlamasan yapmazki. Sen gece bezi çikardiktan sonra bile bir süre yapar. Maalesef birde gece tuvalet eğitimi vermek zorundasin şimdi. En baştan takmayacaktin gece. 
(531 puan) tarafından
Aynen ben gece takmıyordum ama baktimki altina isedi kac defa mecbur bağladım
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Kardeşi fln mi var onu kıskanıyor olabilir normal onun gibi yürümeye konuşmaya çalışabilir biraz ilgisiz kalmış olabilir siz konusuun onu ne kadar sevdiğinizin vs anlayacaktır 
(531 puan) tarafından
Tam tersi kardesinden cok onla ilgileniriz cok ilgili bir kiz ama ben kardesin altını acarken oda uzanir bu aralar huy değiştirirdi
(1,160 puan) tarafından
Kiskanmis işte eve yeni biei geldiğinin farkında çocuklarin algıları çok açık oluyor her şeyin çok farkındalar inşallah düzelir
(531 puan) tarafından
Cok şükür canim naylon altina attım altını gece baglamiyom artik büyüdüğünü söyledim artik etmiyor Inslalah duzeldi gibi
0 oy
(858 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 yaşında ben gündüz çıkardım bezi gecede çıkardım tamamen çıktı yani hayatimizdab bez çok şükür beze güvenip yapıyor olabilir 
(531 puan) tarafından
Bencede altına naylon sercem alışacak inşllah
0 oy
tarafından
Gece bezi bağlama canım. Görümcemin oğlu 5 yaşında kakasını bezden başka bir yere yapmıyor du daha yeni yeni bıraktı. 
(531 puan) tarafından
Kizzz korktum valla yarın naylon satin alıp sercem internetten de alez sipariş vercem
0 oy
(54,175 puan) tarafından
nazar degmistir usutmustur cok mu yoruldu gunduzleri kalkamadi 
(531 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki yqq zaten göz ağzıma etti offf :(
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Altina naylon ser yatagin.icine anca oyle. Cozum bulursun bizimkilere azmi yaptilar bez baglarsan alisir. Yaomaz
(531 puan) tarafından
Ayn canim yarin esime diycem büyük boy çöp poseti getirsin
0 oy
(11,332 puan) tarafından
Çöp poşeti seriyorum altına ve asla bağlama 
(531 puan) tarafından
Ayy bende burdan öğrendim yarin ilk iş onu almak canim onu serince altina alez takmaya gerek varmı
(11,332 puan) tarafından
Yok cnm geçirmiyor zaten ama altını kesinlikle bezleme kafasını karistirma
(531 puan) tarafından
Cok sagol canım benim
(11,332 puan) tarafından
Ne demek tatlım Allah yardımcın olsun
(531 puan) tarafından
Amin canım:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 333 göst.
0 oy