Kızlar ya bana 2 li test yapıldı 10000 de 1 cıktı sonuç doktor korkma dedi. Şimdi de diğer tarafta birisi paylaşmış 3lu testte bebeğim down sendromlu cıktı diye ister istemez moralim bozuldu 3 4 testler neden yapılıyor? Allah o arkadaşında yardımcısı olsun inşallah. Şeker testini yaptırmak istemiyorum doktora soracam bide ama insan ister istemez etkileniyor :(
Canım 2li testin sonucu riskli çıkarsa 3 lü test istiyor doktorlar ama senin değerin çok iyi korkma evham yapma sakın. Ben de sadece 2li yaptım doktor 3lüyü istemedi
Çoğu doğru çıkmıyor canın takma kafayı
Valla o arkadasada sinirlendim yazdim o kadar emin yazmiski basligi görunce bile tutamadim kendimi
benm ikili test dovn sendromu riski çıkti ve bbekte odem var bebegin esinden parca alindi bibay sonra sonuc cikicak
Testlere inanma bana da dawn snd dediler oğlum doğdu 1 hafta önce hiç öyle bişeyi yok emin ol. Şeker yüklemesine gelince yaptırdım iyi ki de şeker varmış bnde önlemini almış oldum bugün de oğlumu çocuk kardiyolojisine gosterdim şekerim vardı diye Allah dan bebeğime geçmemiş.
1,486,589 soru
24,303,100 cevap
344,168 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın