+1 oy
328 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,523 puan) tarafından
Ya yaşadığım şehirde her havuzda böyle bir zorunluluk var. Ama dün memeleketimde bi yere gittim orada hiç öyle bir zorunluluk yok. Yüzmeyi bilmediğim halde yani yarıbuçuk bildiğim halde gayet de iyi vakit geçirdim. Neden yüzme bilme zorunluluğu oluyor ki bazı yerlerde. Biliyorum deyip gitsem nolur ki dünkü yer boyumu aşsada şükür boğulma yaşamadım hiç 

10 Cevaplar

+1 oy
(11,581 puan) tarafından
Türk milletine yeterki yasak de bir yolunu bulur girer. Canım insanın iyiliği için vardır bazı yasaklar bogulabilirsin diye yüzme bilmeyeni almiyolar. Bebeler az daha büyüsün bende yazilacagim yüzme kursuna. Madem havuz seviyosun yüzme dersi al istediğin yerde yüz 
-Reklam-
0 oy
(163,574 puan) tarafından
o iyi bisi aslinda
0 oy
(18,771 puan) tarafından
Boğulma ihtimalini düşündükleri için izin vermiyorlar ve gayet mantıklı bisi bence 
(1,523 puan) tarafından
Anladım canım orasını da yüzme bilmeyenler de gidiyor dünkü yerde derinlik değişiyor bilmeyenler çok derinlere gitmiyor mesela
0 oy
tarafından
Insanların ıyılıgı ıcın var nedne olucak, havuzda bır anda tak dıye metre artıyor esıkten gectın mı su 2 metre bogulsan herkes yuzuyosun sanar bazen 100 kısı aynı anda suda oluyo cankurtaran gorucekte senı anlıcakta gelıcekte şişersin su yutmaktan, denız gıbı dalgalı da degıl arada yukarı cıkasın havuzda dırek cırpınır yere cokersın
(1,523 puan) tarafından
Anladım canım orasını da yüzme bilmeyenler de gidiyor dünkü yerde derinlik değişiyor bilmeyenler çok derinlere gitmiyor mesela .
Yüzme bilmeyenler hiç mi gidemicek havuza ben yüzüyorum ama durunca batıyorum tutacak yer olması lazım yüzdükten sonra
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Ne bilecek yüzme biliyorum Bilmiyorum sertifika mi göstereceğim çok saçma 
(1,523 puan) tarafından
Aynen bilmek elbet iyi ama kursa bi kere gittim orada yüzmeyi öğrendim biraz tek sıkıntı sadece yüzdükten sonra tutacak yerin olması lazım benim için. Yoksa batıyor m . Bi onu öğrenenedim
0 oy
(6,676 puan) tarafından
O riski almak istemiyorlar daha iyi bence
(1,523 puan) tarafından
Elbette bi yandan iyi
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Derinlik fazla sanırım oralarda
(1,523 puan) tarafından
Büyük ihtimalle
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Havuz deniz gibi olmaz birden bire derinleşir ağzım yüzüm demeden boğulur gidersin valla 
(1,523 puan) tarafından
Öyle tabii Allah korusun ama ben dikkatli yüzüyorum tutacağım yerlere doğru yüzüyorum genellikle
(4,420 puan) tarafından
Canın daha kıymetli canım suyun affı olmaz yinede sen bilirsin bize göre hava hoş
(1,523 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bu çok önemli ve gerekli bişey. Boğulma öyle filmlerdeki gibi çığlık atarak el kol sallayıp yardım isteyerek olmuyor,gelir beni kurtarırlar aman yalnız değilim diye düşünme, sessiz sakin  en fazla bir dakikada bazen daha kısa sürede olup bitiyor, kişinin sadece nefes almak derdi var nerde kaldı ses çıkarsın da yardım istesin. Etrafında 5-6 kişi yüzüp konuşup eğlenip dururken boğulan insanların videoları var nette. Bence biliyor musun diye sormak bile yetmez yüzebildiğini test edip almak lazım hatta. 
(1,523 puan) tarafından
Anladım canım tabi çok iyi birşey. Ama hiç bilmeyen ile de kıyaslanması lazım kendine güvenmek de yeterli. Ebu  bilmeyenler yada yarım bilenler nasıl  gidecek kurs da kısa süren bişey değil ki bi kere gittim çocuklar Yokken öğrenebildiğimi öğrendim ama dahada gidemiyorum o kadar uzun süren kırslara iki bebek de küçük olunca
0 oy
(406 puan) tarafından
Aynı postu ben açacaktım  Yüzmeyi tam bilmiyorum bikaç kulaç atınca nefesim kesilip batıyo gibi oluyorum sosisle girsem gebermeden çıkarım dimi ? Sen ne kadar biliyorsun ve nasıl idare ettin 2 metre heryeri bizim havuzun
(1,523 puan) tarafından
Ben 173 boyum 1.72 boyuna kadar gittim havuzun ortaya kadar sosisle gittim sonra onu bırakıp kenara kadar yüzdüm sosissiz sonra da hemen tuttum kenarlardan öyle öyle yüzdüm. Bazen belimden biraz yukarı kadar gelen yerlerde gerek bile duymadım sosis e. Boyumdan yüksek yerlerde kenardan tutarak yüzdüm. Yani boyumdan kısa yerlerde durmadım bile hiç. Ama sosis çok iyi oluyor yüzmeyi öğrenirken

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 10,572 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,783 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
8 cevap 419 göst.

Kategoriler

1,477,548 soru

24,185,147 cevap

336,575 kullanıcı

...