0 oy
130 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
6 aylik oglumda kabizlik var doktora gittik hatta hastahanede yattik tum tahliller rontgen ulturason hersey yapildi cocukda gaz ve kabizlik var doktor dupholac diye bi surup verdi sabah aksam veriyorum fayda etmiyor fitil yazdi ama fitili 6 gün dolmadan verme dedi alışkanlik yapar dedi suan 20 gündür 6 gunde bi fitil vermek zorunda kaliyorum yapamiyor cocuk bugun 5.gün yapamazsa yarin yine vericem cok agliyor geceleri uyuyamiyor kayısı falan püre haline getirip veriyorum gunde 2 tane zeytinyagiyla poposuna uyari verdim baska ne yapabilirim ya 

Fitilden baska carem kalmiyor ama fitille nereye kadar gideriz doktor korkuttu beni bagirsaklar tembellesir diye

Ama kucucuk cocuk 6 gun yapmadan cok agri sanci cekiyor ici dolu fitilden sonra iki bez dolduruyor agliya agliya

1 cevap

0 oy
(3,485 puan) tarafından
Dulcosoft diye bişi önerdi bize eczacı
(45 puan) tarafından
Onuda bi arastirim canim kucukler kullanabiliyomu
(3,485 puan) tarafından
6+ ay yazıyor üstünde, duphalac gibi şekerli değil
(3,485 puan) tarafından
Burda biri de dr önerdi aldım demişti
(45 puan) tarafından
Tamam canim bende doktora mesaj atim ilacin ismini aliyim eczaneden belki iyi gelir teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
17 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
21 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde zeyneb34 (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
6 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,493,732 soru

24,405,133 cevap

350,447 kullanıcı

...