0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bir kaç saat önce post açtım memeden kesiyorum diye bugün ilk gün şu an ağlayarak uyutuyorum çünkü memeyle uyuyan bir bebekti gece de çok emiyordu gece kalkınca nasıl yatıracam bilmiyorum bide süt asla içmiyor her uyandığında su versem olur mu off kızlar valla zorlanıyorum 

1 cevap

0 oy
(3,754 puan) tarafından
Bi anda mi kesmeye karar verdin yoksa öğün olarak azaltma yaptın mı canım alistirma yaparsan çok etkilenmez yani
tarafından
Denedim onu kuzum beceremedim çünkü kızım aşırı bağımlı gece gündüz ağzında olsun istiyor bugün kıl yapıştırdım bakıp bakıp kaçıyor istemiyor ama yine de çok zorlanıyo
(3,754 puan) tarafından
Bizimkini tam 24 aylık oldu başladım 1 aya yayarak öğünleri azaltmaya ilk gündüzleri biraktirdim 10 gün sonra sabahları biraktim son haftada geceleri azalttım biraktirdim. Onun yerine geceleri muhallebi verdim tok uyudu hep istemedi.
Gündüzleri de isteyeceği zamanlar oyaladım dışarı çıkardım
Parka goturdum öyle unuttu ve asla 1 kez olsun ağlayıp diretmedi severek ayrıldık yani ☺️
tarafından
Asıl biz severek ayrıldık kız yavrum aşk acısı çekiyor resmen depresyonda gibi gülmek bile istemiyor :)) canim senin ki de çok bağımlı miydi bizimki aşırı derecede bagimliydi dilindeki tek şey meme
(3,754 puan) tarafından
☺️insan kiyamiyor da ..  bizimki normaldi yani emzik niyetine değilde açlık ve oyun olsun diye gelirdi 24 ay düzenli emzirdim yani, ben azaltmanin faydalı olduğunu düşünüyorum
tarafından
Ayy hiç deme içim nasıl aciyor görsen:( bizimki emzik niyetine kullanıyordu canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 265 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 357 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,901 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 161 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,841 soru

24,189,206 cevap

336,812 kullanıcı

...