0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (3,414 puan) tarafından
Ya laf edince etti oluyoruz linç yiyoruz hepiniz çocuğunuzun hastalık öncesi davranış yeme uyku bozukluğu u biliyorsunuz dimi hastalanınca ağır geçiçeğini ve en fazla 1 hafta süreceğini gbi bu belirtiler varken neden doktorlar bakamaz illa 39 40 derece ateş olacak ölümcül olacak öyle bakacaklar eee ateş olunca da düşürün ben yaptıktan snra size ne gerek vardı acaba diyince de kıyamet kopuyor sağlıkçıya şiddet diye mahşetleri atılıyor, ya biliyorum ben annesiyim huyunu hastalanacağını anlarım annesiyim dimi ama ezbere laflarla iki ilaç ateşini kontrol et eve yolla bumudur ya yılların emeğini veripte alınan o diplomanın hakkı cidden bumudur, şmdi senetlerini verdi beğenmiyorsn diyenler gelecek linç yiyecez bnm çocuğum hastalanıp ate çıkıp kustuktan snra ne anlamı var ki bakmasınn, bide suspuz oluyor kötü bişi deyel. Sakin davranalmda çocuğumla ilgilensinler 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

<3

Tabı biliyorum canım benım çocugum sonuçta onun annesi de doktoru da benım 

-Reklam-
0 oy
(888 puan) tarafından
Bazıları gerçekten sadece para için diploma alıyor insanı deneme tahtası gibi kullanan lari bile var onların gözünde para dir değerli olan insana değer yok istisnalar hariç tabi
0 oy
(53,906 puan) tarafından
atesi var diye acile gittik atesini bile olcmediler ates dusurucu bile vermediler serum taktılar kac kere dedim atesini olcun esim dedi atesi dusmedi doktor hemen dusmesini beklemiyoruz zaten dedi iyide ilac vermedin ki nasil dusecek bazi doktorlar madem zor geliyo niye bu meslegi seciyo anlamıyorum 
0 oy
(872 puan) tarafından
Çocuk doktorluğu  gercekten istemeyle okunacak bölüm. Biraz empati gerekiyor cidden. Ayrıca hastane de yeterli yatak ve personel olmalı ki herkesi izleme alabilsinler.

Sanırım bu yüzden cocuk branşı secenler azaldı artık TUS da kolay kolay kimse yazmaz. Hali hazırdaki doktorlara da cok yük biniyor ya istifa ederler ya da özele gecerler. Doktorsuz kalmasak bari
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Valla 4 5 ay önce oglum ateşledi evde dusuremedim acile gittik ilaç verip gönderdiler ertesi gün yine düşuremedim çok kötü ateşler içinde yeme içme desen yok çocuk hep uyuyo yine acile gittik yine aynı şeyleri söyledi antibiyotik ates düşürücü felan dedi esim bağırdı düşseydi eğer buraya gelmezdik hep qyni şeyleri söylüyorsunuz en azından serum verin kendine gelsin oğlum dedi öyle zorla verdiler çok şükür düştü ateşi.yanj illaki kötü konusturucaklar tabi kendi çocukları değil hasta olan ilaç ver gönder.doktorluk bu değil 
0 oy
(8,876 puan) tarafından
Gecen bende oglumu goturdum. Biz derdimizi anlatmadan burasi kovit hastanesi niye geldinizde soylede boylede. En yakin orasi oldugu icin gittik ve artik normal hastalarada bakiliyordu. Kalcada sorun vardi rontgen istedik bizi adam akilli dinlemedigi icin ayak bilegi yazmis kagida. Esime laf saydirmaktan dinlemedi. Neyseki rontgendeki adam sizi ugrastirmiyim dedi kalcadan cekti gittik sonuclarida baskasina gosterdik. Yani diyecegim isini yapmayanlar hakkini vermeyenler var. Isleri gucleri milleti azarlamak.olmus
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Ateş kötü bir şey değil bu kadar korkmayın ondan o vücudun bir savunma mekanizması hastalığı kaptıysa çocuk bir kere öyle ya da böyle ateş olacak. Anlamıyorum doktor ne yapacak sizin istediğiniz gibi bir tedavi yöntemi yok yani baştan baksın da çocuğum hasta olmasın diye. Hem çocuklar çiçek gibidir bir günde solar bir günde açar derler. Böyle böyle büyüyecekler.
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım geçen hafta kızım hastalandı ateşi düşmedi dönüşümlü ilaç da verdim ve bnm kızıma iğne yada serum olmadıkça düşmüyor acile götürdüm ateşi 38.5 ve doktor şurup verdi ddm düşmüyor evde verdim dönüşümlü diye geri gönderdi ve düşmedi gece 4 de tekrar götürdüm o zmn iğne yaptı ve düştü 
0 oy
tarafından
Yok gerçekten haklisin bu konuda ben cok kotu magdur oldum devlet hastanesi tarafından. 40 günlüktü yatis verdiler oksuruk vardi, bi hafta gecti oksurukten nefes alamıyordu emdigini kusuyordu ağlayarak hemşireleri cagiriyodum biseyi yok yuzu morarisa bizi cagir diyodu. Ne kavgalar ettim kucucuk bebegin damar yolunu bulcaz diye her yerini deldiler. Doktora neden ilgilenmiyosunuz dedigim de protokol boyle cok kotu olmadigi surece yogun bakima alamam dedi. Tedaviyi reddedip ozel bi hastaneye goturdum doktor kostura kostura oksijen bağladı burads yoğun bakim yok mecbur devlete gidin bari antibiyotik almaya devam etsin yarim saat bile geçirmeyin dedi. Baska bi ozele gittim doktor direkt yenidogan yoğun bakıma aldi bi hafta sonunda iyileşti yavrum o kucucuk bedende neler çekti  hic bi bebek cocuk insan haketmiyor bu eziyeti. Devlet hastaneleri çöp olmus o gunden sonra cocugumu hic goturmedim allahta yolumu düşürmesin. Kendi goz muayenem icin gittim doktor bana agziyla dedi sen ozelde muayene ol. Esimin disi agriyordu doktora gitti ona da ayni şekilde ben bu disi çekemem ozele git demis. Bilmiyorum bunun sonu ne olacak boyle ozel hastane de olmasa ne yapicaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 152 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 263 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 610 göst.

Kategoriler

1,470,042 soru

24,081,004 cevap

331,208 kullanıcı

...