0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (563 puan) tarafından
Kızlar eylülde işe başlamak istiyorum bebeğim ozaman 10 aylık olcak. Emziriyorum tok olsa da 2 saatte bir emmek istiyor emzik de almadıgı için durmuyor emmeden ne yapmam lazım siz nasıl yapıyosunuz

2 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Bebeğinizi nereye bırakacaksınız? 
(563 puan) tarafından
Kayınvalidem bakacak eve gelip
(85 puan) tarafından
Emzirme sürelerini uzatmakla başlayabilirsiniz. Meme istediği zaman dikkatini dağıtsanız faydası olur. Bende 7 aylıkken bıraktım kızımı. Ama kreş çalıştığım kurumun içindeydi. Günde 3 defa emzirmeye gidiyordum. Saatleri ona göre ayarladım. Rutin olunca bebeğim de alıştı. Bebeler rutinleri severler. Aynı saatte yapılan şeyler belli bir düzen oluşturursa hiç sıkıntı yaşamazsınız
(563 puan) tarafından
Dogru söylüyorsunuz denicem. Zaten benim çoktan bırakmam lazımdı ama ayrılamıyorum Bi türlü belki ozaman kendisi de emmez mi acaba biraz daha büyücek
(85 puan) tarafından
Ek gıdaya alışması için de fırsat olur. Hatta kayınvalideniz yakınsa size yemeklerini o yedirse şimdiden emin olun içiniz de rahatlar şimdiden. İşe başladığınzı zaman bırakırsanız hep aklınız bebekte kalır acaba yemek yedi mi ağladı mı diye. Bebeğinize alışmak için süre tanırsınız hem o da bu süreci travmasız atlatır. Yoksa her sabah siz evden çıkarken arkanızdan ağlama sesi gelir ve tüm moraliniz çöker. Size kolaylıklar diliyorum:)
(563 puan) tarafından
Teşekkür ederim❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anne olmadığında meme olmadığını kavrayabilecek bir ayda olacak. O yüzden belki ilk hafta zorlanırsınız, geldiğinizde ilk işiniz onu emzirmek ve gününüzü anlatıp sohbet etmek olsun. Endişelenmeyin.
(563 puan) tarafından
Aslında bende onu merak ediyordum o zaman da sürekli emmek ister mi diye. Teşekkürler yorum için

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 260 göst.
22 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 595 göst.
8 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nz (605 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.