+1 oy
2,748 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
Kızlar eşimin dayısının kızının oğlu var şuan 5 yaşında benim kızım 2 buçuk yaşında. Doğduğundan beri hep görür onu çok sever adını duyduğunda bile sevinir çok hareketli çok fena bi çocuk. Kızımda hareketli olunca onunla oynamayı seviyor. Öncelikle kimsenin yaşantısı beni ilgilendirmiyor ama ben peçeliyim biz müzik dahi dinlemiyoruz kızımıda o şekilde büyütüyoruz. Bu dediğim çocuğun dilinde benim duymadığım şarkıların ahlaksız sözleri falan oluyor neyse diyorum bişey olmaz akrabayız. Kızımla o çocuk yanyana geldiğinde hep gözümüz üzerinde oluyor annesine bile şiddet uygular geçenlerde annesinin parmağını çatlattı falan. Bi ara ebrar büyüyünce evlenirim ben onunla falan dedi bende kızdım kardeşin senin bidaha söyleme böyle bişey dedim. Başka bir zaman ebrarın özel bölgesini açıp bakmaya çalışırken yakaladım kızdım o anda. Bu eşimin dayısıyla yanyana oturuyoruz kuzeni geldiğinde annesine ebrarı da bazen alıyor orda çocuklarla oynasın falan diye. Ben artık istemiyorum oynayacaklarsa bizim bahçede gözümün önünde oynasın istiyorum o çocuğa hiçbir güvenim yok eşimde istemiyor. Zaten bu tür şeylere merak salmasının tam yaşı ben bu olanları annesine nasıl anlatabilirim direk söyleyim diyorum büyük ihtimalle aramız bozulacak ama ben huzursuz oluyorum bu şekilde de. Bana fikir verin lütfen uzun oldu kusura bakmayın.

39 Cevaplar

+1 oy
(449 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu denli ilgili olmanızı takdir ediyorum. Lutfen 1 yas 2 yas 5 yaş diye ayırt etmeyin çünkü cocuklar doğduğu andan yetiştiriliyor. Benim yigenimde öyleydi yakaladim kızıma karşı ablama soyledim bak tuvalete koymuş falan dudaktan öpmüş kizimda her seferinde beni opmeye çalışıyor ciddi kızıyorum ona nerden öğrendi diyede merak ediyordum megerse yigenimmis uzak tutmaya çalıştım ama ablama anlatinca sen yalan söylüyorsun çocuğum heryerde falan kimse boyle bisey gormedi bi senin kizinmi var filan ama aradan sene geçti gecenlerde merdiven altinda komsu kiziyla sevisirken yakalamislar kiyamet kopmuş ve cocuk suan 7 yaşlarında 
(385 puan) tarafından
7 mi aman ya Rabbim sen koru bu gelen gelecek olan nesli
(449 puan) tarafından
Amin yani çocuk diye gecistirilmemeli
(770 puan) tarafından
7 yaşında nerden öğrenmiş acaba
(449 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ama kiz cocugu babasinin sevgilisine yaptiklarinin aynisini biz ablalara yapiyordu
-Reklam-
+11 oy
(450 puan) tarafından

5 yasinda bir cocuk  bu ya 

evet gozunuz üstünde olsun ama biraz abarttiniz bnce  5 yasinda cocuk akli ne kadadirki yaptiginin kotu bisey oldugunu bilmiyodur o niyetle baktigini dusunmuyorum merak etmistir belki bnce annesine soylemeyin kadin uzulur 5 yasindaki cocugu sapik konumuna koyuyorsunuz kadinin yerinede kendinizi koyun yasi buyuk olsa evet uyarin 5 yas bna gore cok kucuk bir yaş
(6,048 puan) tarafından
Arkadaş çocuğu sapık yapmışsınız falan demiş ama. Şu an sapıklık nedir bilmese bile ailesi bu şekilde davranmaya devam ederse ileri ki zamanda potansiyel bir sapık olacak.
(6,048 puan) tarafından
Çünkü yanlısı doğruyu ogretmiyorlar ve uyarı da da bulunmuyorlar
(54,204 puan) tarafından
iste simdi yasi ufak ama buyudugunde daha ileri gidebilir takıntı yapabilir cocuga sapik demiyirum ufak oda daha yonlendirilmesi lazim
(6,048 puan) tarafından
Aynen öyle.
(2,558 puan) tarafından
Iste tamda bu dusunce yuzunden sapik insanlar cogaliyor 5 yasindaki cocuk baska seyi merak etsin milletin mahremini degil... ne yazikki 3 yasindaki bi BEBEGIN bile boyle biseye yeltendigini gozlerimle gordum bence biraz bilcli olun bu tarz dusunceli anneler babalar yuzunden etrafimiz sapik dolu
+1 oy
(4,586 puan) tarafından
Kimle arar açılırsa açılsın 5 yaşındaki çocuk özel bölgesine bakmayı nerden biliyormus kesinlikle izin verme
(1,169 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya bide o çocuğun kendi kuzeni var yaşları yakında afedersin özel bölgelerini açıp çarpıştırıyorlarmış
(3,895 puan) tarafından
Şok oldum.5 yasinda ki çocuk bunu nasıl biliyor.
(1,169 puan) tarafından
İşte bnde tedirgin olmaya başladım ailesi olarak anlatırlar kenara çekip öğretirler belki benim söylememle ne yapıyım bu kız çocuğu travma yaşar içine atar allah korusun
tarafından
Ayyy kesinlikle normal değil gözünün önünden ayırma kızını. Çocuk belli ki bir şeyler görmüş yoksa 5 yaşında ne bilsin öyle şeyler.
(54,204 puan) tarafından
çocuk değilde ailesi tuhaf
+1 oy
tarafından
5 yaşındada olsa 3 yaşındada olsa yaptığı yanlış kötü niyetle yapmaması olabilir evet ama çocuk bunu bir yerden görmüştur araya mesafe koyun bence 
(1,169 puan) tarafından
Evet benim söylediğim bu bilmeyebilir şuan merak ediyor olabilir ama bunu ailelerin anlatması gerekiyor bu şekilde devam ederse başka yere gitmesinden korkuyorum
tarafından
Çok haklısın bence
+1 oy
(852 puan) tarafından
Müzik bile dinlemiyor musunuz ....parka da götürmuyosundur simxi garibim cocuk ya vla ne diyim 
(1,169 puan) tarafından
Evet dinlemiyoruz hanımefendi allahın haram dediğine helal demiyoruz. Kızımızı da lunaparka da parkada plaja da götürüyoruz mayosunu da bikinisinide giyiniyor. Siz örümcek beyinlilerin düşündüğü hayatı yaşamyoruz biz nefsimize kul olup özgürlüğümüzü kısıtlamıyoruz. Allahın bize sunduğu hudutlarda özgürce yaşıyoruz. Bir daha yorum yapmadan önce 50 defa isterseniz 100 defa düşünün.
(852 puan) tarafından
Yine de örümcek de olsa Allahin bir yarattığı varlık onun beynine sahip olmakta bir lütuf ...lakin senin gibilerin bu lütufta bile mahrum olması ne acı
(852 puan) tarafından
O kadar saçma ki mayo giyiyor ama müzik dinlenmiyor ya ben ne diyim simdi o daha çocuk çocuk kalkipta kötü müzikler tabiki de dinlenmez lakin müzik ruhun gıdasıdır baskıcı yetiştirmekten başka bsiey degil o çocuğun üzülüyorum gercejten
(852 puan) tarafından
Hakaretin8ze hakaretle cevp versem veremezmiyim ama şimdi sen mümin kulsun ya eşit olmak istemedim vesselam
(1,169 puan) tarafından
Mayo giyiyor şuan 2 buçuk yaşında belli bir dönemden sonra onunda belli yerlerde belli kişilerin yanında giyilmesi gerektiğini öğrenecek. Müziği ben haram kılmadım haram olduğunu bilmiyorsanız da tabiin alimlerinin fetvalarını okuyabilirsiniz. Ben müslim olduğumu söyleyip buna ters olan şeyleri yaptığım zaman kimliğimi karalamış olmuyor muyum? Nasıl bir düşünce yapınız var la havle. Hristiyanlar yahudiler bizden fazla dinlerine sahip çıkıyorlar. Biz daha dinimizin gerektirdiklerini bilmeden saldırıya geçiyoruz. İlim ilim ilim.
(852 puan) tarafından
Iki buçuk yaşında bir bebeğin müzik dinleyip dans edip eğlenmesini h8c bur dinin haram kıldığını sanmıyorum....ilim diye yobazlaştirdiniz dini
(450 puan) tarafından
Biraz fazla sert olmadimi tepkiniz kadin sasirmis olabikir ama örumcek beyinli demek sert oldu biraz bnde kapaliyim herkezi dini kendine
(1,169 puan) tarafından
"SANMIYORUM" şimdi dini alanda bilgini sunmuş oldun. Evet rasulullah hadislerinde çocukların bi yerlere vurarak çıkardıkları seslerle oynamaları bununla eğlenmelerine bişey dememiştir. Bizde bunu ankara havası açarak değilde yada sözlerinde şehvet bulunan şarkılarla değilde çocuk şarkılarıyla eğlenmesini anlayabilir. Yoksa 2 3 4 yaşındaki bi çocuğun benim bile anlamıno bilmediğim tuhaf Türkçe kelimeler şehvetli sözleri dinlemesinin onun ne ruhuna gıda ne de bedenine.
(1,169 puan) tarafından
Lavintuba benim kızıma garibim çocuk diyerek benim düşüncemi zaten yerin dibine sokmuş oldu ki ben annesiyim böyle bişey söylemeye hakkı yok ben kızımın kötülüğünü istemiyorum benim kızıma üzülmeye hakkı yok şuan bu yüzden çok sinirlendim. Anneyim hata yapabilirim ama bu söz çok ağır bi anne için
(852 puan) tarafından
Hakarete hakaretle karşılık vermiyorum artik ...Bu karşındakinden daha çok kendime saygısızlık olur ...ne garip değil mj cocuklarimjzj en ince ayrıntısına kadar yetiştirmeye çalışıp kendimize geç kalmak...
(879 puan) tarafından
sevgil ben sana katılıyorum üslubun gayet düzgün ama hanımefendi sana saldırmış örümcek beyinli kime deniyor ben biliyorum aslında ama :) Bikini mayo giydirip müzik dinlemeyen haram günah diyen bir anne bu kişi. 2.5 yaşında mayo giyebilir ama müzik dinleyemez tabii :) 5 yaşındaki çocuğa da utanmasa sapık diyecek yahu daha bebek sayılır merak  çağında bu 5 yaş olanda ama bencillik böyle birşey olsa gerek kendi bebeğine kondurmaz. hem peçeli ve müzik dinlemediğini belirtip kimsenin yaşantısı beni ilgilendirmez demesi bile karşı aileyi horladığı anlamına geliyor ben iyiyim onlar kötü yetiştiyor demektir bu . her neyse şimdide bana yazıp kendiyle çelişecek ama daha fazla yazmıycam bu tür dini yozlaştıran insanlarla çok konusunda ben geriliyorum
(1,169 puan) tarafından
Ezgiarsy uzun uzadıya yazmışınız ama her kelimenizin içi boş. Postumda 5 yaşındaki çocuğa nefret kusan tek cümle etmedim. Müzik konusunu belirttim ki özellikle sakındığımızı belli etmek için. Mayo bikini için henüz yaşı küçük olduğu için şuan giyiniyor herşeyin vakti zamanı var. Kendimle çelişen ufak bi cümlem bile yok. Benim her yazdığım kelime ailesene bu durumu bildirip gerekli önlemin eğitimin verilmesi oyun oynayacaksa da benim gözetimimde oynaması. Böyle bireyle büyüyüp kız çocuklarını taciz ettiğinde ortalıkta adalet diye dolaşmayın o halde siz kendinizle çelişiyorsunuz asıl. Dini konuda bana delil getirin desem kenara çekiliyorsunuz ama yozlaştıran biz oluyoruz. İslamın özünü yaşamaya çalışan aileler hala var.
(879 puan) tarafından
dediklerimin kanıtı yazdığın uzun uzadıya mesaj ha ? :) hiç uğraşamam
(852 puan) tarafından
Taciz olayların da dindar liderler adalet getirisn o zamn zira adakaetj biz mj sağlayalım...dini yaşayamadığının yaşamaya çalıştığının eline yüzüne bulaştiridginjn sende farkindasin
(879 puan) tarafından
dindar liderler güzel tabir. :))
(1,169 puan) tarafından
Adaleti siz sağlamayın adaletli ahlaklı bireyler yetiştirin.  Konuları sadece işinize geldiğiniz gibi anlıyorsunuz :)
(852 puan) tarafından
O zman en azından işine gelme konusunda aynı sayılırız
(852 puan) tarafından
Evet öyle dindar liderler:)taciz olaylarına adalet getrse korkudan kimse yan gözle bile bakamz Cola çocuğa
+1 oy
(5,305 puan) tarafından
Sen iyimisin  5 yasinda farkindamisin ozamn sizde kizinizi muzik dinlemeyen   fena olmiyan cocuklarla oynatin keske bayana soylesenizde o oğlunu tembihlese sizin le gorurmemek icin 
(5,305 puan) tarafından
Ikbal ve kalpppp ben zaten mahrem bolge konusunda bayana lafim yok direkt cinsel bolge sorunu varsa ister iliskisini kessin ister kavga etsin anne olarak ne yapcağini bilir fakat ben başta yazdıgina bakarim yok müzik dinliyor sarki soyluyor yok fena ben bunların bahane edilmesine takildim o cocuk 5 uasında onu elestirip yargilayacagıniza onu yetistiren bu tarz seyleri bu yasta bilmesine sebeb olanlari yargilayin
(54,204 puan) tarafından
ordada kotu bisey yok sarkinin sozleri kötü diye rahatsiz olmuş
(5,305 puan) tarafından
Iste bende diyorumki bu ufak seyler sorun olmamali o daha 5 yasında dokunma falan dediya asil onları sorun etsin konussun
(1,169 puan) tarafından
Ronyazeynep ben zaten asıl onları sorun ettim postumda yazmışım görmediin mi akrabamızdır bişey olmaz dedim. Söylediği dinlediği şarkıları zaten ben ailesini suçlu buluyorum küfürlü raplar şehvetli sözleri olan şarkıları söylemesini doğru bulmuyorum hiçbir çocuğun. Müzik dahi dinlemiyoruz diye belirtmemin sebebi de bu. Çocuk nasıl bi ortamda büyürse onları örnek alır bu çocuk dedesine annesine babasına küfürler eden bi çocuk ki ben çocuğa üzülüyorum annesine nasıl bu durumu anlatabilirim diye düşündüğümü söyledim burda da.
(5,305 puan) tarafından
Tamam anlıyorum seni suan boyle  yazinca daha farklı onlemini al evladini koru
+1 oy
tarafından
Çocuğun yanında şarkı açamıyoruz nedir bu kapanmak değil dindarlık değil bence. Sonuçta radyo var aç bir Ankaraya oyun havası kızınla oyna evde bundan ne gibi zarar gelebilir 2.5 yaşındaki kıza. Çok baskı altında yetiştirme o kız büyüdüğü zaman yasakları arzular ayrıca dinde zorlama yok büyüdüğü zaman kendisi tercih edebilir istediğini mesela şuan kapalı birini zorla açmak yada açık birini zorla baskı ile kapatmak hiç hoş değil bence 
(1,169 puan) tarafından
İslamın hudutlarını burda tartışma konusu yapmıcam. Gerekte yok. Her çocuk islam fıtratı üzere doğar anne ve babası onu yahudi ve hristiyan olarak yetiştirir burdan da çıkarımınızı yaparsınız. Ha bir de islamda zorlama yoktur sözünü sakız etmeyin islam açık büfe değil ya tam uyarsın yada müslüman olmazsın içinden istediğini alamazsın en azından rasulullah bize bunları öğretti. Kızımında gerçekten mümine kişi olması için müslümancılık oynamaması için gerçek dini yaşamaya çalışıp yaşatmaya çalışıyoruz inşallah .
tarafından
Neden o zaman efendimize yaptığımız ibadetler bizi cennete götürecek mi ya efendimiz diye sorulduğunda ben bile nereye gideceğimi bilmiyorum o Allahın merhametine kalmış demiş. 5 vakit namazla cennete gideceğini mi düşünüyorsun ey Müslüman cennetin anahtarı merhametten geçer sen merhamet et ki allahta sana merhamet etsin. 5 yaşında sırf erkek diye doğduğu için cinsel organın bile ne olduğunu bilmeyen bir sabiyi burda herkesin içinde sapık yaptın ey Müslüman. Allah o çocuğun içini biliyor ki 5 yaşındaki bir çocuğun içini bilmeye gerek yok okuma yazmasi dahi yok sonuçta desen ki 12 13 yaşında dicem tamam. 5 yaşındaki çocuktan şüphe duyuyorsun Allah kalbinde temizini versin
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Bi kaç kere gelme de müsait degiliz de cevap verme umursama oda meral edip sorduğu zaman söyle zaten 2 bucuk yaşinda bi kızı hiçbir ebevey gözünün önünden dahi ayırmaması gerek, kızım erkeklerle oynamayı çok sever bende onlarla oynuyorum, eve erkek çocuk asla almam gelirse annesi ile gelir 
(1,169 puan) tarafından
Bana gelmez zaten canım biz kayınvalidemle yanyanayız bu çocuğun annesi kayınvalidemin yeğeni oluyor e sık sık geliyor o yüzden hep o çocuk gelince gözümüz üzerlerinde oluyor zaten
(2,719 puan) tarafından
Hım evler bir anladım dikkat et annesine söyle acık acık
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Sen cocugunu kizini koruyup kolluyosun sahip cikiyosun sonuc olarak. Kim kuserse aran acilirsa acilsin cok ta ilgilenmezdim bu konuyla cocugmdan onemli degl hic bisi
(1,169 puan) tarafından
Haklısın bende öyle düşünüyorum da annesi çocuğunun hatasını kabul etmeyen bi tip o yüzden ters tepecek
(1,225 puan) tarafından
Teperse tepsin canim cocugundan onemli mi
0 oy
(9,675 puan) tarafından
Hiç müzik dinlemionuzmu ?
(1,169 puan) tarafından
Dinlemiyoruz
(14,147 puan) tarafından
Filizcim nasılsın cnm
(9,675 puan) tarafından
İyiyim iyi olmaya çalışıyorum inişli çıkışlı bir hayat içindeyim
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Haklısın canım izin verme eğer oynuyacaklarsada gözünün önünde olsun ayırma kendinden
(1,169 puan) tarafından
Bizde bu şekilde olsun istiyoruz bakalım konuşacam inşallah
0 oy
(271 puan) tarafından
Çocuk da olsa ağzına vururdum bir daha cesaret edemezdi terbiyesiz. Annesi babası ahlakı eksik vermese başkasının özel bölgesine bakmaya cesaret edemez kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Kızı olan herkes empati yapsın bu çok çirkin birşey. 
(1,169 puan) tarafından
Ya o an çok sinirlendim kızdım ama ileri bişey yapamıyorsun şok oldum zaten. Benim abimde hareketli yaramaz bi çocuktu ama kimseden böyle şeyler duymadı annemle babam yani ailenin yetiştirmesi çok önemli
0 oy
tarafından
Valla küçük müçük gerçekten çocuklar çoğu şeyin farkindalar evet sapık değil ama biliyor ve bilerek yapıyor

Benim 6 yaşında erkek kardeşim var bu tarz hareketleri var kızımla yalnız kalmasını istemiyorum ki annem de biliyor elinden geleni yapıyor ama anaokulunda arkadaşlarından öğrenmiş

Bence annesiyle güzel bir şekilde konuş anlat annesinin anlayışla karşılaması gerekir 
(1,169 puan) tarafından
Annesi oğlunun hatalarını kabul etmediği için çekiniyorum ama bende sert bi dille suçlayan konuşmayla konuşmayacam
(888 puan) tarafından
Artik çocukları ana okuluna da gonderemiycez
0 oy
tarafından
Küsen kussun sakın kızını gözünün önünden ayırma. Yalnız gönderme. Onlarla bırakma.
(1,169 puan) tarafından
Bende gözümün önünce oynamaları taraftarıyım
0 oy
tarafından
Cocuk her zaman cocuktur ama günah olmasın ben erkek cocuklarını sevmiyorum içim ısınmiyor bu swbeplerden olsa gerek
(1,169 puan) tarafından
Ne diyim canım doğrudur
tarafından
Erkek çocuğun olsa sevmicen mi
tarafından
Severim tabi olursa ama ne biliyim hep erkekler sapık oluyo erkek cocukları hep böyle pis hareketler yapyplar o yzden
0 oy
(367 puan) tarafından
Bana fazlaca abartmissjniz gibi geldi.. muzik bile dinlemeyiz dusuncenizde biraz tuhaf
0 oy
(280 puan) tarafından
Canım kesinlikle o çocukla görüştürme kızını, bırak aranız bozulacaksa bozulsun Evlat her şeyden daha kıymetli
(1,169 puan) tarafından
Tamamen görüşmesini kesemem belki annesi ona öğüt verip bu yaptıklarını değiştirir ama annesiyle konuşmam gerekiyor evet
(280 puan) tarafından
Vallahi canım annesi Tamam dese de çocuk annesini dinleyecek mi sanki
(1,169 puan) tarafından
O zaman tamamen keserim sonuçta evladım bi travma geçirmesini bu tür şeylere maruz kalmasını asla istemem
(280 puan) tarafından
En doğrusu bu olacak cnm
0 oy
(800 puan) tarafından
Yani cocuğunu yetiştirme tarzı kısmına bir yorum yapamam fakat 5 yaşinda bir çocuğun evlencem demesine de birşey diyemem o yaslarda olanlardan o laflari duydum çunku. Ama özel bölgesine bakmaya çalişan bir çocukla karsilasmadim ailesinin bu duruma mudahale etmesi gerekir senin yerinde olsam bende gorusmek istemezdim.
(1,169 puan) tarafından
Bende çok görüşmek istemiyorum buraya yazmadığım onlarca kötü huyları gördüm. Ama kızım çok seviyor gözümün önünde oynuyorlar. Ha ben ailesine gördüğümü söylerim bunu yapmam lazım belki ailesi bilmiyor ve artık evet eğitmeliyiz derler ama ben sakınmak zorundayım
(800 puan) tarafından
Başka arkadaş edindir bence çocuğuna onu unutsun yavaş yavaş 5 yaşındaki cocuk ne bilsin oyle seyleri ya evde goruyor yada maruz kaliyor birseylere. Cok kotu devirdeyiz Allah korusun cocuklarimizi
0 oy
tarafından
5 yasinda ki cocuğun bilinçli yapacağini sanmiyorum. Ama çok rahatsiz edici bi durum ben olsam ailesiyle konusurdum. 

Müzik dinlememek haram diye bir kac kisiden daha duydum saçma vs demek istemiyorum hadis vardir falan hic riske giremem ama mesela televizyon reklamlarinda ki sesler ? Düğün dernek işleri olunca müzik ? Bu durumlarda napiyosunuz
(1,169 puan) tarafından
Bende kasıtlı yapıyor vs. Demiyorum ama bu dönemleri merak saldığı dönemler ailesinin bu konuda eğitim vermeleri gerekiyor.

Biz bilerek öyle müzik açıp dinlemiyoruz. Dediğin givi reklamlarda vs. Olduğunda uzunsa geçiyor sesini kısıp bekliyor yada öyle bekliyoruz bitmesini. Çünkü biz isteyerek dinlemiyoruz. Allahtan gücünüz yettiği kadar korkun ayet yada hadisti yanlış olmasın bu da bu manada biz onun sakın dediklerinden gücümüz yettiğince sakınıyoruz zaruri kalmadıkça ne düğünüm ne kınam müzikli olmadılar. Akrabalardan düğünü olanlara gidip mutlulullar dileyip kısa durup dönüyoruz yada eşim gidiyor benim tanımadıklarıma vs. Dediğim gibi biz gücümüz yettiğince kaçınıyoruz
tarafından
Anladım tesekkur ederim aciklamaniz için.

Yalan söylemiyim ama ben o durumda kalsam buyuk ihtimalle çakardim orda ailesiylede kavga ederdim aslinda evet cocukluk bir konu değil dediğim gibi anlamaz o ama ailesi duzgun bi eğitim verseydi belki cocuk olumsuz birsey oldugunu anlar ve yapmazdi
(1,169 puan) tarafından
Rica ederim. Yani sürekli yanyana olduğumuz için yetiştirilme tarzlarını gördük devamlı küfürler içinde büyüdüler e doğal olarak çocuklarda öğrenip büyüklerine küfür etmeye başladı. Yanlışlıkla bizim yanımızda da kaçırıyor ağzından kızıyoruz biz. Bilmiyorum biz gözümüzden sakınıyoruz evladımızı temiz bi nesil büyüsün istiyoruz saygılı en azından
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Valla uzak tut belki aileden görüyodur özel bölgeyi falan açmayı çoçuk bu sonuçda başka nerden bilecek 
(1,169 puan) tarafından
Bilemiyorum canım ailesi de kötü insanlar değiller ama çok şımartarak büyüttüler bunu herkes bilip görüp söylüyor zaten
(1,767 puan) tarafından
Şımartılmak değil ki bu kuzum çoçuklar kamera gibi ne görürse çkiyolar aileden gormese yapmaz aile şart değil aslınds yanında biri yapmışdır mutla yoksa ne bilsin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,096 göst.
0 oy
9 cevap 519 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 520 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 425 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,824 puan) tarafından soruldu