0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (872 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Diğer sayfaya da sordum buraya da sorayim, oraya görmeyenler burda olabilir diye. Bir kaç gün önce denize gitmiştik. Kızım üşüdü galiba, 2 gün burnu aktı. Sonra iki gündür normaldi. Bugün bexero 3 doz olmaya götürdük. Doktora durumu anlattım. Ateşi yoksa bisey olmaz dedi. Eve gelince bir başladı huzursuzluk ağlama krizleri. Ağzını açıp ağlayinca alttaki dişleri çıkıyor olduğunu farkettim. Şeffaf bir çizgi oluyor ya. Normalde ağzını açıp baktirmiyor. Yanlış mı yaptım asiya götürdüm. Çok üzüldüm. Kotu bisey olmaz dimi. Parol sürüp verdim uyuttum. Dişleri çıktığında asi olanlar var mı?

2 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Doktorumuz mesela biz 9 aylık olduk kızamık aşısını bir 1 yaşında yapalım dedi,dişleri çıkıyor çünkü 
(872 puan) tarafından
Peki 1 yaşında da diğer dişleri çıkarsa?
(2,525 puan) tarafından
Şuan ilk dişleri ve hepsi kabardı o yüzden erteledik
(872 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Galiba ilk dişleri olduğu için mi öyle dedi doktorunuz. Çünkü kimse diyemez mesela şimdi diş çıkmıyorsa 1 ay sonra da çıkmaz veya şimdi diş çıkartıyorsa 2 veya 3 ay sonra çıkmaz diyemez. Bebekten bebeğe değişiyor ya. Ama aşıların da belli bir takvimi var, bazı aşıları kaçırmamak lazım çünkü sonra yeniden ilk doz diye sayıp yapıyorlar.
(2,525 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ Tercihe bağlı olan aşı var ya KKK aşısı 9 aya çekildi isterseniz 1 yaşında da yapılıyor..
Bizde doktorumuzla 1 yaşında yaptırma kararı aldık.
Bide artık yapilicak birşey yok zaten aşı yapılmış dikkat etmek lazım sürekli ateş ölçüp, ağrısını azaltmak için ağrı kesici verebilirsiniz.sizede geçmiş olsun
(872 puan) tarafından
Teşekkür ederim<3
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani illa dış dönemine denk gelir aşılar. Biz geçen de bir yaş aşısını yaptırdık diş çıkarıyordu hiç bir sye demedi hemşire. Bende nimenrix yaptircam bir hafta sonra fln. Bexero 2.5 civarı tutuyor galiba dimi hangi aylarda yapılıyor .
(872 puan) tarafından
Valla biz geç yaptırmaya başladık,  7 ayda ilk doz aldık,  9 ayda yapmadılar çünkü sağlık ocağında başka aşılar vardı o yüzden 10 ayda yaptırdık. Şimdi de 17 ayda yaptık. Ne zaman başlayana göre değişiyor galiba.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,843 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde oykununannesii (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,290 soru

24,122,870 cevap

333,571 kullanıcı

...