0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (572 puan) tarafından
Üşüttü havalar aşırı sıcak nasıl oldu anlamadım bende de kırgınlık var şurup sevmiyor nasıl içeriym 2 yaşında 

3 Cevaplar

0 oy
(25,185 puan) tarafından
Şırıngayla içir yatırıp 
(3,241 puan) tarafından
Selin seni gördüğüm iyi oldu. Daha önce konuşmuştuk yaşıt çocuklarımız vardi. Kres konusunda bilgi vermiştin. Cok faydan dokunmuştu. Çok teşekkür ederim :)
Kreşe başladık ama öğretmenler hazır değil belki ilerde tekrar denemelisiniz dediler diye bıraktık. Şimdi anneli oyun gruplari var. Sence ona oğlumla dahil olsam mi yoksa iki saat sürüyormuş kendi tek başına oyun grubunda olsa daha mi iyi olur ?
(25,185 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek neden hazır değil dediler ki. Anneli oyun grupları anneyle yapıldığı için sen dahil olmazsan diğer çocukların annesi varken seninki yalnız kalır üzülür canım bence sende katıl
(3,241 puan) tarafından
1 hafta gözlem yaptılar. Beni bırakmadı. Iki gun birlikte vakit geçirdik. Sonraki gunlerde ben birakip çıktım. Çok ağlamış. Hiçbirşeye katılmamış. Normalde 5 dk.icinde aglar susarlar dedi öğretmeni ama bizimki hiç susmamış kapının dibinde sürekli ağlayıp kimseyi yanına yaklastirmamis. Anneli - annesiz olan gruplar var. Ama durum böyleyken birlikte katilalim diye düşündüm. Sonra iki saatlik birşey yaşıtlarıyla kendi oynasa dedim. Aglamasi aklima gelince vazgeciyorum. Hangisi faydali olur bilmiyorum
(25,185 puan) tarafından
Ağlasada keşke vazgeçmeseydin canım 21 gün anca alışma süreci var.
(3,241 puan) tarafından
Öğretmenlerin yönlendirmesine güvenerek aldım canim yoksa içim sizlaya sizlaya götürüyordum.  Biraz beklicem kışın tekrar deneyebilirim. O ara oyun gruplarına dahil olalim diyorum. Konuşması ilerlesin istiyorum.
-Reklam-
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Bizde iki gündür acildeyiz korona olmuşuz ateşler için de yanıyordu yavrum çok geçmiş olsun 
(572 puan) tarafından
Allah şifa versin canım bizde evden çıkmadık korona olmadığına eminim gece pencere açıktı esmiş bi kalktım tutuldum şükür ateşi düştü ama şurup içse daha çabuk atlatacak içmiyor
(3,891 puan) tarafından
Bende şırıngayla veriyorum ama yarısı ağzına yarısı üstüne gidiyor
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Kaşığı şurubu koy, gizemli gizemli yanında elinde tut. Vermem sana de o da inatla içmek isteyecektir 
(572 puan) tarafından
Dün akşam içmişti şimdi istemiyor ağlıyor kefir falan içiriyorum inşallah çabuk atlatır

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 616 göst.
14 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.
28 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1BX2R5. B (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,754 soru

23,975,908 cevap

326,295 kullanıcı