0 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (606 puan) tarafından
Yaptırılmalı mi deneyim.ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
Tedavisi olmayan korkunç bi hastalık annem amcasını bu hastalıktan kaybetmiş yaptırmayıp vicdan azabı çekmek istemem ben yaptıracağım
-Reklam-
0 oy
tarafından
13. Ayda yaptircaz nimenrix olanı 
0 oy
(147 puan) tarafından

Daha dun rota yaptırırken konuştuk yaptırcam ne deseler yaptırıyoruz tek bilgim de pahalı olduğu :)

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Daha yaptırmadım 27 aylık şuan. Çok önemli ve gerekli bir aşı tabiki. Ölümcül sonuçları var Allah korusun menenjitin. Benim kardeşim menenjit şüphesinden aylarca hastanede yattı çok zor günlerdi o duruma düşmesin kimse keşke herkes bilincinde olsa ve yaptırsa
0 oy
tarafından
Yaptırdım. menenjit önemli bir aşı bence. 1 gün hafif ateş ve huysuzluk yaşadık. Sonrasında bir problem olmadı. Tedbir bizden takdir Allahtan. Ben üzerime düşeni araştırdığım kadarıyla yapma taraftarıyım. 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
2 doz b tip yaptırdım. Tek doz nimenrix yaptıracağım da bi türlü yaptırmadım 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Şu an 13 aylık 2 doz bexero 2 dozda nimenrix yaptırdım. 1 doz bexero hatırlatma dozu kaldı oda önündeki senenin Şubat ayinda yapılacak 
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben aşığa karşıyım. Hepsine. Ben şahsen yapmadım. Oğlumda bilgili değildim ama kızımın hiç aşısı yok. Ve aradaki fark çok büyük . Oğlum hep hasta ve çok zor geçiyor kızım ise şükür  hemen atlatiyor. Şükür.  Ama herkesin kendi kararı. Aşıların çok yan etkisi var kızlar. Küçük çocuklar yazık bünyesi neyi onların. Aşıların içinde neler var kim bilir. İlaç vermiyorsunuz ama aşı yapıyorlar anlamıyorum. 
(8,880 puan) tarafından
Pes gerçekten
(42 puan) tarafından
Neden ki?

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 430 göst.
12 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Menis (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu
0 oy