+2 oy
1,739 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bugün babamin doğum günüydü 50 yaşina girdi koca reis❤️ Ben ona süpriz yapmak için tüm ailemizi kendi evimde topladim. Mumlarini üfledi babam pastayi kestik herkes oturdu yiyo bi tane kenafir gözlü ablamiz benim kaçarak evlenmeme dile getirerek "ben kizim kacsa asla affetmem cok ayip" gibi slak ifadeler kullandi. Babamda benden bahsettiğini anlayip "benim kizim benim başimi öne eymedi kötü yola düşmedi evlendi gitti ailesini kurdu,ve beni hayati boyunca sadece o zaman üzdü onun haricinde hep benim başimi dik tuttu ve asla üzmedi. Eğer ben evlenmelerine müsade etseydim kizim kaçmazdı hata bende ama iyi ki beni dinlemeyip oğluma kaçmis çok mutlu bi yuvasi var. Ben affetmedim iremi çünkü affedeceğim birşey yapmadi evlendi herkes kendi kapisinin önünde ki pisliği temizlesin" diyip kadinin ağzina lafi tıktı. O kadar göğsüm kabardi ki herkes gidip baş başa kendi ailemle kaldim babama sımsıkı sarilip ağladim ❤️

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Helal Vala koca yürekli adam ❤️☺️
tarafından
Saolsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Konuyla alakasiz ama merak ettim 12 yaşından beri sigarayı başlamışsın ailen tepki vermedi mi yani bu durumu nasıl kabullendiler
tarafından
Sence vermemis olabilirler mi :) annemden az sopa yemedim ama babam diliyle döverdi sonra zamanla alistilar da siz nerden biliyosunuz bu konuyu
(6,675 puan) tarafından
Bı ara yazmıştın merak ettim erkek çocuğu bile 12 yaşında normal karşılamam ama hep pozitifler maşallah Allah bozmasın
tarafından
Annem daha serttir ama babam disiplinli sert mizaçli tek sorun bana hic kiyamazlar
(6,675 puan) tarafından
İşte anne baba evladına sahip cikicak onlar seni reddetse idi belkide bugün böyle mutlu olamazdin keşke herkes sahip çıksa evladına inanki bu kadar post açılmazdi
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ne yiğit baban varmış maşallah Allah nazarlardan saklasın kuzum ❤️
tarafından
Tesekkur ederim canim allah razi olsun ❤️
(13,306 puan) tarafından
Senden de razı olsun kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Neyin oluyor o kadın Yaaa hayırdır yanii o güzel anda çomak sokmak istemiş 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Okurken gözlerimin dolmasııı. Helal olsun böyle güzel babaya 
0 oy
tarafından
Allah babana uzun ömürler versin ne güzel cevap vermiş 
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Allah razı olsun Baba gibi baba. Çok şükür benimde babam iyi ki benim babam. Eşim evlendiğimizde derdi bugün çıksan gitsen baba evine sana niye geldin demez diye sonraları çok iyi anladım ne demek istediğini
0 oy
tarafından
Helal olsun babana ❤️❤️ Allah başınizdan eksik etmesin 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Öyle babanın ayağının altına paspas olunur paspas maşallah rabbim başınızdan eksik etmesin ❣❣❣ rabbim benim babacığıma da hayırlı uzun ömürler versin bir tanedir oda canım benim ❣❣❣❣❣
0 oy
tarafından
Ay kadına bak ya mutlu günde bile kıskançlık yapmış var böyle kötülükten beslenen yaratiklar
0 oy
(22,570 puan) tarafından
Helalllllllllllllllll
0 oy
(385 puan) tarafından
Adam gibi adam baba gibi baba Bir daha gördüğünde benim için de satış emi babana canım benim babam vefat edeli 3 yıl oldu benim babam da hep beni savunırdu gitti kalmadı savunanım
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Helal olsun. Babanı ayakta alkışlamalı. O kişi de kimse bir daha sokmayın bir yere bacım kıskanc kopek. 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Keşke  herkes senin  baban  gibi  düşünse  ne kadar  güzel 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Benim annemle babamda herseyde arkamda iyi ki varlar Allah uzun sağlıklı ömür versin hepsine 
0 oy
(35 puan) tarafından

Keşke benimde babam olsaydı... :(

Maşallah sizlere canım 

0 oy
(1,484 puan) tarafından
Ay  kız okurken bile gözlerim doldu Rabbım agzinizin tadını bozmasn
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Baban bordo bereli miiii
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Koca yürekli babaa
0 oy
(14,188 puan) tarafından
Helal olsun babana. Benim babamda evden gelinlikle çıkmama rağmen düğünüme gelmedi kaçsam evlatlıktan reddederdi büyük ihtimalle 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 223 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 777 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Tuğramın Annesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 674 göst.
+1 oy
23 cevap 970 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,737 soru

24,020,366 cevap

328,196 kullanıcı