0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Balkonda sigara icti biri atesi balkonuma dustu bizde oturuyoz blkonda aradim teyzeyi soyledim oglu geldi kapiya kavga etmrye resmen burda yasamiyo normalde oglu esimi zor tuttum ya

10 Cevaplar

+1 oy
(4,088 puan) tarafından
Abartmışsın yani ne var düştüyse düştü çamaşırın olur bi şey silkeler cam silersin su döker tamam ama bu kadarını da abartmayın üst komşumun çiçekleri var son bahar gelince yaprakları hep düşer balkonuma süpürür geçerim ne yapayım atsın mı çiçekleri kadın 
tarafından
Hayir tabiki atmasin ama küllük var dusen kul degilgi bildiginiz ates direk haliya dustu
(4,088 puan) tarafından
Ya isteyerek de atmamıştır kendi evini yakacak değiller ya üzerine su döküp kaldırsaydın böyle şeyler eşlere bile denmez erkekler tutulmaz ki kavga sırasında
tarafından
Canim beraber oturuyoduk zaten balkonda esim hic karismadi ben teyzeye dedim sadece adam kapya grldi esim acti o hanimina soyle falan die biseyler dedi duymadim tam sonra ciktim baktim adam eve dalmaya calisiyo resmen
-Reklam-
+1 oy
(6,157 puan) tarafından
Yorumlari hayretle okuyorum normal gibi yazmislar ..

Sigara bu ates balkonda gormeden biryer tutasa bilir  su dökülse birsey çırpsa hadi bir nevi derim onuda müsade etmem de hele Sigara düşecek birde kapima gelcek  onu kapidam sittir ederim bedava oturuyoz sanki   her binada oturulmuyor hele böyle cahil  cik evimden diycek sonradan yetmeler 
(6,157 puan) tarafından
Zaten görgülü kültürlü insan olsaydi binadan asagi sigara atilmamasini bilirdi .. 32 haneli binada yasiyoeu cirpma asma yasak 32 haneden 1 kisi problemlo imza toplandi cikicak bina kültürü yok     allah kolaylik versin oyle insanlarla sana balkonuna koyma bari gece de duse bilir bi ilk ve son değildir emin ol
tarafından
Degil zaten ya ama neblim ben yine kotu hicbsey demedim kalkmis bana smdi cikin bunun icin ariyosaniz dio e napim ben bi tik ses yapiyorm hemen ariyolar beni ses geliyo die kendisinin sesi hic bitmiyor evde bebek var daha 6 aylik bana kalkmis cik dio zaten zor geciniyoruz dunyanin masrafi ev tasimayi kolay saniyo
(6,157 puan) tarafından
Kiraci hakki var elden mi kira veriyorsun hesaptan ki atiyorsunuz kirasini. Hesapdan atıyorsan swni cikartmasi icin annem babam veya kendim oturcam demesi lazım senden snr baskasina kiraya verse dava acsan kiracısıni devlet çıkartıp seni yerlestiriyo kiracanin cok hakki var sen oyle kolay degil cikmak de dik dur yuz verme hakkinda hayirlisi canım
tarafından
Elden veriyoruz canim zaten ust katimizda oturuyo kontratimiz falanda yok zaten cik desede cikacak durumum yokki tasinmak dünya para
(6,157 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun  bu dünyanın duzeni batsın  ev sahipleri ac gözlü zaten bahene kirasini yuksekden vericektir
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü 
0 oy
tarafından
Yanlışlıkla mı oldu bilerek mi sen nasıl tepki verdin ki kavga etmeye geldi
tarafından
Yok canim kontrat 6 ay oncesinden haber veririm zaten cikma gibi bi durum olursa demisti girerken yasli kadin  bide ben cok uyguna oturuyorm bu fiyata oturdugum semtte asla bulamam en kotu evler 3 binden basliyor burda 6 aylik bebek var calismiyom asgari ucrete geviniyoz zaten ne kdar kolay millete hemen cik demek
tarafından
6 ay önceden dedi ise 6 ay beklicek niye yapmazsın sözleşme ki
tarafından
Cok istedim ben anlamam kizim oyle seylerden dedi ben getirim kontrat imza atalim dedim yok kizim dedi bende ne diyim bsey demedim
tarafından
Seni kandırmış bende hem bu sözleşme doğalgaz açılınca gidip gösteriyorsun illa ki yapılması gerek eve girince
tarafından
Faturalarida almadik canim ustumuze
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bilerek atmamıştır hic aramasaydin keske 
tarafından
Ya boyle olcani bilsem aramazdim ben sadece soyledim kotu hicbsey demedim cnku ates direk haliya dustu bisey olsa sonra bizden bilirler simdi bana kalkmis cik dio kontrar yok ya rahat konusuyo evde bebek var biliyolar kavgayami gelinir ben duzgunce soyledim teyze bilerek olmamistir zaten ama hali var ya oyuzden bisey olur Allah korusun nolur nolmaz die soyluyorum dedim
(9,610 puan) tarafından
Şu küllükler zaten boşuna üretiliyo keske yanına alsaymış bizim balkonda bitane mutlaka durur kim gelirse gelsin hayatta aşağı attırmam çünkü birinin camı açık olur rüzgar vurur içeri girer falan veya birinin üzerine düşer,onunda atmaması lazım size gelmesi bilerek olmamış ama tepkisi ağır ve gereksiz olmuş
tarafından
Zaten bilerek oldugunu dusunmedim ama uyarmak istedim bidaha dikkat etsinler die  kul olsa onemli degil ates dustu evde 6 aylik bebegim var ya bisey olsa balkon hali hep Allah korusun sonra bizim ustumuze kalir adam kapiya gelip eşime o hanimina soyle bilmem ne diye parmak yapio zor tuttum esimi
0 oy
(129 puan) tarafından

Bizde de oluyoz büyütülecek bir şey degil üstte sonuçta atınca düşüyor bilerek yapmadıysa tabi

tarafından
Canim balkonda hali var ortu var direk haliya dustu zaten yoksa aramam yani bisey olsa sonra bizden bilinir
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Yani düşebilir canim belki yanlışlkla oldu
tarafından
Yanlislikla olmustur zaten ama ben de kotu bsey demedimki haliya dustu direk ates
(2,525 puan) tarafından
Ne bilim aramışsin ya
tarafından
Ama kotu bsey demedimki bileydim boyle olcani aramazdim zaten valla
(2,525 puan) tarafından
O yüzden tepki vermiştir.
Bir kul düştü hemen aradı filan diye
tarafından
Kül degil ya ateş duştu direk izmaritiyle canim
0 oy
tarafından
Kültaplası diye birşey var evden cıkarken al birtane ver kullanırlar belki bune cahillik görgüsüzlük eşimin arabasında kültaplası vardır dışarda bile içerken yere atmaz alır arabadan içine koyar hiç yoksa bile karton bardağa döker camdan sofra bezi bile silkelenmez görgü kuralalro vardır dimi 
tarafından
Gercekten ben balkonuma sirkeler yikar silerim ya kül olsa zaten aramazdim ama ateş düsytu orda olmayabilirdik tutsabilirdi ates bu hersey olur heryer hali cnku balkonda oglumu cikariyorum bazen oturuyoruz die hali koydum hep
tarafından
En zor insan cahil insandır cahille uğraşılmaz kuzum malesef
tarafından
Valla bakalim cik derse konusurum cikamam yani  masrafimi karsilarsan cikarim derim dunyanin parasi tasinmak zaten zir geciniyoruz ev buyuk kirasida uygun derdi cikarmak zaten
tarafından
Kız bir nakliye olmuş 3 4  bin tl bide taşımacısı yok yani bide uzak yerdeyse ev fiyat dahada yüksek
tarafından
Valla canim diormya obyuzden cikamam yani nolursa zaten tek maas asgari ucretle gecnioz
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Aranızda sorun varmıydı canim güzellikle söylediysen niye kavgaya geldiki  bu adam anlayamadım hata onlarda çünkü ev yanabilir dengesiz galiba biraz keşke aramak yerine yarın kadına söyleseydin yaptığın yanlış değil ama şimdi yok yere ev bul taşın bir dünya masraf bebeklere cok yorucu 
tarafından
Seslendim aslin ds ilk izmarit direk dusunce kimse ses vermedi sradim cnku oturuyolar gurultuleri geliyodu bi kere daha boyle bi konu olmustu soymistm ama bsya gecti ustunden genelde o ara muzik sesi cok gelio yads cocugun bezini balkons koyma gibi seyler soyluyordu  yani ben kibarca konustum hatta teyze kusura bakma dedi  teyze yok onemli degil ates dustu die soylemek istedim yanlis anlama dedim bizden gelmezki falan dedi tamam drdim ama ust katimda o var baska kmse yok zaten  oglu normalde burda yassmiyo misafr geldi sanirim  kapiyi esim acti direk iceri dalmaya calisti adam o hanimina soyle ne atesi dusmus falsn bseyler diodu esimi zor tuttum bebek uyuyo sus iceri gir diye teyzede bana kalkmis bunun icin ariosaniz cikin dio ama balkonfa olmaya bilirdik hali tutuşabilirdi gece belki ayni sei tekrar yapicaklar  bilememki
(2,466 puan) tarafından
Haklisin canim sen yinede yarın yada onur gün kadınla bir konuş yoktan bir sebebe kavga çıktı ben kötülüğüne aramadım sonuçta senin evin zarar gelsin istemedim de çocuğum küçük taşınmak istemiyorum de belki fikri değişir sakinllkleyince valla ev taşımak bu zamandada dünya kadar para istiyo
0 oy
(1,650 puan) tarafından
En korktuğum şeylerden biri tepeden sigara ateşi düşüp iyi saçın falan tutusmadi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 453 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gammmze (1,328 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 304 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 817 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,593 soru

24,087,750 cevap