0 oy
163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (80 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim esim ile kavga ettik cikti amcasiyla gitti icmeye benim asla kabul edemiyecegim bisey kayinvalidemlerle oturuyoruz onlar gayet normalmis gibi karsiliyo kacarak evlendim aileme de gitmeye yuzum yok ama ben artik bunlari kaldiramiyorum zaten 2 gundur konusmuyoruz nolursunuz bana akil verin kimseye anlatamiyorum aileme arkadaslaeima cunku biliyrum kendin ettin kendin buldun diycekler napmaliyim kapimi kitledim gelirse almiycm odaya siz olsaniz naoardiniz ya da b3n nqpmaliym 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(8,364 puan) tarafından
Peki evlenmeden önce içtiğini bilmiyor muydun? 
(80 puan) tarafından
Hayir bana kesinlikle agzima surmem diyodu biz muhafazakar bi aileyiz namazimda niyazimdayim diyodu ama evlendik yok oyle bisey onceden arada bi icerdi uyardim istemiyorum dedim birakti simdi gibe gitti
(8,364 puan) tarafından
Keşke önceden araştırsaymışsınız.
-Reklam-
0 oy
(7,599 puan) tarafından
Bu birden bugün gelişen bisey mi ki içiyosa önceden de içiyodur bilmiyomuydun evlenirken 
(80 puan) tarafından
Bilmiyordum bana namaz kilan muhafazakar biri gibi tanitti kendini yok iste biz islama layik bi yuva kuracakmisiz falan filan ama evlendikten sonra tam tersi oldu
(7,599 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah münafıkıklık yapmış resmen senin için çok zor olmalı bende asla kabul edemezdim bunu Rabb'im hidayet versin inşallah
(80 puan) tarafından
Amin valla iki gundur ne haldeyim bi ben bi Allah biliyo napicam diye dusunup duruyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 544 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Seacolour (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,040 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 355 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 150 göst.
19 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evli .cocuklu3 (36 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,932 soru

24,131,874 cevap

334,077 kullanıcı

...