0 oy
429 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (245 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar normal doğum yaptım dikislerim  var ve hastaneden çıktığımda bana yıka ve iyice kurut denildi sadece bende hani ne olur ne olmaz diye batıkon sureyim dedim eşimi eczaneye gönderdim fakat olmadığı için bana povisol diye bu antiiseptik  getirmiş kullansam mi kullanmasam  mi bilemedim siz bu ilacı hiç kullandınız mi bi zararı olur mu yakar mi endişeliyim 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece batikon sürme krem vaar onlari da sur çabuk iyileşirsin
(245 puan) tarafından
Eczanede batıkon yokmuş eczacı bunu vermiş kullanmaya korkuyorum
tarafından
Başka eczaneye gitsin eşin canım batikon alsın ya bu ne ki
tarafından
Yada bir dene bakalım ferahlatırsa devam et.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sezeryan doğum oldum baticon kullandık bunu bilmiyorum canım doktoruna sor mutlaka bence
(245 puan) tarafından
10 gün sonra kontrol  o zamana kadar ne yapsam bilmiyorum
tarafından
Doktorunun numarası yok mu kuzum benim o zaman bi eczaneye sor başka ecZaneye sor ama ne diyecek
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım sezeryan doğum yaptım ben 
0 oy
(656 puan) tarafından
Ben hiçbir şey sürmedim. 
(245 puan) tarafından
Iyilestimi2 nasıl baktınız
(656 puan) tarafından
Doktor bana bir uyarıda bulunmadı. Yıkadım, kuruladım sadece. Çok zor iyileştim. Dikişlerim 42. Gün düşmeye başladı. Ama enfeksiyon vs olmadım. Şimdiki aklım olsa mutlaka fön makinesi tutup kuruturdum sık sık.
(245 puan) tarafından
Düştüğünü nasıl anlarım eriyen dikiş benimki
(656 puan) tarafından
Benimki de eriyen dikisti. Hava ile temas eden yerleri yani dışarıda kalan yerler çamaşıra takılıyordu zaten. Doktor kontrolünde doktor çektiği gibi eline geldi. Sonra birkaç parça daha çamaşırda buldum.
0 oy
(8,221 puan) tarafından
Artık doktorlar batikon vermiyor siz niye almak istediniz ki ? 
(245 puan) tarafından
Hani enfeksiyon falan kalmasın diye niye vermiyorlar ki bende verirler2diye düşündüm ama vermeselerde  kendin sur demeleri gerek miyor muydu
(8,221 puan) tarafından
Var bir bildikleri ki vermiyorlar canım
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Canım hiç bişi sürme sadece kuru tut ilk doğumda ben Batikon sur dediler sürdüm çok geç iyileşti ikinci doğumda doktorum sulandirir sakın sürme dedi hemen iyilesti
0 oy
tarafından

Ilkte krem sadce surdm ama asiri derce dikis kesik vs vardi

1 aya iyileşti

Ikinci de bisy kullnmdm daha cabuk iyilsti sadcekuru tuttm

0 oy
tarafından
Batikon sürüp kurutma makinesi ile kurutcan ıslak kalırsa iyileşmez sürekli pansuman yap
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ben batikon kullandim canim bunu hic duymadim 

0 oy
tarafından
Valla canm ben sezeryan yaptm batikon kullandm bunu bilmiyorm 
0 oy
tarafından
Batikon kullanmamalısın çünkü yararlı bakterileri öldürür niye kafanıza göre iş yapıyorsunuz doktor önermeden 
(16,779 puan) tarafından
Ben üç sy önce doğum yaptım batikon yazdı doktor ☺️
tarafından
Bana da doktor batikon konusunda böyle söyledi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 890 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 454 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 812 göst.
30 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,468,568 soru

24,060,444 cevap

330,123 kullanıcı

...