0 oy
366 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,518 puan) tarafından
Musluk suyumuz cok kiracli cayim bile tadı yok.. Damacana kullaniyoruz ama yetmiyor. Aritma cihazı mantikli geliyor... Kullanan varmi memnun musunuz. Birde ne alsak bilemiyiruz cihaz olarak yardimci olur musunuz. 

10 Cevaplar

0 oy
(5,483 puan) tarafından
Ben memnunum 3 yıldır kullanıyoruz
(1,518 puan) tarafından
Nerden aldin canim marka soyler misin.
(5,483 puan) tarafından
Markasını bilmiyorum arıtmacı üstüne kendi markasını yapıştırmış. Eşim yakınlarda bi yerden almıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
BMS MARKA TAVSİYE EDERİM ANNEM YILLARDIR KULLANIYOR 
(1,518 puan) tarafından
Trentyoldan felan alsam kurulumu nasil oluyot cabim
tarafından
Hiç bir bilgim yok onu satıcısına sorman lazım ama anneminkini gelip kurmuşlardı tabi annem direk yerinden aldı
0 oy
tarafından
İyiki almisim dedigim seylerden bitanesi valla cok memnunum 
(13,307 puan) tarafından
Zıt olduğumuz konu çıktı kanka la arada
tarafından
Kanka niye yav damacanaya okadar para veriyosun sonucta sen niye zit dusunuyon
(13,307 puan) tarafından
Mikrop ölmüyor kanka. Her ikisinde de bakteri var o kadar yatırım mantıklı değil
tarafından
Aman ne bilem surekli gelip analiz ediyolarya ona giveniyoz bizde :D
(13,307 puan) tarafından
Yok bee göz boyama
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Kesinlikle arıtma kuzum biz de damacana alıyorduk giden suyun haddi hesabı yoktu Bi misafir geldi mi günde 2 damacana biterdi o bile yetmezdi hele doğum zamanı gelen giden resmen sucu bize çalıştı her ay bu ay yapalım diyorduk kalıyordu en son baktık olmuyor suya da zam üstüne zam geliyor kalktık bağladık hemen LG marka kapalı sistem valla dünya varmıs ya imkan varsa Bi an önce bağlat malum ülkemiz her geçen gün her şeye zam geliyor 
(1,518 puan) tarafından
Kuzum kurulumu felan nasil oluyor İnternet uzeri alsak. Daha uygun çünkü lg de bakarim canim
(4,434 puan) tarafından
Kuzum bize aldığımız firma kendi gelip kurdu ama kurulumu çok zor değil diye biliyorum çünkü ablamlar taşınırken eniştemler kendileri söktü taktı hep Bi arkadasım da internetten aldı eşi kurdu benim eşimin elinden pek gelmez o yüzden biz böyle aldık mecbur ama eşinin elinden biraz geliyosa bu işler yapar muhakkak interntte videoları da vardır mutlaka
(1,518 puan) tarafından
Bakayim canim esim kurar gibi ya.
(4,434 puan) tarafından
O zaman internetten alın canım rahat edersin insallah
0 oy
(4,385 puan) tarafından
tabiki aritma
0 oy
tarafından
Arıtma kullandım kullanalı çeşme suyu ile yapılan çayı içemiyorum acı oluyor aritma en iyisi 
0 oy
(3,556 puan) tarafından

image

Fiyatı pahalı gelebilir canım ama inan şuan Türkiye de en iyi arıtma cihazı ben bunu kullanıyorum çok memnunum alacaksan kesinlikle bunu almalısın
(1,518 puan) tarafından
Cok fazlaymis kiz
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bize de yetiremedik damacanaya para çok içikiyo yazın birde yetmiyo.eşim Hepsiburada dan LG marka aldı çok uygun fiyata kendi taktı gayet basit dedi.ihlas gelmişti biri tanıtıma aynı özellikteki ürüne 6500 TL dedi.
(1,518 puan) tarafından
Bakayim canim sağol
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Arıtma mikrobu öldürmüyor eve alacağım en son şey. Ayrıca üçte iki oranda suyu çöpe atıyor
(1,518 puan) tarafından
Kirec olmuyor canim hiç nerfeyse annemler kullaniyot koyde. Benim caydanlik kalkmiuor kirecden surekli kirec sökücü kullanmama rağmen.
(13,307 puan) tarafından
Sadece kireç için o kadar para verilmez. Annemde de var kayınvalidemde de var.
0 oy
tarafından
8 yıldır kullanıyorum su derdim yok yemeğe çaya kullanırım..damacanaya para yetmez.sular kesilse bile içindeki su sana yetiyor tank dolu olduğu sürece.biz 1.400den almıştık ama 8 sene önceydi şimdi 6-7 bin vardır.ihlas taksit de yapıyor bütçene göre bakarsın

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 902 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
28 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 597 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,217 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,155 soru

24,179,081 cevap

336,248 kullanıcı

...