0 oy
772 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,748 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar özür dilerek soryrm 

bebeğim 6 aylık bu ay regl oldum ama bu kaç gündür damla damla siyah renk akıntım geliyor bu nedir acaba ya  afedersiniz bunun yüzünden eşimle yakın temas da kuramıyorum ( ilişki yani)

Eşim kandan tiksiniyo napablrm ne için öyle olyr yaşayan varmı regl desem değil.

Hamile olablrmym ama regl olyrm kırkımdan snra düzensiz yani her ay ama bazen ayda iki kez olyrm

Hastane mi gidim
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

+1 oy
(2,052 puan) tarafından
Canm hiç.bir bilgim yok bir doktora gitsen
-Reklam-
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Lütfen yardımcı olurmsnz çok üzgünüm
0 oy
(147 puan) tarafından
Ben senin gibiydim canm aydan 2 kez oluyordu sut suruyo kadin doguma gittim d kontrol hapi verdi duzene girdi sende bir gorun istersen 
0 oy
tarafından
Normal cnm adet daha düzene girmemiş 
0 oy
tarafından
Eski kalıntılar o şekilde dökülüyor. Adetin düzene girmemiş daha. Doktora git. Doğum kontrol hapı verir büyük ihtimal düzene girsin diye
0 oy
tarafından
Bende doğumdan sonra 45. Gün adet oldum ilk birkac ay adette küçük sanki et parçası gibi birşeyler geliyordu pıhtı gibi kalıntılar oluyor ama yinede görün istersen. 
0 oy
tarafından
Rahmin soğuk olmuş ola bilir. 

Eğer çok ağrın varsa kistden şüpelene bilirsin. Ama bence rahmine soğuk olmuş.

Karnını şalla sar, bal pekmez tarzi tüket. Soğuk su dondurma yeme. Kalın corab giy. Dr gidince sorarsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 285 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 523 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 274 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,144 göst.