0 oy
447 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (914 puan) tarafından
Kızlar kayinvalidemgil gelecek ben hamileyim ve sinava hazırlandığım için uzun zaman iyi bir temizlik yapamadım daha sonra da sinüzitten baş ağrıları ile cebellestim onlarda sınav günü geliyorlar zaten üç dört gün var bugün temizliğe başladım eşim diyor bırak temizlik yapmayı sınavı boşverdin ben yaparım diyor ya erkek ne kadar yapabilecek kayinvalidem de çok eksik arar konuşur orda burda laf eder eşim abartma dese de öyle herseyi ona anlatmadıgim icin bilmiyor. Gerçekten tükendim ya normalde cok anlayışlı biri ama neden böyle üzerime geliyor sanki iki üç gün ders çalışsam bişey degisecek 

12 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Sınavın var eşini dinle laf vursa söyler oda ders calistu diye 
(914 puan) tarafından
Sadece laf vurma degilki kadın unutmaz yani esimin ruhu duymaz orda burda bütün akrabalarina anlatır ben daha yeni gelinken bir hafta onlarda kaldım saçlarım dökülmüş yürürken ederken saçlarını yere atma diyor akrabasi aramış napiyosun diye gelinin saçlarını topluyorum yerden diyor böyle bi kadının ağzına laf vermek istemiyorum ya
(54,207 puan) tarafından
iyi icinde tutuyosun ben soylerdim esime
(914 puan) tarafından
O kadar lafı sözü varki kimini söylüyorum kimini unutuyorum son zaman düzeldi baya eşim çok tepki gösterdi ama kırk kez yunmuş yıkanmış halina bile güven olmaz iflah olmaz maalesef
-Reklam-
0 oy
(24,531 puan) tarafından
Çok zorlama kendini bence olduğu kadar konuşursa  o da onun ayıbı şu hamile halinle ders çalışıyorsun bir de biri lazım ki senin işine yardım etse
(914 puan) tarafından
Valla canım ikisini bir yapmaya çalışacam artık napim. Ayip mi bilirde ancak kinama açık arama derdinde
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Kaynanan gibi insanlardan nefret ediyorum 
(914 puan) tarafından
Ah ahh bende bide milletin yanında beni opmeler kurban olmalar o kadar yapmacık ki.. hamileydim yine geldiler o zamanlar sıkıntılı geçiyordu ama yinede temizdi evim ona rağmen gelmiş siz bi temizlikçi tutun diyor bu kadının ağzına laf vermek istemiyorum ya valla yordu beni
(1,328 puan) tarafından
Canım niye sınav günü gelip insanı zor furumda birakiyolar o zaman binhafta sonra gelsinler sende bu stresle sınava girme
(914 puan) tarafından
Eşim ertesi gün ameliyat olacak canım onun için geliyorlar
(1,328 puan) tarafından
Anladım geçmiş olsun
(914 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Ben ders çalışırdım 
(914 puan) tarafından
İkisini beraber yapmaya calisacam artık
0 oy
(4,131 puan) tarafından
Hazır fırsat sana kaynanan bişey derse oğlu da ben yaptım beğenemedin mi anne der susturur sen takma kafan çalış 
(914 puan) tarafından
Canım bişey derse zaten eşim normalde de cevabını verir ama bu kadın öyle lafımı aldim susup oturayım diyecek biri değil iyi gibi davranır alttan alta o olmadığı zaman sokar bende lafini veriyorum hiç çekmiyorum ama ister istemez yıpratıyor beni
0 oy
tarafından
Eşim haklı. Boşver hamile hamile niye kendini görüyorsun. Bırak eşin yapsın. Kaynanada konuşursa konuşsun.

Zaten ağzınla kuş tutsan yaranamazsin. Tertemiz olsan aaa gelinimiz çok temiz diye her yerde söyleyecek mi ? Hayır tabikide. 

Ay yok valla kimse kusura bakmasın. Canımdan değerli degilya. Pis diye begenmiycekse begenmesin
(914 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Zaten hamilesin bir yardimci çağir ve evini temizlet güzelce zaten perde filanda asamazsin sende sıvanina çalisirsin miss
0 oy
tarafından
Ders yap temizlik her zaman yapılır kim gelirse gelsin sınavı bi atlat sınav kötü gecerse hiç birseye yaramaz  ooo . Temizlik akıllı olll akıllı 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam hiç yapmazdım temizlik, açık arasın, herkese pis desin aslaaaa umrumda olmaz 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Erkekler böyle rahat kafada. Anlayamazlar bizi malesef
(914 puan) tarafından
Öyle kesinlikle canım
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Sınavın olmasa bile yapma hamilesin sen konuşsun kaynanan bosver. Evimin temizliğini beğenmeyen insan gelmesin. 
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Bence de o kadar basit eşin haklı bırak kim konuşuyorsa konuşsun konuşan kendi yapsin

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 191 göst.
0 oy
23 cevap 672 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 649 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,067 puan) tarafından soruldu

Kategoriler