+1 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (526 puan) tarafından
Iyi akşamlar kızlar dün 35 te normal doğum ve malesef ki bebeğim kuveze alindi bir sikintisi yok kilosu iyi sadece cigerleri su toplanmış insalah biran önce cikartiriz sorum şu kızlar iki saate bir sutunu sagman gerekiyor poşete köy bize getir yarın eşim götürecek bende sabahtandir sagiyorum daha çok miktarda süt var ve bana dediler gece gündüz ayrı yap eee süt yok gece gündüz bir yere koysam bir sey olur süt yarım bardak daha dusunun ayrı mi yapsam yoksa aynı poşete mi koysam bilemedim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sağ salim kavuşursunuz başlığını değiştir kapanmasın postun 
(526 puan) tarafından
Az önce kapandı zaten sağolun cnm
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Başlığı değiştir.uoksa yine kapanır. Bebek sütü ile ilgili yaz.messla
0 oy
tarafından
Hayır canım iki damla bile olsa gece gündüz sütünü ayır. Çocuğun ihtiyaçlarına göre gece sütün ayrı gündüz sütün ayrı geliyor
(526 puan) tarafından
Tm cnm ama süt yok malesef iki damla olacak
tarafından
Olsun iki damla olsun boşver. Bebeğinin kıyafetlerini falan al yanına sağım yaparken. Üzerine giydiği birşeyi iste hemşireler sen kokla. Fotoğraflarına bak. Oksitosin salgılayacağın için daha çok olur sütün
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Buz dolabında kalsın gün içindeki sütu karıştıra bilirsin ama ikisinin soğukluk derecesi aynı olsun yeni sagilmis sütü hemen soğuk süte katma
(526 puan) tarafından
Ne yapmalıyım peki mecbur dolaba koyuyorum iki saat geçiyor sagmaya çalışıyorum 4 6 damla tek geliyor zaten
(3,417 puan) tarafından
Onuda dolaba köy başka kapla sonra birlestir
(526 puan) tarafından
Tm cnm sağol bilgin icib
0 oy
tarafından
Aynı poşete koyma gece gündüzü syir gece sütü uyku mu depoluyormus öyle birşey duymustum
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Sütünüz ne kadar az da olsa sagdikca artar bol su için ve uyuyun sütünüzü o baya etkiler bebeğinizin güçlü bir anneye ihtiyacı var Allah'ım Niran önce kavuştursun ve hiç ayırmasın sütü sagin ve üstüne saatlerini de yazın ayrı ayrı posetleyin
(526 puan) tarafından
Cnm süt yok her bir saate iki saate sagiyorum 6 damla 8 damla tek nasıl koca poşete koyayim az sütü bende onu dusundum
(1,062 puan) tarafından
Benim bebeğimde 6 gün kaldı yoğun bakımda benimde azdı ememedigi için de çok yavaş doluydu bebeğim için güçlü oldum ve onu düşünüp sagiyodum biraz daha cikiyodu ama 8 damladan fazlaydı ben ayrı koyuyorum
Elle mi sagiyosun?
(526 puan) tarafından
Yok pompayla sagiyorum ama gelmiyor ilk gün olduğu için mi
(1,062 puan) tarafından
Göğsüne sıcak havlu köy sütü aşağı indirecektir

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 217 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 533 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu