0 oy
329 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,370 puan) tarafından
Sacımda kızıllıklar vardi onu kapattirmak icin küllü tonlarda ombre yaptrdm ama önlerde mavi gibi cok az renk olusmus gri yesillenmelerde var aralarda zamanla duzelir mi bu yoksa bir sey yapmali miyim ya 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benım bilgim yok ta canım foto yüklersen daha anlaşılır olur 
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
cila atması lazım düzelmez
(1,370 puan) tarafından
Dedi atalım sonra diye
(1,992 puan) tarafından
cila kolay sanırım ya netten bak çok pahalı değilse kuaför de yaptır
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Genelde kızıl varsa ombre yapmıyorlar kızıllık gidene kadar zamanla düzelmez maalesef cila olabilir 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Mavi gri renk bir haftaya sarıya çalar düzelir  canım ama kızıllik varsa kızıllık düzelmez  ilerde de kızarmaya başlayınca da sarı daha güzel gözükmesi  için mor şampuan tavsiye ederim
(1,370 puan) tarafından
Kızıllık yok canm ama önde mavilik var diger taraflarda grilik gider mi gercekten ya
(2,220 puan) tarafından
Gider griler hemen sarıya döner zaten  mavilikde çok koyu mavi  değilse  düzelir yeşil sarı olur olmadı bir cila daha yaptırırsın benim fikrim bir hafta bekle ama düzelir renk oturur
0 oy
(8,178 puan) tarafından
Ben siyahtan ombreye dönmüştüm yapan kisi cok güzel yapmıştı hiçbir renk yansimasi olmamıştı 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Düzelmez müdahale edilmezse kötü olur cila yapılması şart neden hemen yapmadı yıkadıktan sonra ıslak saça hemen yıkama yerinde yapıyorlar ve cila yansımalarını düzeltilmesi extra ücret degil.Sonra gittiğiniz takdirde ücret alir. Mavi küllü boyadan olur tekrar sarıya 2-3 yıkamada döner ama yesil olan saçlar yıpranmış tuhaf bir sarıya döner.
(1,370 puan) tarafından
En son cila yaptı canm zaten sonra cok acık renge dönerse gel yapalım tekrar dedi ama ben öndeki o mavi aralardaki gri yansımalrdn rahatsiz oldum sadece gider mi gercekten yıkadikca
(4,311 puan) tarafından
Mavi ve gri görünüm küllü boya rengi istediğiniz için oluyor maviyi fazla katmistir akar akarda yesilimsi sari olur soyledigi ikinci cilayi yaptirirsiniz.ton esitligi icin .bu arada mor sampuan tavsiye edilmis ombre de kullanmayin,mor tüm saç sari olunca ise yarıyor omrede dipler koyu olduğu için hem koyu yerlerde hem geçiş yerlerinde dorelik olur
0 oy
(12,051 puan) tarafından
Benim uçlar bakırdı hiç renk karışıklığı olmadı
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Bilmiyorumki kuzum hic boya sirmedim sacima simdiye kadar.bir defa sirdum oda kendi kinamda .kahve tonlarinda.dahada surmedim.dusunmuyorumde kendi rengi hosuma gidiyor dogal. O boykar hepsi zararli yakiyor saclari.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 321 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
2 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 249 göst.
23 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 81 göst.

Kategoriler