0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,411 puan) tarafından
Kızlar bugün hastaneye gittim doktor ultrasondan baktı ama nasıl bastırarak canım acıdı hatta bi ara acıdan ay diyip inledim ama ne fayda hiç bir şey de söylemedi doktor kalktım kaç saat oldu halen ağrım var sizdede öyle cok bastırıyorlar mı özellikle de mesane bölgem az biraz tuvalet ihtiyacını hissetsem ağrıda cabası 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım enfeksiyon, douglasta sıvı birikmesi varmıydı? 

Bende normalde ağrı yokken en son çok ağrıdım. Dr çok enfeksiyon kapmışsın sıvı birikmiş dedi.
(2,411 puan) tarafından
Yok cnm dün özele gittim herşey yolundaydı doktor bir kaç test istedi özelde neredeyse 2 bin e denk geliyordu sağlık ocağına gittim birazını onlar yapıyormuş geri kalanını randevu al hastanede yaparlar dedi o yüzden gittim olan bu
tarafından
Sert davrananlarfa oluyor . Duymuştum evet.
(2,411 puan) tarafından
Halen canım acıyor inan ne gerek o kadar sert davranmasına
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bır kere öyle yaptı doktor bebek çok küçüktü İlk haftalar öyle olmuştu geçti ağrı kalmadı 
(2,411 puan) tarafından
Kalp atışını vesayre duydum bebekte iyidi sadece bir kaç test için gittim o kadar doktora da söyledim
tarafından
Doğrudur canım başka doktora gidersin memnun kalmadıysan
(2,411 puan) tarafından
Testler için yine gidicem umarım yapar yoksa çektiğim ağrıyla kalmış olucam
tarafından
Kıyamam ya
(2,411 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bazen hareketlensin diye sanki calkalar gibi hareketlerle de bakılıyor evet aşağı doğru çok basınca ağrı oluyor bazen baya bastırıyolar. 
(2,411 puan) tarafından
Çalkalama felan olmadı eski doktoruma gittim dün özelde mübarek hastane fiyatı uçmuş muayene etti kuş gibi narin testleri yaptırmak için sağlık ocağı devlete gidebilirsin dedi gittim kendi baktı kalk dedi sağlık ocağı testlerini yapsın ona göre bende test istiycem dedi derdimi bile anlatamadım izin vermedi olan bana oldu

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 125 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kllwmd (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 223 göst.
17 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kar tanesi 2 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,070 göst.

Kategoriler

1,477,837 soru

24,189,114 cevap

336,801 kullanıcı

...