0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oglum 6 aylik kabiz napablirm kizlar ya yaonaya calisiyo nasil terliyor yine yapamiyor uzuluyorum popusunda apse yapti kayisi yedirdim bugun biraz ama yok 

3 Cevaplar

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Her gün mutlaka meyve tüketsin canım armut şeftali kayısı düzenli yerse kabız olma riski daha az.  Çok zorladı ise kendini eczaneden bebeğin aynı söyle fitil al ilk zamanlar benim oğlumda öyleydi. 
tarafından
Hergun mutlaja meyve yiyo canim suyuda bol iciyor ama mama veriyorum corba falan yapiyorum yada irmikli ara ogunler boyle minnacik kus pisligi kadar bile yok yani okdar minik yapiyoki cok rahatsiz ediyor uyuyamiyo dogru duzgun fitilide kullanmaya korkuyorum ya o yuzden almiyorum
(2,568 puan) tarafından
Canım niye korkuyosun yapamadığından rahatsızsa ıkınıp ıkınıp cebeleşiyorsa fitil minik bir şey yarım kır yarısı ile yap doktor bana öyle dedi. Sonra çocuk bir çıkarttı taş gibi. İstersen bir dokora götür bende de kronik var yani afedersin ama çıkartamadında çok rahatsız oluyorsn.
tarafından
Evet canim kabizlik bendede var annemde kaynanamda fslan hep var dus aldirip masaj yapim baktim olmuyo fitil alirim napim boyle rshatsiz oluyo  surekli ciglik atarak uyaniyor bu yuzden die dusunuyorum
(2,568 puan) tarafından
Kız al evde bulunsun bende hep dolapta var bu kadar niye bekledim dersin. İlk tadımları bagırsak alışık değil. Hep evde bulundururuyorum. Her zaman yapmam ama onsuzda olmaz. Yediklerinede zeytin yağı ekle hep
tarafından
Tamam canim cok tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dulcosoft surup icir canım iyi gelir 
0 oy
(361 puan) tarafından
Armut yedir ez suyunu icsin kabuksuz yedir meyveleri kayisiyi tek değil de meyve suyu icerse daha rahat yapar benim cocugum oyle de deneyebilirsin su icir ayran yap 
tarafından
Tamam canim  ok sagol bol su iciyor ayranda yaparim yogurdu var armut yatin anca alirim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 430 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 328 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy
8 cevap 208 göst.
11 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu