0 oy
443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (245 puan) tarafından
Doğum yaptıktan sonra ne kadar sürede iyileştiniz  is yapmadınız  dikisleriniz çok muydu

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dikislerim çok fazlaydi çok zorlandım doğumda ve sonrasında bizde 40 linkadin 40 gün elini suya sokmaz (iş olarak) kaynanam hiç yaptirmadi
tarafından
Yok asko benimki iyi ya
(7,034 puan) tarafından
Allah  razı olsun o zaman kız benimki düşmana vermesin Allah
tarafından
Düşük yaptığımda da hergun gelip evimi temizliyordu
(7,034 puan) tarafından
Ne güzel kız Allah razı olsun ondan benimminede biraz ihsan eylesin
tarafından
Aminnn
-Reklam-
0 oy
(3,238 puan) tarafından
10 gün birşey yapamadım anca kendi ihtiyaçlarımı karşıladım ve bebeğimi doyurdum sonra toparladım 
0 oy
(2,573 puan) tarafından
Valla normal doğum yaptım hemn Kalktım bn yanjnmda kimse yoktu eşim sağolsun yemeğimizi yaptı hiç yatmadım bacım ben doktora sordum kaç dikisim var diye söylemedi nedense dikişler de geç düştü bnm ya 40 in çıkınca fark ettim düştüğünü ne ara düştü hiç bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Sezeryan doğum yaptım bir hafta annem yanımda kaldı iş yapmadım 7.gun annem gidince hem bebegıme baktım hem işlerimi yaptım 
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Dikişim vardı biraz 2 hafta sonra işleri kendim yaptım 
0 oy
tarafından
Ben baya baya yapmadım 6/8 ay kadar başka sağlık  sorunlarım vardı ailemde kalıyordum zaten yapamadım 
0 oy
(7,974 puan) tarafından
Sezaryan oldum amaliyatan çıkınca ilk 6 saat bişey yapmadım sonra kalktım ayağa oğlumu Dr konturolune bile götürdüm alt kata 
0 oy
tarafından

İç ve dış dikişlerim vardı 3 gün annem gitti ve tek basima kaldım her isimi kendim yaptım arada eşim destek oldu simdi 22 günlük :)

0 oy
(7,034 puan) tarafından
İlk dogumumda 10 gün kalkamadım ayağı 20 iç 20 dış dikisim vardı nerdeyse bacağımın arasına kadar kesim vardı 2 ci dogumumda da 10 tane dikisim vardı ama hiç yatağa girmedim 3 cude de hiç yoktu ve yine hiç yatağa girmedim kendim baktım kendime ve çocuklarıma 
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Sezaryen oldum . Baya yapmadım 40 gün hiç yapmadım  zaten anca toparladım daha sonra annemlere geçtim 2 bucuk aylıkken geldim şimdi evimdeyim 3 aylık yapıyorum işlerimi çok şükür vakit buldukça 
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Sezeryan olmuştum ben . Ben ilk gunden iş yapmaya başladım. Yanımda kalan vardi ama hayr yoktu
0 oy
(4,420 puan) tarafından
3 sezaryen doğum yaptım 3 ünde de 4 5 gün sonra her işimi kendim yapar oldum allah razı olsun 15 er gün annem durdu hepsinde de ama ben ona pek iş bırakmadım o genelde ufak tefek yardımcı oluyordu bebeklerin bakımında falan 
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Kızım 5 günlükken anaanem vefat etti.7. gün tek kaldığım için kalkmak zorunda kaldım.20. gün de bütün dikişlerim acim gecmisti
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Bir normal bir sezeryan oldum ikisinde de hemen kalktım hatta sezeryanla eve geldiğim gün bulaşık makinesiyle uğraşıyordum annem geldi kizdi:Dmarkete gidiyorum eşimle görenler sen daha yeni doğum yapmadın mi diyordu normal doğumda da 4 dkisim oldu erken doğumu bir hafta yuhun bakıma gidip geldim günde üç kere hiç yatmsdim

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Sezeryandan 4 gun sonra yemek yapmaya basladim sonrasi sirayla geldi zaten
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Sezeryan oldum 2 gün hastanede yattım eve geldik korona olduk eve geldim geleli sadece gece uyuyorum gündüz hep ayaktayim artık topuklarim zonkluyor. 3 yaş ve 2 haftalık bebek bir de korona mahvetti bizi yinede şükürler olsun. Demem o ki iş yapmama gibi bir fırsatım olmadı maalesef
0 oy
tarafından
Benim sezeryan oldu 50 gun boyunca hic bi is yapmadim 1 hafta kayinvalidemde kaldim sofradan tabagimi bile kaldirtmadi sonrasinda annem geldi yanima kendi evime gectim ordada 40 gun fln hic bi is yapmadim 
0 oy
tarafından
15 gun annem kaldı sezeryandı sadece zarar vermek ıstemedıgımden ve ayaktayken karnımda bosluk hissi oldugundan 10. gune kadar bısı yapmadım snra ufaktan basladım 
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Bir haftaya kalmadan yapmaya başlamıştım ben. 
0 oy
tarafından
İkiside normal dogumdu ikisindede ertesi gün evi süpürdüm 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 908 göst.
0 oy
79 cevap 1,968 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Dlksngl (1,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
78 cevap 1,437 göst.
29 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 550 göst.

Kategoriler

1,466,880 soru

24,036,616 cevap

328,946 kullanıcı

...