0 oy
394 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (510 puan) tarafından
Hamile değilim. Sabahları limonlu ılık su içiyorum üstüne limonlu kahve veya limonlu kirazsapı çayı içiyorum. Bazen canım isterse yatmadan önce gene limonlu kirazsapı içiyorım. Kanım pıhtılaşmıyomuş.  Limondan olabilirmi limonu kessem düzelir mi acaba

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet limon yapar :) kanı sulandırır. Bu yüzden kan basıncını da düşürür :) bi müddet bırakıp tekrar tahlil vermeyi deneyin 
(510 puan) tarafından
Bi ara bütüngun limonlu su içiyordum tansiyonum düşmeye başlamıştı onu bıraktım bende üzülmüştüm hasta flan mı oldum diye şimdi geldi aklıma limon . Hematoloji ye göndermişti doktor ama daha gidemedim sıra zor bulunuyor
(510 puan) tarafından
Düzelttim :)
(5,198 puan) tarafından
Ecelidunya bendede tansiyonum yükseliyor yükselince limon yesem iyi gelir mi napmaliyim üstelik gebeyim
tarafından
Meryemnisa, yani kan basıncını düşürdüğü biliniyor. Ama tabi bunlar ilaç olmadığı için herkese aynı zamanda aynı etkiyi vermez. Mide sıkıntın yoksa deneyebilirsin ama. C vitamini neticede zararı olmaz :)
(5,198 puan) tarafından
Evet mide sorunum yok haklısın ben arada yerim o zaman teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Doktora sormadın mı benim bir bilgim yok ama çok tüketiyorsun galiba olabilir 
0 oy
tarafından
Ben bir ara sabahtan geceye kadar limonlu su içiyordum bıraktım ama hamile olunca
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Herseyin fazlası zarar ve bu tarz şeyleri kafana göre kullanma canım karaciğere bile zarar verirsin doktora danışmadan içme
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Kani sulandirir limon pıhtılaşma yapmaz
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Oyle bi özelliği olduğunu duymuştum canım.  Zencefil iciyorsan o da yapar aklinda olsun
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Limon kanı civitir tansiyon hastaları o yüzden limonu fazla tüketir bence bırakın madem pıhtılaşma sorunu baslamis riske atmayin geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 399 göst.
0 oy
1 cevap 134 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,619 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
17 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnie9094 (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,320 soru

24,056,576 cevap

329,939 kullanıcı

...