0 oy
288 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (888 puan) tarafından
Hanimlar vereceğim para boşuna gitsin istemiyorum xiaomi pro 2 almayı düşünüyorum gerçekten güzel supuruyormu verdiğin paraya degiyormu kullananlar yardci olursa sevinirim 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,400 puan) tarafından
Çok pişmanım keşke 2 sene önce aldaydim elim ayağım resmen ben evi düzenliyorum o silip süpürüyor pırıl pırıl yapıyor çok memnunum eşim ana hediye etmişti hastayım diye egilmiyim diye sağolsun 
(888 puan) tarafından
Sizinki hangi marka ne kadar oldu alalı bilgi verseniz rica etsem
(3,400 puan) tarafından
Xiomi pro Max vacuum  bacım  galiba
(3,400 puan) tarafından
Alalı 3 ay olucak bir odadan çıkardığı pislik kıl tüy inan diğer makina da çıkmaz büyük makinayı 2 haftada bir açıyorum gerek duymuyorum heryer pırıl pırıl
(888 puan) tarafından
Bilgi icin çok teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(3,997 puan) tarafından
ben cok memnunum , normal supurgeyi cok cok nadir kullaniyorum artik
+1 oy
tarafından
Viomi V3 vacuum cleaner kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Haritalandırması falan müthiş. Her gün öğlen 11 de kendi çıkar yerinden, süpürür siler tekrar yerine döner. Evimde her bir kuruşunu hakemden tek elektronik alet :D
(888 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(106 puan) tarafından
Robovac almıştım ben çok aşırı memnunum bebeğim var artık hiç süpürge kullanmıyorum diyebilirim gün içinde sürekli bunu çalıştırıyorum tertemiz yapıyo xiaomi kardeşim aldı trendyoldan 1 hafta sonra bozuldu ben 2 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun olmadı çok şükür 
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Bende bekliyim surda
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Çok çok memnunum evimizin sindi si 
(888 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(656 puan) tarafından
Çok memnunum, tüm aileme aldırdım. Aldırdığım 8 kişi de memnun. 
(888 puan) tarafından
Siz hangi marka kullaniyorsunuz
(656 puan) tarafından
Benimki Xiaomi vacuum mop. Tek süpürmeli. Keşke silenlerden alsaymisim ama 2 yılı geçti alalı. Benden sonra Xiaomi, roborock, viomi vs alanlar hep silmeli aldı. Ben süpürmesinden memnunum ama.
(888 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(656 puan) tarafından
Rica ederim. İnsan alana kadar tereddütte oluyor ama aldıktan sonra vazgeçemiyor.
(888 puan) tarafından
İnsaaAllah banada iyisi denk  gelir
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Bacım ben kendim robot olmusum süpürgeye gerek varmi:Ddd
(888 puan) tarafından
Robot olmaktan bıktım usandım artik canim yerleri bari o supursun yetişemiyorum artık 2 cocuk birde hamileyim
(1,484 puan) tarafından
Haklısın valla Allah kolaylık versin askom
(888 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
5 cevap 244 göst.
0 oy
4 cevap 299 göst.
4 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatimafatima (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 557 göst.
6 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kibarhanim (273 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,441 soru

24,058,500 cevap

330,030 kullanıcı

...