0 oy
354 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (281 puan) tarafından

Ilk halini atmıştım bicek isrdi sanıp post açıp ama gece yanığı dediler bu hali aldı cok kaşınıyor dayanmaya çalışıyorum kantaron yagi sürüyorum ne zaman gecer ya geriliyor sanki etim kuruyuncaimage

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım gece yanığı teşhisini doktor mu koy du   
(281 puan) tarafından
Hayır canım burdaki bir kaç kojsu söyledi gece yanığı diye dünde yengem gördüm gece yanığımı oldu kolun dedi hemen
tarafından
Bi sağlık ocağına git canım beein hamile iken olmuş tum bebeğin var sa. Çiçek hastalığı geçirmemiş se ona da. Bulaşa bilir. Demiş ti bana. Doktor     krem i var onu kullanmazsan zor geçer o .....
tarafından
Daha da iler ler   ben den demesi  ben de ki sırtımdqydı bi el kadar oldu.   Geceler i uyuyamaz. Olmuş dum  artık  ateşi içim i nasıl yakar dı anlatamam. Ve aşırı halsizlik yorgunluk yapar gece yanığı   gece oldu muydu da. Fena yanar   sanki   için de kor ateşler yanıyormuşda uyutmuyorr muş gibi hissederain
(281 puan) tarafından
Gece sadece kasintidan uyutmuyor üstünden ufalayarak üfleyerek zarzor
-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından
Gcemis olsun canm bu gece yanığı değil ki gece yanıgı başınin üstünden üç kere ates gecirilerse olur su cicegi gibi olur her yerinde çıkar tek bı yerinde değil böle sivilce sivilce ici de kırmızı olur bizim burada da gece yanığına çıra çeviriler başının üstünde öyle geçer yanlış bilgi vermişler 
(281 puan) tarafından
Sağol canım önceden su cigeci geçirdim küçükken ama nebilim hemen gören öyle söyledi sağlık ocağına gideyim bi gece uyutmuyor kasintidan
(20 puan) tarafından
Pişik gibi duruyor sanki pişik kremi kullandın mı bide kasinmasi iyi derler bizde iglestigi anlamına geliyor derler
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Kantaron sürmeye devam et canım soguk buz koy üzerine 
(281 puan) tarafından
Sürüyorum da bi fayda yok kuzum
(9,920 puan) tarafından
Allah allah benımkıne fayda ediyodu.Doktora gitmeyi dene istersen
(281 puan) tarafından
Sağlık ocağına gidicem kuzum
0 oy
tarafından
Dedem olmuşdu. Dr küçücük ama pahalı bir krem yazmışdı. Birde bir ağacın külünü sür demişdi. 

Eskiden nazar değmesin diye o ağacdn boncuk yaparlarmış. İsmini unutdum.

Geçmiş olsun 
(281 puan) tarafından
Sağol canım bi gideyim sağlık ocağına

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
28 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilaydarabioz (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 971 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 73 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,067 soru

24,081,255 cevap

331,220 kullanıcı

...