0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Daha önce cocugum bronşiyolit oldu ondan bu cihazı aldırmıştı doktor şimdi gene nefes alırken derin derin alıyor kullanırken hangi ilacı sıkmalıyım içine? 

4 Cevaplar

0 oy
(4,420 puan) tarafından
Onun ilacını tekrar doktora yazdırıp alman lazım canım sağlık ocağı yazar ventolin olması lazım yanlış yazmadıysam çocuğunun kullanabileceği dozu belirleyip yazar sen farklı bir şey kullanma 
(98 puan) tarafından
Ventolin le serum fizyolojilti aslknda elimde var ama kaç kaç koydugumu unuttum
tarafından
Evet ventolin bir ilaç daha vermişti hatta  oğluma ikisini dönüşümlü kullanmistik.
(4,420 puan) tarafından
Tekrar sor doktora o zaman canım bu tarz ilaçlar kontrolsüz kullanılmamalı fayda sağladığı gibi büyük zarara da yol açar allah korusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kafana göre kullanma çocuğa göre ayarlanıyor doz. Eğer dra gidemiceksen suanlik serum koy içine maksat nefesi açılsın . Yaptıktan sonra da sırtına pat pat yap etkisi artsın.
0 oy
tarafından
Ben ilaç olarak eczaneden serum suyu aldım birde ventolin kullanıyorum doktorumuz yazdı 
(98 puan) tarafından
Bizimde öyleydi elimde ventolin var ama kaç kaç koyuyoduk serum fizyolojikle ventolini
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Şuan acilse serum suyu koyabilirsin o bi nebze rahatlatır. Yarın aile hekimine yazdırırsın

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
11 cevap 800 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,860 soru

24,078,251 cevap

331,049 kullanıcı

...