+1 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar annesi terketmiş yeni doğmuş kediyi beslemek için internetten araştırma yaptım. Özel Bebek sütü aldım ama sevmedi galiba içmiyordu. 3 gün boyunca denedik ama içmedi. Bugün inek sütüne su katıp verdim Papur hupur içti. Ama inek sütü vermeyin diyorlar. Napacağımı şaşırdım. Bileniniz varsa akıl verin. Ölürse çok üzülürüm:( 

9 Cevaplar

0 oy
(427 puan) tarafından
Valla canim süt tozuyla ben besledim buyuttum kedimi normal bebeklerin mamadan inek sütü zararli çok mu kucuk çok küçük değilse belki normal mama yer yavru kedi için olandan 
(589 puan) tarafından
5 yada 6 günlük bebek daha. İçmiyor süt tozunu.
(427 puan) tarafından
Şıringayla mi veriyorsun çok minikse oyle yapman gerekir
(589 puan) tarafından
Evet şırıngayla veriyorum
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum yaa inşallah bişey olmaz canım

tarafından
Kız sarı Japon sen hesabını sildi geri mi açtın ☺
(301 puan) tarafından
He aşko o bayatladı :D sende hemen tanıyon heee❣️
tarafından
Balım bir yerde senin yorumun vardı ordan baktim misafir yazıyordu bir de siyah kalın yazindan anlıyorum ☺❤
0 oy
(1,453 puan) tarafından
İnek sütü ishal yapar diye biliyorum canım belki suyla karıştırınca içebilir tam bilmiyorum bi veterinere danış bence
(589 puan) tarafından
Yarın götürücez veterinere canım inşallah
0 oy
(9,887 puan) tarafından
ıcmez dıye bılıyom 
(589 puan) tarafından
Diğerini de içmiyor aç kalıyo
(9,887 puan) tarafından
bi götür veterene nedıcek
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Yenidogan bebekler icin uretilen tozlar var ondan verebilirsin evet inek sutu verme  yakinda bir veteriner ykk mu bi sorsan ya da pet shop
(589 puan) tarafından
Süt tozu içmiyor canım. Yarın götürücez veterinere
0 oy
(656 puan) tarafından
İnek sütü asla vermeyin. Süt tozu ne aldınız? Royal canin veya bio pet active severek içiyorlar genelde. İnek sütü tüm bağırsak florasını bozar ve çok çabuk ishal olurlar. Çok mu bebekler ne kadarliklar biliyor musunuz?
(589 puan) tarafından
5 veya 6 günlük çok küçük henüz
(656 puan) tarafından
Enjektör veya yavru kediler için biberon ile kabul eder.
(589 puan) tarafından
Enjektörle veriyorum
0 oy
tarafından
Biberonla verin kedi sütünü. Laktozsuz süt ile hazırlayabilirsiniz. O zaman hem ishal yapmaz hem de içebilir. Ayrıca çişini de yaptırmanız lazım 
(589 puan) tarafından
Yaptırıyorum çişini fakat kakasını en son dün sabah yapmıştı
0 oy
tarafından
İnek sütü verme Formül mama al kedi anne sütü tozu onu yedirmeye zorla yoksa ölür 
(589 puan) tarafından
Zorla veriyorum zaten ama çok hareketli ve ıslanıyo vücut ısısı düşecek diye de korkuyorum
0 oy
(886 puan) tarafından
Süt tozu vermeye çalış canım sen kendin uçsuz şırıngayla ağzına sık diğer süt bağırsak enfeksiyonu yapıp parazite neden oluyor daha çok küçük canım 
(589 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım vermeyeyim o zaman. Bugün acaba deyip verdim bir kere suyla karışık süt. Zorla olsa mama veririm artık

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 824 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
3 cevap 210 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatma1996 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 615 göst.
12 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,641 soru

24,061,545 cevap

330,163 kullanıcı

...