0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Kızlar ben çalışıyorum.Kaynanam geçen gün eşimi arayıp, beni mevlüde çagırmış. Eşim bana söylemedi. Bu arada mevlüd 5 kişi yapmışlar.Bayran ziyaretine gittigimiz de, kayınpeder ve kaynana gergindi. Ters ters konuştular.Kaynanam 60 yaşında ama kilolu.Gayet saglıklı. Bogazını tutamıyor. Kayınpeder, mevlüt te senin hizmet etmen lazımdı, herkes gelin nerde diye soruyor dedi.Sonra kaynanam, yok evi süpüremiyorum. Yok bilmem kim dolabımı sildi diye anlatıp durdu. Şu çok cana yakın, bir tane o diye anlatıp durdular. Tüm muabbet buydu. Tersleyerek konuştular.Siz olsanız gider gelir misiniz. Kaynanam laf soktu gülerek 

5 Cevaplar

0 oy
(7,593 puan) tarafından
Kilolu boğazını tutamiyor nedir ya sana mi verecek boğazının hesabını 60 yaşında ki kadın hakkın da konuştuğun üsluba çeki düzen ver bence sen
(192 puan) tarafından
Evet bogazını tutamıyor. Ne var bunda. Sürekli yerse tabi şişman olur.Hem yiyip hem hizmet beklemesin. Hasta olsa neyse. Gözü doymuyor.
(14,531 puan) tarafından
Sevdiğiniz kocanızı buyutup terbiye veren kadın azcık hizmet bekleme hakkı yokmu ? Şaşırıyorum bazen ya
(8,672 puan) tarafından
İyide eşi bayana söylememiş ki kadının ne suçu var
(14,531 puan) tarafından
Suçlamiyorum canım kaynanayı anlattığı sözler tavrını belli ediyor zaten
(192 puan) tarafından
Oglundan beklesin. Ben ne alaka. Beni mi büyüttü
(192 puan) tarafından
Kaynananın çevresi dedikoducu. Evde olsaydım da gitmezdim. Eşim biliyor girmeyecegimi. 5kişiye hem ne hizmeti olacak.
(7,593 puan) tarafından
Yav sana ne ister yer ister yemez ne kadar ayıp bisey yaptığın
(4,088 puan) tarafından
Yani üslubu yanlış ama eşimizi doğurdu büyüttü diye evini silip süpürmek zorunda değil hiçbir gelin kendi doğurduğunu büyütüyor sonuçta gelin ne alaka gidip hizmet edecek yapamayacak durumdaysa Allah rızası için yapılır ha kendisi de yapacak vakti yoksa çalışıyorum diyor çünkü kadın o zaman kaynanası birini tutsun yaptırsın gelin hizmetçi değil herkes kendi evinden sorumlu
(7,593 puan) tarafından
Hizmet yapsın yapmasın yazmadım zaten kadının boğazının kilosunun derdine düşmüş kadın iştahlı demek ki napsn aç mi dursun o yaşta ki kadın
(14,531 puan) tarafından
Efulim boş ver anlatamazsın bu bakış açisında olduktan sonra hayatta geçinemezler kaynanayla ondan sonra kaynana sorunu
(192 puan) tarafından
Tamamda kilosundan iş yapamıyor. Bogazını tutup zayıflayacak o zaman
(8,672 puan) tarafından
İyide sağlık için sürekli yememesi lazım belirli bi yastaymis ve fazla kiloluymus zarar bence postdaki bayanda ondan bahsediyor büyük ihtimal
(192 puan) tarafından
Tabiki de. Ayrıca evde 31 yaşında çalışamayan oglu var. O yardımcı olabilir. Benim görevim diye görüyorlar. Benden rica etse yapardım. Laf sokarak falan olmaz bu işler. İnsanın yapası varsada yapmaz.
(192 puan) tarafından
Yemeye devam etsin, sonra kilodan iş yapamıyorum diye aglamasın.
(192 puan) tarafından
Gereğinden fazla kilolu. Boyu kısa ve kilodan yürüyemiyor. Tansiyon kolesterol bu yaşta normal degil yani
(7,593 puan) tarafından
O zmn oraya GAYET SAĞLIKLI boğazını tutamiyor değil de şeker tansiyon hastası yemeğine keşke biraz dikkat etse yazsaydın
Neyse ben yine de saygı yine de saygı taraftarıyım söylemin bana göre yanlıştı dile getirmek istedim
(192 puan) tarafından
Sanki küfür ettim. Ne var bunda. Bogazını tutamıyor işte. Yemege çok düşkün.
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Vallaha canım benim kayınpeder de balkona taş döşetti bende o gün annemdeydim belli değildi hangi gün döşeneceği laf soktu genç kaynanan var size lazım değil yüz tanenizi cebinden çıkartır falan dedi bende evet aynen dedim bende ayrıca 21yaşında görümcem var evde onu söyledim o iş naptı dedim kaynanam annemden genç yapabilirler dedim bende 2 yaşında çoçuk var dedim ona mı bakayım yardım mı edeyim dedim ki bide komple evi süpürdükten sonra o muhabbet oldu o son oldu dahada yapmadı ama bende alt üstüm eşim çıkalım derse çıkıyorum
0 oy
(1,439 puan) tarafından
İyide sende deseydin esim bana soylemedi yoksa ben gelip niye yardim etmeyeyim gibisinden esinde suc var bence ki ondan once seni arayıp sana demesi lazimdi kaynanan kizim mevlut yapacam sende gell bi isin ucundana tut 
0 oy
tarafından
Canım çalışıyormuşsun çok laf ediyorsa bi temizlikçi gönderiverseydin. Ben öyle diyorum. Beli rahatsız benimkinin. Çok ihtiyacım olursa söyle tıklayın ama bana yap deme yapmam dedim
0 oy
tarafından
Ne kadar ayıp sanane yemesinden icmesinden kilosundan.

Allah'ım bana böyle gelin nasip etme

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 222 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 2,638 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,293 göst.
0 oy
8 cevap 1,062 göst.

Kategoriler

1,472,445 soru

24,111,223 cevap

332,973 kullanıcı

...