0 oy
443 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
ben sevmiyorum ne kiyafetimin giyilmesini ne bi özel eşyamin kullanilmsini bende kimseninkini kullanmam bekarken çok kullanirdim baskalarinin esyalarini ama o zamanlar yoktu babam cimri birisi elinde var ama vermezdi şimdi şukur eşim alyo ne istesem

sunnet dugunumuz oldu pazar gunu

kim gelirse benim odaya girdi şunu kullanakmi bunu kullanakmi bende fondoteni elinizle surerseniz sıkın ama firca falan veremem dedim yuzlerini yamullttular hemen

haksizmiym sizce ya dedim evinizde neden hazrlanip gelmiyosunuz dedim ben bi yere dAvetliysem hazrlanir cikarim kimseninde odasina girmem

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende sevmem biri izinsis biseu kullandiginda senin olsun derim cnku yuzum hassas hemen tahris oluyor bi kere ablamin goz kalemini kullanmistm miktop kaptim tabi ablamdan esirgemem ama baskasinada yaptirmam vermek yani ayrica odamada kimse izinsiz giremez
tarafından
valla birazdan yikycam hepsini tik oldum bikere ya gorumcem falan doluştular odama
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ben verirdim. . 
tarafından
anladim ama ben sevmiyorum herkes kendi eşyasini kullansin her gelen bi şey istemeye başladi
(6,048 puan) tarafından
Evet ama senin evindeler senin için oradalar tabiki sürekli değil ama o gün için anlayış gosterirdim
tarafından
sonrasinda ben rahatsiz oluyorum niye kullandirdim diye

bende gidiyorum dugunlere mevlutlere ama evinde hazrlanip cikiyorum gidip ev sahibinin evinde hazrlanmiyorum
tarafından
Başka eşya paylaşmayı bilemem ama makyaj malzemesi paylaşmak hijyenik değil.
(6,048 puan) tarafından
Yani ben pek kullanmıyorum var ama yinede bı rimel sürüp cikiyorum. Bilmem ben verirdim ya. Sizin tercihiniz
0 oy
tarafından
Hayır tabiki. Onlar hijyenik malzeme 
tarafından
bende öyle dedim hepsi birden ıhhh dedi bana
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Ben sevmem makyaj malzemesi çünkü yüzde sivilce çıkıyor göz de ise akıntı yapar hastalık yani bulaşır 
tarafından
birazdan hepsini boşaltip temizlycem uclarini falan silcem kesin kullanan olmuştur
(2,535 puan) tarafından
Aynen öyle yap
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Kız kardeşlerime veririm eşimin kuzenlerine fondötenle far falan vermişliğim var ama ruj fırça falan vermem almam da ama şöyle bi durumda var sen ben bekarken herkesinkini kullanıyordum diyorsun onlarında ihtiyaçları var belki yok alamadılarsa o zaman empati yapıp daha çok vermeye hevesli olman lazım 
tarafından
yengemle paylaşrdim cogu kez bekarken zaten ondan baskada kimse yoktu kullanan
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ben bekarken de kullanmam evlendiğinde kullanmam benim babamda para yoktu o halde kullanmam ve eşimin durumu iyi kötü olsa bile fırçayı kuĺlandirdim  sadece beğendiğin ruj kallandirmazdim kullanılan ruju atardım fircayida ya da yikardim baktım kötü atar yenisini alırdım ele sürmesi daha kötü olur bence 
tarafından
sıkmali benim fondotenim
(1,541 puan) tarafından
Ben fazla makyaj yapmadigim icin sorun yok öyle duruyor ama temizlige özen gösterim tabi
tarafından
bende cok yapmam dugune bayrama giderken anca
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Kullanmam kullandırmam farklı fırça ile falan belki far paleti kontur allık falan verebilirim oda belki ama kalem ayeliner ruj bunlar asla paylaşmam 
tarafından
istediler 1  2 defa tamma dedim baktim sonu gelmiyo isteklerinin vereemem dedim
(4,421 puan) tarafından
En güzeli toplayıp kaldırmak benim onum yok bunum yok demek "D
tarafından
ben yaparken gorduler kuafore gitmedim evde hazrlandim
0 oy
(1,736 puan) tarafından
3 kız kardeşiz. İzinsiz eşyalarımızı kullanmayız, haber veririz yani şu gömleğini giysem olur mu diye. makyaj fırçalarını ortak kullanmayız hiç. Bende sevmem eşyalarımı vermeyi ama kardeşlerimle paylaşırız. 
tarafından
kardesim yok benm
(1,736 puan) tarafından
O zaman başkasının kullanması hoş değil siz teklif etmeden. Hele odaya dalıp kullanılması hiç hiç hoş değil
tarafından
ilk tmm dedim sürun ama firca falan veremem dedim sonra tek tek gelmeye başladilar şunu ver bunu ver hayir veremem dedim yuzlerini astilar
0 oy
tarafından
Kardeşim ,annem ve gorumcem isterse veririm ama başkasına vermem kuzu.hele evime öyle dalıp kullanmak isteseler hiç vermem :D o ne öyle be .

Aynı çatalla yemek yemiş gibi shsjsh
tarafından
daldilar odama 10 kişi en az
0 oy
(634 puan) tarafından
Ruj ve maskara kullanıyorum sadece onları da paylaşmayı sevmem özellikle rujumu 
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Ruj göz kalemi rimel hariç herseyimi kullanabilirler,cok rahatsiz olursam far firlacalarini daha sonra yıkarım cok sorun etmem 
tarafından
benden istedikleride zaten rimel aylaynir ruj fondotendi
(9,611 puan) tarafından
Kimseye kullandırtmıyorum diyebilirsin bunda kötü bise yok,benden kimse istemiyo ama isteseler öyle derim
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Kızımla beraber kullanırız kıyafetlerimi de makyaj malzememide ☺️❤️
tarafından
benim kizim olursa en az 15 yasina kadar izin vermem
(4,950 puan) tarafından
Kızım 16 yaşına girecek zaten ☺️
tarafından
aa masallah
(4,950 puan) tarafından
Teşekkürler ☺️
0 oy
tarafından
Yakın kuzenlerim ile paylaşırım 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Kullandırmam canım benim fikrim kişisel eşya bekarken de kullanmadım evlenincede zaten kimse istemez bizde herkesin kendi mazemelerini  getirir makyaj yapmak için 
0 oy
(8,177 puan) tarafından
Ay çok iğrenç ya. Ben makyaj yapmam ama sivilce olur farklı bir durum olur yani onlar kişisel özel eşyalar diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Aynen öyle haklısın verme de zaten benim düğünde kuzenim benimle kuaföre geldi annem makyaj parası veremem istiyosa Merve'nin malzemelerini kullansın demiş mecbur kaldım kullandirtmaya gözümün önünde napti biliyo musun kuafordeyiz ben gelinliğimi giydim basım makyajım 1 saat sürmedi eşim bizi almaya gelene kadar süslendi kuafordeki kızlar koca mi bulcan kız gelinden çok süslendi dedi hatta sen git benim yüzüme sürdüğüm süngeri al fondöten şık koltuk altı kararmış ona sürdü pislik eşim duydu çok kızdı at bütün makyaj malzemelerini dedi hepsini yeni baştan aldı Allah razı olsun 
tarafından
yüz bulunca astarini istyolar
tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 567 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 501 göst.
11 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 479 göst.
4 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,477,779 soru

24,188,214 cevap

336,762 kullanıcı

...