0 oy
173 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
Kızlar sorum şu,bebeğim 5 aylık henüz ek gıdaya başlamadık,6.aydan sonra basliycaz inşallah, tatile sadece anne sütü alırken mi gitmek mantıklı yoksa ek gıda alırken gitmek mi mantıklı? 

Sanki bana sadece anne sütü alırken gitmek daha mantıklı geliyor siz ne düşünüyorsunuz? 

10 Cevaplar

0 oy
(7,570 puan) tarafından
Bence şu an tam zamanı 
tarafından
Demi ya ben en iyisi eşimle tekrar konuşayım :)) Eylül'de gidelim demiştim
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Yani zaten tadım sureci olacagından ana yemegı yine anne sütü olcak canım 
tarafından
O zaman hiç ertelemeyelim
0 oy
tarafından
Benimde geçen yıl 3 aylik falandı gittik daha rahat oldu benim için zaten karnı tok oldu mu uyuyordu hep canım 
tarafından
Aynen canım ya biz de ertelemeyelim boş yere
0 oy
(7,970 puan) tarafından

Para varken gitmek mantıklı oda olmica için :D

tarafından
:D :D
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Ek gıdayı vermen, başlaman zor olur. Zaten tadıma başlıyosun 6. Ayda sadece anne sütü alsa da sorun olmaz 
tarafından
Demi ya bide otelde nerde hasliycam malzemeleri :D
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Ek gıdaya geçince hemen her öğün yemiyo nasilsa o yüzden bebeğe bağlı durcak bi bebekse her zaman gidebilirsin ek gıdayı çok düşünme 
0 oy
(519 puan) tarafından
Fırsat varsa hemen bugün havalar cooook sicaaakkk
tarafından
Evet ya eşimle tekrar konuşayım Eylül'de gidelim demiştim ertelemeyelim
0 oy
(817 puan) tarafından
Suan tam zamanı baska ıhtıyacı yok mıs dğer türlü alerjen rtkılerı olcak suyu meyvesı aman corbasını ıcsın vs sık sık az yıyolar sureklı ona yemek kosturursun bence sımdı git
tarafından
Aynen canım karar verdim şu an :D sağolun ay valla :))
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Valla bacı sana örnek verim eltimin 4 çocuğu var 7,5,2 ve  5 aylık genede gidecek yerinde durmuyor sen hayli hayli gidersin emin ol erteleme git 
tarafından
Evet canım karar verdim erteliycem :)
0 oy
(1,164 puan) tarafından
6 aylık olsa ek gıdaya başlamış olsanız bile tatile gidince illa bişey vermeniz gerekmez ki. Ek gıda da her gün yedirmek zorunda değilsiniz. Zaten anne sütü de ana yemek olarak devam etmiş olacak. 6 aylık bebek hala anne sütüyle doyabilecek zamandadir.
tarafından
Yok Eylül de gidelim demiştim o zaman 7 aylık olacak o yüzden sordum :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 360 göst.
2 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Aleynafndk (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
7 Temmuz 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Yigidinannesi (292 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 244 göst.
22 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Cnblt (2,431 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 774 göst.
12 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,267 soru

24,028,559 cevap

328,567 kullanıcı

...