0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 3,5 yaşın da havale geçirmişti arefe günü onun için çocuk nöroloji ye gittik bugün kontrol filan etti neyse çok kilolu bu çocuk neden öyle dedi 20 kilo boyu da 105 cm boyu da uzun aktif bı çocuk hareketli baya 3 saat en az sokak da oynuyor diyet yapsın abur cubur vermeyin dedi yaz günü zaten vermiyorum alerji yapıyor diye günlük 1 tane kek yer en fazla bende küçükken kiloluydum yasitlarim dan büyük duruyodum hep babam da 1.80 90 kilo aile yapımız da var biraz çok mu kilolu kaynanam da değil diyo kilolu durmuyor gerçekten kalıplı duruyor 

3 Cevaplar

0 oy
(2,203 puan) tarafından

Doktor dediyse bir bildiği vardır. Abur cuburu hiç verme diye de söylemiş olabilir.

Ayrıca eşimin yeğenine 4 yaşındayken bu çocuk çok kilolu diyet yapsın demiş doktor. Kaynanam yok ya zayıf çocuk ne diyeti demiş. Çocuk şuan 14 yaşında 52 kilo, doktor doktor dolaşıyorlar 
tarafından
Prematüre dogdu bizde üstüne çok düştük eskiden kara lahana sebze filan herşeyi yerdi şimdi yemiyor küçüklükten beri böyle aslın da kof kilo sandı ama gerçekten aşırı vermiyorum alerji yapıyor kollarına sivilce oluyor hep
(2,203 puan) tarafından
Yinede doktorun söylediğini kulak ardı etme sen. Güle güle büyüsün inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Yani doktor daha iyi bilir kaynanandan diye düşünüyorum kilonun hiç yararını görmedim ben hep zarar hep sıkıntı çocuklar için daha kötü şimdi yavaş yavaş azalt ki ilerde bazı şeyleri hepten kesmek zorunda kalma sende zorlanırsın çocukta 
tarafından
Zaten birşey yemiyor yedigi çorba makarna köfte tavuk pilav filan sulu yemek asla yemez sebze köftesi filan o şekil yapıyorum çok hareketli yaz oldugu için bide hep disardayiz abur cubur vermemeye dikkat ediyorum zaten fazla yediğin de filan daha vermiyorum ama küçüklükten beri böyle bı anda kilo almadi
0 oy
tarafından
Vücut kitle indeksine göre çocuğunuz olması gereken kilonun çok üzerinde.sizde hesaplayabilirsiniz,doktoru dinleyin bence sonra önünü alamazsınız 
tarafından
Dikkat ediyorum fazla yediği zaman kusuyor zaten önün den alıyorum fazla yedi diye bı anda kilo almadı yapiliydi hep

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 540 göst.
4 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yigidinannesi (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 651 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu
+5 oy
24 cevap 851 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Karkuresi (2,341 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,750 soru

24,187,758 cevap