0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (4,692 puan) tarafından
Yemin ederim kafayı yedirtecekler oğlum alerjiden öksürüyo gece resmen boğuluyor randevu bulamiyoruz 1 aydir randevu peşinde koşuyorum en son ayin birine bulduk bugün doktor korona olmuş diye iptal edilmiş randevu koskoca d.bakirda bir tane devlette bir tane özelde randevu varmış özeli arıyoruz 300 sadece muayene ücreti var tahlil ücreti ayrı devleti arıyorum en erken 30 unda varmış Ağustos 30 oda randevuyu yine alabilirsek 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya zaten bende anlamiyorum neden baska doktorlara sevk etmiyolar yada en yakim tarihe ayni doktor tekrar randevu vermiyo grev olur bidaha randevu almaya calisir insanlik hali doktor hasta olur bidaha randevu bulmaya calisiriz zaten dusmuyor ki randevu yok yani bulamiyosun
(4,692 puan) tarafından
Bari iptal ettiklerinize öncelik verin dimi
-Reklam-
0 oy
(1,650 puan) tarafından
4te randevular açılıyor asıl telefona belki denk getirirsin canım gercekten alerji bölümüne randevu almak çok zor bende yaşadım o durumu
(4,692 puan) tarafından
Ayın 30 una kadar açılmıyor 13 ünde ararsınız dedi halbuki biz 1 inde gidecektik
(1,650 puan) tarafından
182den arayıncada olur heralde mhrsden yapınca oluyor boşluk olunca sana msjla bildirsinler bazen boş alan açılıyor
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Ever çok sıkıntılı direk gidip hastaneden alıyordum 2-3 ay sonraya veriyordu 2 saatte muayne bekliyordum çocuğu 2 saat nasıl zapt edeceksem o yüzden hastane değiştirdim. 
(4,692 puan) tarafından
Valla deli oldum ya bide o bölümün hastası az o yüzden az doktor var diyolar o zaman neden randevu bulamiyoruz
0 oy
tarafından
Yazık çocuğa ya özele götür bari. Alerji mahvediyor insanı. Eğer maddi olarak zorlayacaksa söylersin belki ona göre ister tahlili belki tahlile gerek kalmaz. 
(4,692 puan) tarafından
Biz bütün testleri yaptık çocuk bölümünde alerjisi var neye olduğunu bulmak için mecbur yapacaklar eşim akşam gelsin bakacaz hadi yine bir şekilde biz versek bile ya az para değil ki neden bizi özele mecbur bırakıyolar
tarafından
Mecbur bırakmak değil adamlar kaç yıldır yoruldu üstelik haklarını da alamiyorlar. İşte bunlar daha başlangıç birer birer ya yurtdışına  gidiyorlar ya da özele geçiyorlar. Onların da suçu yok . Sen de haklısın devletin olaya el atıp iyileştirme yapması şart yoksa bundan sonra daha da zor olacak hepimiz için sağlık en önemlisi herşeye zam yaparken iyi onların maaşına da zam yapılmalı . Benim bebeğim de alerjik hem deri hem kan testi yapıldı ama küçük olduğu için testte çıkmadı onlar da garanti değil küçük yaşta . Deneye deneye bulacaksın . Kaç aylık
(4,692 puan) tarafından
3 yaşında canım yok ben tam aksine devleti suçlu bulanlardanim doktorların tabiki suçu yok randevuyu onlar ayarlamiyolar ki onlar gelene bakıp gönderiyolar doktor haklarını verseler böyle mi olur  ülke de doktor kalmadı geçen acile götürdük anne göğsünü gösterip burası ağriyo diyodu öksürmekten demek ağrı girmişti gittik 10 da gece iki de eve gelebildik o kadar ki sıra vardı yazık o doktorlarada bütün gece kaç bin çocuğa baktılar belli değil
tarafından
Çok haklısın canım katılıyorum hepsine. İns oğlun biran önce sağlığına kavuşur alerji çok kötü bir şey ya :( kuruyemiş yiyor mu onlar da çok alerjikmis. Ark oğlu da baya kötü oluyor iğnesi varmış en son ondan vermişler çok kötü olursa ondan yapıyoruz demişti.
0 oy
tarafından
Ben elim için gidecektim taaaa 5 nisana vermişlerdi Mart'ta gitmiştim, sonra gittiğim doktor yönlendirdi o gönderdi dedim ki zaten öyleydi, ay yemin ederim bakacak olan doktora gittim ne bi hasta var ne de sıra yani, doktor içeride oturuyor boş boş 

Düşünsenize elime baktı mr a gönderdi sırf bunun için taaaa 5 nişanı bekleyecektim, e bide mr da randevu veriyorlar 1 ay da ordan hadi gel de sinirlenme.

Bu randevu sisteminin bir an önce kalkması gerekiyor 
(4,692 puan) tarafından
Valla deli olduk bizde neden özele mecbur bırakıyolar ki bu zaman da tahlili de hesaplasan 350 TL az para değil ki o da tahlil 50 TL yse
tarafından
Bak bunu bende duydum. Drlarin randevuları iptal ediliyormuş drdan habersiz ama hastalara randevu verilmiyormus . Drlara karşı hastaları kiskirtiyorlar galiba.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 318 göst.
0 oy
13 cevap 717 göst.

Kategoriler