0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu dolap uygulaması nasıl kullanılıyor ya,mesela ürünümü görenlerin sayısı nerede yazıyor veya bana bildirim geliyor mu detaylı anlatır mısınız rica etsem 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kizlaaarrrr :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

gormw değil favoriye alırlarsa gözüküyor bak
tarafından
Ürün satilana kadar duruyor mu peki
tarafından
Ürün satılana kadar duruyor her gün bir ürününü öne çıkar yap öne ciksin
tarafından
Ama ona ücret istiyor
0 oy
tarafından
Dolap uygulamasını kullanmıyorum ya kargo parası fln işime gelmiyor letgo daha guzl 
tarafından
Letgo da nasıl oluyor peki canım, ben bi ürün yükledim ama nasıl olacak bilmiyorum
tarafından
Letgoda ürünü yüklüyosun fotograflarını açıklamada ne kadar kullanıldı nedir detaylı yazıyosun istersen pazarlık payı var yazıyosun paylaşıyorsun ilgilenen olursa mesaj atıyor yada beğeniyor beğeni yaptığı zaman bildirim gelyor sana ürününü şu kadar kişi beğendi diye ilanının altında kalp var orda beğeni sayısı yazıyor konuştun anlaştın alıcıyla gelip kapından alıyor yada istediğin adresten teslim ediyorsun ürünü paranı elden alıyorsun bu kadar kolay kargoya gtme derdi yok kargo parası derdi yok ben letgoyu daha sık kullanıyorum
tarafından
Himm mantıklı gerçekten
tarafından
Letgoda Ücretsiz katagorisi de var istersen bazı eşyaları ihtiyac sahibine ücretsiz yazarak koyabılıyosun ben ordan Ücretsiz davlumbaz aldım gram yağ yoktu sıfırdı resmen ☺️☺️☺️bebek eşyaları aldım hep hamıleyken arada bakıyorum ücretsiz konumuma yakın ürün varsa alıyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 154 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Asel muhammed (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu