0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Hanımlar günaydın gecendede yazmıştım beta ile ilgili çarşamba günü 65.5 değerle hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü sabah 9da verdim  131.5 birde dün sabah 9 da  verdim 380.6 sonuçlar nasıl ilk gebelik tecrubesizim içimi rahatlatın 

4 Cevaplar

0 oy
(6,048 puan) tarafından
Yükselmesi güzel canım gebelik henüz yeni galiba
(26 puan) tarafından
Son adet 26 Haziran işte
-Reklam-
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Gayet iyi canim artık katlanarak gidicektir sağlıkla al kucağina , 10 gün sora keseye git 15gun sora kalp atisina 
(26 puan) tarafından
Canım son adetim 26 Haziran normalmidir birde kaç haftaliktir ki uygulamaya 4+2 çıkıyor
(3,005 puan) tarafından
Normal duruyor bence önemli olan  artış değerin ne llduğu değil ki güzel artiyor. 5+6 da kese kalp oluşuyor normalde ama küçük olduğu için gorulmeyebiliyorda en garantisi 6+5 lerde gitmen
0 oy
tarafından
Gayet iyi canım sağlıkla kucağına al banada dua et bu ay hamile kalayım benimde ilki düşük oldu onu adetten bir hafta önce öğrenmiştim 25 ti degerim 
(26 puan) tarafından
İnşallah cnm İnşallah Allahım aratmasın kucağını doldursun insan panikleniyo işte ilk gebelik birde olumsuz şeyleri okuyunca etkileniyo insan acaba ben de mi öyle diye sağlık ocağı iyi artmış yükseliyor dedi açlık şekerim 112 çıkmış ama aç değildim toktum birazda
tarafından
Canım hamilelik yeni olduğu için hormonlarin devrede bu yüzden değerlerin yüksek çıkması normal 112 de tokluk için normal merak etme için rahat olsun okuduklarını takılma veren rabbim her şekilde veriyor sağlıkla gelsin inşallah bebegin
(26 puan) tarafından
İçimi çok rahatlattın Allahım gönlüne göre versin
(26 puan) tarafından
Canım birde ağustos 1e kadin doğuma randevum var erken olduğu için gitmesem mi acaba o zaman 5 haftalık oluyo
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
tarafından
İstersen bekle canım biraz 6 da git çünkü bazen gorunmuyo ozaman stres yapabilirsin
(26 puan) tarafından
Çok soru sordum ama gebelikten öncede folbiol 5 mg kullanıyodum şimdi de kullanıyorum heralde ilk 3 ay kullanıyormuş doğru gidiyorm dimi :))
tarafından
İstediğini sor canım doğru gidiyosun ama doktoruna folbiol kullandığını belirtirsin belki başka verir ama bende hamileyken folbiol kullanıyordum doktoruna sordum kullan dedi
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim ☺️❤️
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Gayet güzel hayırlı olsun.

İlgili sorular

+5 oy
10 cevap 415 göst.
6 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 324 göst.
2 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Munevver (447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 155 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde anne (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 422 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senem turp (130 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,388 soru

24,098,255 cevap

332,226 kullanıcı

...