0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bu sicak carpmasi nasil birsey belirtileri neler hangi durumlarda hastaneye gitmeliyim ? 

Bugün dükkandaydim sabah 8 den akşam 7ye kadar galiba sicak carpti eve geldiğimden belli afedersiniz delii danaa gibi yatiyorum ellerim ayaklarim titriyo boşaliyo midemde ciddi bi ağri var (cok sık mide ağrisi yaşarim bünyem hafiftir ama bu ayri) basim sürekli dönüyo (vertigo var ama atak değil eminim) cok halsizim bide afedersiniz tuvalete cok cok cok sık cikiyorum. 

Acaba sicak çarpar derler ya öyle mi oldu ki

10 Cevaplar

0 oy
(5,198 puan) tarafından
Olabilir canım beni de çarptı güneş tansiyonum düştü başım döndü ve kustum afedersin sonra gölgede uzanip su içince geçmişti ama çok kötüydü gerçekten ya berbat 
tarafından
Tansiyonumu ölctüm canim zaten tansiyon var bende dikkat etmek zorundayim tansiyonum iyi ama bilmiyorum ya ilk kez boyle oldu karnim falan acayip ağriyo
-Reklam-
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Ceryan çarpmiş der bizimkiler :D
tarafından
Valla bişe çarptida ne çarpti bilmiyorum
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Galiba bugün çarpıldım ;) kız içim resmen titriyor Du ter basıyor elim ayağım boşalıyordu ya aşırı sıcaktı bugün zaten hiç bir iş yapamadım ya
tarafından
İyi bare tek değilmişim kiz :)
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Soğuk tuzlu ayran iç canım geçmiş olsun ve bol suu
tarafından
Ayrani gidiyim de iciyim şimdi saol canim
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sıcak çarpmasında insanın ateşi olur bn öyle biliyorum yanlışsa düzeltin:)
tarafından
Atesim yok canim ya ama
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Büyük ihtimalle sıcak çarpmış, çok geçmiş olsun.. Sarımsaklı yoğurt iyi geliyor diye biliyorum
tarafından
Tuzlu ayran icicem işe yaramazssa onu da deniyim canim sağol
0 oy
(7,977 puan) tarafından

Gülüm sen tekliften sonra carpilmisin bence :Dbi anda fazlamı geldi ney ters tepmis :woot:

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Basim agrirr tansiyonum düşer cok sicak bu aralar ya bayilcamm
0 oy
tarafından
Geçenlerde beni de çarpmıştı,aşırı bir baş ağrım oldu benim.sonrasinda mide bulantısı da eklendi,ama öyle ilaçla falan geçmedi baş ağrısı acile gidip serum yeyip kendime geldim 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Carpılan diyince gülme krizine girdim bi gun evde kimse yok telefon sarj aletim bozuldu eski telefon bunu yaptigimda lise 2 ye filan gidiyorum icini actim sarj aletin prize taktim baktim olmuyo üstune dokununca çat etti parmagimda 3 4 delik acildi çarpildim resmen ahahahaa feciydi sonra 112 yi acip ben carpildim bisey olmaz dimi bide napabilirim diye sordum :)))

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 542 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (979 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,635 soru

24,061,484 cevap