0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Bacılar canlar. Soyle bir durum var. Hani bosanınca 15 20 gun sonra gelip bir imza atmamız lazımmış. Bize de yarım agız dediler bunu. Acıkcası bir daha da gelmedim buraya. Simdi anca geldim. Baska sehirde yasıyorum malum. Neyse o imzayı atınca bazen para veriyorlarmış yatırdıgımız paradan arta kalanı. Alan var mı? Bunu diyen arkadas bu arada anlaşmalı bosandı. Biz cekişmeli bosandık. Bizde alacak mıyız acaba? Bir bilgisi olan var mı? 

1 cevap

0 oy
(1,845 puan) tarafından
Merhabalar dosyanızda masraf avansı kaldıysa iade almak için mahkemeye gidip almanız gerekir avukatınız varsa ona da iade edilir. Adli yardımdan yararlandıysanız para yatırmadığınız için iade de olmaz. E devlet üzerinden uyap vatandaş portala girip dosya içerisindeki herşeyi görebilirsiniz
(12,026 puan) tarafından
Evet mahkemede alınıyormuş onu ogrendim. Fajat uyapa baktım birsey anlamadım da
(1,845 puan) tarafından
Orda avans butonu var orayya tıklarsan kim ne kdr yatırmış ne kdr kalmış görürsün
(12,026 puan) tarafından
Kararı okıdum basvuru yapacakmısım veriyorlarmış hemen ama sanırım 31 tl filan
(88 puan) tarafından
Bu posttan sonra baktım sisteme girip avukat cebe atmış bna hiç bir bilgi vermedi, 15 bin zaten kuruşu kuruşuna ödemiştik. Helal olmasın ne diyim :z
(88 puan) tarafından
224 tl almış masraf iadeden
(1,845 puan) tarafından
Avukatınız bilgilendirir isterseniz iade isteyebilirsiniz avukattan
(88 puan) tarafından
Aslında onun vermesi gerekti bence etik olarak şimdi istemeye ben utanırım açıkçası. Bilmediğimizden iyi niyetten hep bunlar....
(1,845 puan) tarafından
Sağlık olsun canınız sağolsun
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,960 soru

24,162,169 cevap

335,437 kullanıcı

...