0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (3,410 puan) tarafından
Kaç gündür havalar çok sıcak içeride kelebek görüyrodm herşeye baktm kavanozları değiştim güneşlendirdim demn pilav yapim dedim ne göreyim kelebekler uçuştu yenilmez artık o pirinç çöpe attım 1 buçuk kilo çok üzgünüm 

4 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Kiz ayiklasaydin ya niye çöpe attın. 
(3,410 puan) tarafından
Olurmu ki midem gitmez yemeğe
(3,952 puan) tarafından
Kiz ne olcak atma yazik günah nimet sonuçta.  Ayikla bi güzel de yıka mis gibi yemek olur
(3,410 puan) tarafından
Kavanozla attım
(3,952 puan) tarafından
Hala evdeyse dediklerimi yap canım  yiyemem diyorsan da bi yere dök karıncalar yesin
(3,410 puan) tarafından
Patlamış mısırda düşmüştü bişi olmaz dedm de midem alt üst oldu, şimdi kim bilir hangisinin içini yemiştir :))
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Böyle şeyleri çöpe atmayın tarihi geçmediği sürece sıkıntı olmaz bi tepsiye döküp güneşte bekleteceksin sonra da bakacaksın eğer içinde hiçbir şey yoksa yenir ve kavanozlara yazın mutlaka tuz dökün bi kaç dişte sarımsak koyun hiçbir şey olmaz 
(3,410 puan) tarafından
Kaynanam güneşe serilmez pirinç dedi kararıyormul yemek yapınca
(4,088 puan) tarafından
Günlerce bekletmeyeceksin canım sabah güneşine serip öğle vakti kaldıracaksın hiçbir şey olmuyor
(3,410 puan) tarafından
Diğerlerini öyle yaptm hiç bişi çıkmadı ter temizdi buna atmış da midem kaldırmaz artık yazık günah bnde üzülüyorum hiç böyle bişi gelmedi başıma demekki 1 hafta baya kavurdu bakliyata olan oldu
(1,237 puan) tarafından
Kurt oluyor iyice baksaydın canım içine yeni düşmüşse temizdir atmasaydın keşke güneşe koy nemli ve havalar sıcak olduğu için düşüyor
0 oy
(3,350 puan) tarafından
Suyla yikasaydin keşke hepsi üste çıkıyor zaten pilavda kullanmasan bile dolma sarmada kullan 
0 oy
tarafından
Benimde oldu canım marketten aldığım poşeti 3 4 gün sonra pilav yapmak için açtım kavanpza boşaltırken bi baktim böcek gezio. Tek tek ayıkladım kurtlar da çıktı daha böcek olmamışlar :) direkt buzdolabına attım mercimeği bulguru pirinci falan aşırı sıcak yaa. Biraz unum vardı o kurtlanmıs pna çok üzüldüm elekten de geçiyo kurtlar yenmez artık o. Mecbıren sütçüye vereceğim ya da ekmek gibi pişirip hayvanlara vercem 
(3,410 puan) tarafından
Bunun içinden çıktı baya beklemiş de ölü de vardı yenilmez midemiz almaz vallaha nimet günah alınmıyorda kim ister ki böyle kötü olsn, sürekli tuz koyarım bu sefer unutmuşum az bulurum var oda hafif nemlenmiş gbi serdm kurusun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 277 göst.
16 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 370 göst.
7 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,661 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,426 göst.
2 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde _Emine_ (131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,531 soru

24,059,981 cevap

330,100 kullanıcı

...