0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (2,258 puan) tarafından
Eşimin sayesinde 17 gündür kaynanama geldik. Evde 2 kedi besliyor her yerimiz kıl. Temizlik yapmıyor, ev pislik içinde. Yemek desen 17 günse toplasan 3 kere yaptı. Hep ben yaptım. Yaptığı yemeklerden de kıl çıktı. Sabah 12 de uyanır kahvaltısnı hazırlamış olurum doğal olarak. Yani be deyim bilmiyorum. Buraya tatile mi geldik, iş yapmaya mı geldim anlatamam. Bakın dün en basitinden akşam eşim istedi tatlı yaptım. Kızıma poğaça yaptım. Eşim diyor ki ne yemek yicez? Yemeği de yapsın bi zahmet ya, yok oralı olmuyor. Köfte makarna salata da yaptım. Kadın gencecik. Yılda 1 kere geliyoruz. Elinde sigara geziyor. Ya ama artık hiç bir güç beni buraya 5 günden fazla getiremez. Eşim kendisi görmek istiyorsa defolsun gitsin. 

6 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Esin ne diyo bu duruma gormuyomu
(2,258 puan) tarafından
Görüyor. Susuyor ne diyecek, haklısın bile demedi
(14,147 puan) tarafından
Ozaman gitme sende bidakine yani yaparsinda huzurun olsun bide illaki bir yardımlaşma olur yani
(2,258 puan) tarafından
Kendisi gitsin kalsın 1 ay. Eve gidince çook büyük kavga edicem çook
-Reklam-
0 oy
(7,583 puan) tarafından
Kız tatile hiç kaynana evine gidilir mi ☺️
(14,147 puan) tarafından
:-)bizde senede bir kere gdyruz izinde 20 gün ama şükür ya ben hiç zorluk çekmiyorum her şeyi yaparsindw huzurun olsun dimi ama ordan da kaçıyorsun tatile budefa iki cocukla zor gibi bakalim
(7,583 puan) tarafından
Bizde senede bi kere gideriz ama herkes elinden geleni yapar yani bütün işi ben yapmam ben temizlik yapiyosam kayınvalidem yemeği yapar hiç o yaptı bu yapmadı mevzusu olmaz aramızda şükür ☺️
(2,258 puan) tarafından
Kaç gün kalırsınız?
(2,258 puan) tarafından
Ya evin halini gör. Sokak daha temiz
(7,583 puan) tarafından
Benim ailemle eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyolar 4 gün fln kayinvalidem de kalırım sonra kendi aileme geçerim
0 oy
tarafından
Dön evine neyi bekliyorsun pislik, kıl içinde hastalanırsınız Allah korusun 
(2,258 puan) tarafından
Olmuyor cnm işte. Olmuyor. Maalesef olmuyor. Eşim kalmak istiyor boook var burda çünkü
tarafından
Ben senin yerinde olsaydım asla duramazdım çocuk var hastalanır kedi kılı yutsa Allah korusun midede erimiyor hastalık yapar bence eşini ikna et
0 oy
(735 puan) tarafından
Her şey eßden geçiyor. Eşin anlayışlı olsa ztn seni getirmez. Allah yardımcın olsn
(2,258 puan) tarafından
Pisliğiii seviyor demekki haay van herif
(735 puan) tarafından
Demekki yoksa duramazdi ki en fazla bir gün kalabilirdi. Erkeklerin anlayışsız olanı hiç cekilmiyor
0 oy
tarafından
Biri benim evime 17 gün gelip elini bir şeye atmazsa bende onun evine tatile gider 40 gün kalır yan gelip yatarım. Kaldı ki gelinim benim kızım neyse gelinimde kızım gibi olur. Ben zaten kaynanalik yapamam hep arkadaşım gibi olmalı benim yanımda rahat olmalı ama benim evime gelip beni annesi arkadaşı gibi görüyor ise bir işin ucundan tutması lazım. Ben halama bile gitsem bulaşıkları yıkarım ortalığı toplarım köye gittim 12 gün amcam gilde kaldım ben yaptım her şeyi yemek hariç her gün bulaşık temizlik vs hiç gocunmadim 
(2,258 puan) tarafından
Sen iş yaparken elinde tablet. Diğer elinde sigara bacak bacak üzerinde karşında oyun oynasa?  Canım kızı da yapmadı. Burdayken o da geldi. Kızı gelince kendi yapıyor. Kızından bişey istemiyor. Kızı gitti, görmen gerek. Bizi sanırım adam yeribe koymuyor. Uyanma saati değişti. Tavırları değişti.
tarafından
Kuzum o zaman istemiyor yada sen olduğun için sana güveniyor öyle yapıyorsa terk et orayı ayrıca kedi besleyen insanların evinde 1 bardak su içmem. Midem bulanır yerinde olsam giderdim
0 oy
(2,796 puan) tarafından
Siz de yapmayın yemeği eşiniz görsün ne yiyeceğini. Tamam illa işin ucundan tutarsınız da her şeyin size yıkılması çok saçma.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,662 soru

24,061,939 cevap

330,171 kullanıcı

...