0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından
Kizlar benim bebegim yogunbakimda diye hergun arayip bilgi aliyoruz . Bikacgundur doktorla gorusemiyoruz yogun diye ameliyat var diye. Bugun aradik hemsire bi bebek eks oldu kalbi durdu ona kalp masaji yapiyolar sonra arayin dedi cok uzuldum ama hangi bebek bilmiyorum yani bizim bebek olsaydi haber verirlerdi illaki dimi kizlar. Bide allah ailesine sabir versin cok zor durum ben cok kotu oldum onu duyunca icim parcalandi resmen . Sizinle de paylasayim dedim 

10 Cevaplar

+1 oy
(7,583 puan) tarafından
Hemşire de ne destursuz biseymis öyle ya 

Rabb'im korktuguna ugratmasin inşallah cnm ❤️
(3,403 puan) tarafından
Gerçekten ya öylede denir mi. İşi var müsait değil dersin
(7,583 puan) tarafından
Aynn öyle kadını da korkutmus
(975 puan) tarafından
Aynen oyle diyince korktuk bizde
-Reklam-
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm 

Doktorların yaptığı nekadar yanlış bı anneye bi bebek ex oldu diyor iş olarak deyilde insan olarak yani düşünmüyor lar acaba karşısındakini ne duruma düşeceğini 
(2,611 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ya. Ne düşüncesizlik
(7,977 puan) tarafından
İnsanlık yok herlade bunlarda nasıl konuşacaklar ini bilmiyorlar heleki bı anneye
(3,997 puan) tarafından
bunu soyleyen doktor degilmis ama hemsireymis
(7,977 puan) tarafından
Olabilir insan deyilmi oda
(975 puan) tarafından
Normalde yasak degil mi baska hastayla ilgili konusmak.ama insan korkuyo bide uzuluyiruz sonucta
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Kiz ben olsam hemen hastaneye kosar bebegimin durumunu ogrenirdim acikcasi
(975 puan) tarafından
Canm ogrendik yine aradik konustuk bizim bebegimiz degil ama yinede hicbi anneye evlat acisi vermesin rabbim
0 oy
(627 puan) tarafından
böyle birşey asla hasta yakınıyla paylaşılmaz ex oldu denir mi hiç zaten bebeği yoğunbakımda yatan anneler o kadar çok evhamlı panik atak oluyorlar ki çok hassaslar bi anneye bu söylenmemeli birisi o hemşireye nasıl konuşulması gerektiğini öğretmeli
(627 puan) tarafından
öncelikle xanım çok geçmiş olsun umarım bebeğin en kısa zamanda iyileşir de kavuşursun türkiye cumhuriyetinde sağlık söktöründe ki en büyük sorunlarından biri sağlık personelinin konuşma ve davranış biçimi hemşire öyle söyleyince evham yapıp hastaneye gitseydin bebeğini görmek isteseydin göstermeselerdi tartışma çılarfı ondan sonra hasta yakını doktora saldırsı olur burda kim suçlu oluyo şimdi yavrusu hastanede yatan aile mi yoksa ilgisiz doktor hemşire mi Rabbim hastanede yatan tüm hastalara şifa versin
(975 puan) tarafından
Cok dogru dediginiz bu sekilde cok tartisma oluyor.
(627 puan) tarafından
insanlaeı tahrik ediyorlar sonra suçlu diyip cezalandırıyorlar
bu arada bebeğin nasıl oldu canım görebildin mi
(975 puan) tarafından
Bizim gorebilme gunlerimiz cuma gunu canim . Bugun doktorla konustum oglende durumu iyiye gidiyo dedi anne sutu verebiliyolar az az bakalim insallah daha da iyi olucak
(627 puan) tarafından
inşallah canım sağ salim çıksın yavrun bi an önce kavuş bebeğine soya doya öpüp kokla :)
0 oy
(3,101 puan) tarafından

Yani insallah degildir de sennde bebegin olablirdi arayan insana neden byle soylerler anlayamadim.sifa versin allahim bebegine.dger bebegin ailesine de sabir :'(

(975 puan) tarafından
Konustuk bizim bebegimiz degil ama yinede uzuldum baya
0 oy
(1,403 puan) tarafından
size niye böyle bilgi veriyor yoğun bakımda desin yani böyle patavatsızlara donör oluyorum 
(975 puan) tarafından
Valla soylememliydi zaten bekliyoruz bizde 1 aydir yogunbakimda 1 hafta oldu ameliyat olali hal perisan
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Nasil kakipta ex oldu diye bilirki dengesizmi bayaga ben senin yerinde olsam hemen hastaneye kosardim
(975 puan) tarafından
Konustuk sonra bizim bebegimiz degil ama diger bebege cok uzuldum
0 oy
(3,408 puan) tarafından
Sen sakince evde oturuyorsun öylemi hastaneye koşman gerekmez mi bu durumda 
(975 puan) tarafından
Sakince oturdugumu nerden biliyosun ki yine arayip bizim bebegimizi sorup konustuk haber aldik bizim bebegimiz degil
(3,408 puan) tarafından
Kötü bir haber alıyorsun ve tereddüt etmişsin o yüzden bur da bir çok kişide bnm dediğimi demiş, bebeğn iyse srn yok
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Hemşire sarhoştu galiba,öyle söylenir mi hiç yaaaa 

Allah şifalar versin kuzuna
(975 puan) tarafından
Saol canm amin
0 oy
tarafından
Canım yoğun bakım ünitesi içerisinde olan her olayın paylaşılması yasaktır. Yani hasta ve hasta yakınlarıyla ilişkileri bilmeyen biri görevli olmasın lütfen ya. Kuzum direk bebeğinize şöyle oldu demezler ama sizi arayıp durumu kötüleşiyor acilen gelin derlerdi. Benim kızım yoğunbakımdayken yaşadık biz iki kere çağırmışlar o yüzden sıkma canını rabbim o bebeğin ailesine de güç kuvvet sabır versin inşallah durumu iyileşmiştir
(975 puan) tarafından
Yeniden aradik canm bizim bebegimiz degil ama diger bebege cok uzuldum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 516 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
8 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Hamsikoydumtavaya- (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.
3 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,077 soru

24,053,396 cevap

329,793 kullanıcı

...