0 oy
698 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,361 puan) tarafından
Kızlar kızım 15 aylık.  Mutfakta buzdolabının önünde oynuyordu. Ben iki dk içeri gittim. Pat diye bir ses geldi muhtemelen ayağa kalkıp düşmüştür. Yuruyemiyor daha. Koştum hemen aldım çok korkmuştu. Burnu kanadı biraz iki deliği de. İçerde kan vardı peceteye de az az geldi ama öyle damlayacak kdr çok akmadi. Düşüp burnunu vurdu o yüzden mi yoksa kafasını mı vurdu da aktı hiç bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce :( simdi geçti 15 dk oldu normale döndü kızım . Bir şey olur mu kızlar 

5 Cevaplar

0 oy
(1,953 puan) tarafından
Davranışlarında gözlerinde değişiklik var mı cabim ayrıca bi kac saat uyutma çok çok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun
-Reklam-
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Acile götür için rahat olsun 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Şimdi iyi diyorsun biraz gözlemle, aykırı bi durum gelişirse götürürsün. Geçmiş olsun. 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kafasında şişlik morluk herhangi bir şey yoksa 2 saat uyutma canım gözlerine bak kayma falan var mı bide fışkırarak kusma yoksa birşey olmuyor korkma ense tarafı zaten daha önemli diğer yerlere kadar kızım beyin kanaması geçirdiği için çok dikkat ediyorum uydu muda arada dürt 
0 oy
tarafından
Korkma canım burnunu vurmuştur belki dikkat et izle değişik bir durum görürsen acile götür 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 399 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 452 göst.
0 oy
2 cevap 240 göst.
6 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (970 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 596 göst.

Kategoriler