0 oy
950 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Kızlar merhaba neler yapıyorsunuz, Benim duruma gelicek olursak beş aylık hamileyim, karnım çok çıktı hep öncesi dikkat ederdim kilo almamak için 60 kiloydum şuan 65 kiloyum eşim beğeniyor tabi hamile göbeğim olmasa bende sorun etmem ama çok hareket edemiyorum bilmiyorum bana göre çok çıktı karnım, eşimle en geç üç dört güne yan yana geliriz ama kendimi beğenemiyorum kilo aldığım için özelikle antalayada okadar açık varken birde güzel ler Bn kendimi hiç sevemiyorum eşimin yanına gitmek istemiyorum özelikle aksmq yemeğini geç yiyince tabi şişkinliğim oluyor hava sıcak çok su içiliyor daha da problem nasıl gecicek bu 4 ay bilmem of deliricem eşim bana düşkün ben ona ama napicam bilmiyorum kendimi sevemiyorum beğenemiyorum hiç yanına gidesim gelmiyor bir an önce hayırlısıyla doğum olsunnn diye dua ediyorum

15 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Hayırlısını iste nice kadınlar var hamilelik isteyen bebek isteyen ve sen böyle mi düşünüyorsun gerçekten 

Hamilesin bu bir mucize eğer esinde bu yüzden senden soğuyacaksa varsın soğusun 
tarafından
İmtihan dünyasındayiz rabbime şükürler olsun bunun çok bilincindeyim ayaz beni orda bekliyor biliyorum burda kucağıma alamdim kokusunu çekemedim ama oraya elbet gideceğim işte o zaman kokusunu doyasıya içime cekicem kuzumun

Rabbım seni de imtihan etmiş sonuç en güzelinden iki evlat nasip etmiş inşallah hiç bir zaman acılarını görmezsin vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah

Çok teşekkür ederim duan için. Amin inşallah
tarafından
Seval yorumlari okudum simdi, Allah sana tez zamanda saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah. Basin sagolsun, bir annenin en buyuk sinaviyla sinamis Rabbim seni. Allah sabirlar versin. Dilerim kucagin sapasaglam bir yavruyla en kisa zamanda dolar. Dua edicem senin icin.
tarafından
Ay çok sagolun Rabbım razı olsun sizden inşallah çok sevindim çok mutlu oldum

Amin insallah hayırlısıyla olur bütün isteyen herkese nasip olur inşallah
(24,251 puan) tarafından
Seval Allah'ım sana tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.  Allah'ım kucaginizi doldursun.
tarafından
Amin insallah , Allah razı olsun hepinizden sagolun dualarınız için
-Reklam-
0 oy
tarafından
hamilesin tabi şişcek karnin bebek nasil buysun yoksa
(2,362 puan) tarafından
Öylede millet az alıyor kilo yada karnı sonradan şişiyor ben ilkinde 30 ikincide 25 şuan da neredeyse 6 kilo aldım bile buda nefesimi tıkıyor hareket edemiyorum karnım kocaman gibi bekarligimdna beri çok takıntılıyım kiloma şimdi daha da kötü oldum
tarafından
ilk gebeliginde 30 kilomu aldin
(2,362 puan) tarafından
60 la hamile kaldım 90 la giridm
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Ee hamilesin ya hani Cok normal bişey.
(2,362 puan) tarafından
Ya ne bileyim millet çok az kilo alıyor Bn ilkinde 30 ikincide 25 şuan da neredeyse 6 kilo aldım bile
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Kafaya takma bunları doğumdan sonra gider kilolar hamilesin tabiki kilo alacaksın bende aldım şuan 6 aylık 60 kiloyum bende bazen of çok kilo aldım diyorum ama hamileyiz bundan daha doğal ne olabilir ama eşim beğenmez diye düşüncelere girmiyorum bebeğimizi taşıyorum karnımda önemli olan şuan sağlıkla doğum yapmak başka birşeyi kafama takmıyorum sende öyle yap doğumdan sonra emzirirsen eğer çok rahat gidiyor kilolar ilk gebeligimde kırkım çıkmadan eski kiloma dönmüştüm 
(2,362 puan) tarafından
Ne güzel benim bir senemi alıyor ilkinde 30 ikincide 25 şuan da neredeyse 6 kilo aldım bile millet çok az alıyor ben duba gibi olyuroum ya
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Dogumdan sonra daha zor bebekle ilgilenmekten kendinle ilgilenimen esinle ilgilenemicen hamileler bana gore cok tatli göbüsun var ve icinde bebegin car hu gunlerinin tadini cikar hamileliginde problem yoksa esinle yakinlpasmanda sorun olmaz kendinide begen cok kilolu degilsin
(1,916 puan) tarafından
90 kiloyum bacim sen sismansan ben öleyimmm :))
(2,362 puan) tarafından
Allah korusun, eminim seninde kendince çok güzel bir güzelliğin vardır boyun kaç ben kisayimda valla ndjdj
(1,916 puan) tarafından
1.63 :))
(2,362 puan) tarafından
Ben 1.59 um o 4 cm bile fark etiriyor
(1,916 puan) tarafından
Zayifcim canim merak etme :))
0 oy
tarafından
canim esin takmamis sen neden takiyorsun ,kaldi ki hamilelikte kiloya takilma cunku gecici bir durum bunun bilincinde olmak lazim..
(2,362 puan) tarafından
Öylede bne ilkinde 30 ikincide 25 şuan da neredeyse 6 kilo aldım bile çok kilo alıyorum biliyorum kendimi oyuzden şimdiden bu kadar kilo almak karnımın büyümesi bnei Bi tik urkutuyor
tarafından
kiz ben de ilk dogumun sandim :)) bisicik olmaz bakk vermissin hepsini gene verirsin takilma tadini cikar
(2,362 puan) tarafından
Benim 4. Qma üçüncü çocuk olucak inşallah beşe kadar düşünüyorum aslında aam abilmyirkum bakalım nilcak
tarafından
ohh masallah : D
0 oy
(3,838 puan) tarafından
Boşuna demiyolar ya fizigim bozulmasın diye doğuramam ☺️ seven adam her halinle beğenir canım dert etme annelik kutsaldır diye düşün teselli et kendini
(2,362 puan) tarafından
Çok şükür elhamdülillah eşimden yana şanslıyım dahada kızıyor sakın doğumdan sonra kilo verme diyo çok dalga geçerim çocuk gibi oluyorsun ben istemiyorum zayıflamanın diyor ama ben okdr rahatsız oluyorum ki nesef alamıyorum hareket edemiyorum kendimden soğudum
(3,838 puan) tarafından
Daha bunun 7.8.9. Ayları var ☺️  boşver bebeğine odaklan sende canım sağlıcakla gelsin de
(2,362 puan) tarafından
İnsalah ilkinde 30 ikincide 25 kilo alan ben bakalım neler oljcak
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin
(2,362 puan) tarafından
Öyle tabi elhamdülillah, ama ben hani dert diye anlatmadım sohbet amaclida anlatim
(13,675 puan) tarafından
Bu yaşadığın mucizevi olayı milyonlarca kadın yaşamak istiyor bırak tadını çıkar kilo denilen şey gidiyor
(2,362 puan) tarafından
Haklısın Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah halacım 17 yıldır yok asla çocuklarim hakkında konuşmayız sormaz uzulur
(13,675 puan) tarafından
Allah'ım onunda kucağını doldursun inşallah
(2,362 puan) tarafından
Aminn onunda isteyen herkes ede
0 oy
(196 puan) tarafından
Valla canim bu günlerin tadını çıkar ye iç gez doğum yapalı 44gun oldu zombi gibi ortalıkta dolanıyorum gaz yapıcak diye doğru düzgün bir şey yiyip içemiyorum hamileyken keşke daha çok yeseydim onuda geçtim hamileyken bile 70kilo değildim şimdi 70kilo olmuşum pişman mıyım değilim göbekli halimi özledim 
(2,362 puan) tarafından
Jsjdjd benim üçüncü bu ilkinde 30 ikincide 25 kilo aldım şunda 6 kilo aldım neredeyse ama Vala böylede zor
0 oy
tarafından

Hamilelikte başka ne bulayimda kafama takayım acaba :D ah biz kadınlar dert üstüne durduk yere dert ekliyoruz. Canım bunlar normal birşey ben kiloluyum hamilelikte kilo az aldım ama doğumdan sonra 15 kg yakın aldım 1 sene oldu şimdi onu vermeye çalışıyorum. Ve hamileliğimde son ayda burnum felaket bir şekilde şişti aynaya bakamıyordum o derece ama doğumdan sonra hepsi düzeliyor inan eşinde takmamis sende takip strese girme boş yere bebeğinizde strese sokma. Onlar herşeyi hissediyorlar biliyorlar. 

(2,362 puan) tarafından
İki kızım var anamı aglatiyolar jsjsj içeride kim bilir çocuğum neler yaşıyor doğru valla, benimde öyle burnum şişiyor ve ben çok kilo alıyorum ilkinde 30 ikincide 25 şuan da neredeyse 6 kilo aldım bile
0 oy
tarafından
Amann Selcan bıraksana şu yaz günü heryerimiz ağrır midemiz yanar ateşler basar oturupta göbeğim çıkmış eşim beni beğenmez disardada çok kadın kız var bunlarımi düşüncez sen iki canlısın canın nasıl istiyorsa öyle davran doğumdan sonra toplarsin
(2,362 puan) tarafından
Vala öyle bende zorlanıyorum karnımın içi yirtiliyor sanki
tarafından
Evet bide ben 5 ay sonra hamile kaldım dikişler çok aciyo gerildikce senin normal dogummu
(2,362 puan) tarafından
Ayy beş aymi yok benimde üçüncü sezaryen benimde çok acıyor ikinci den sonra birde dikislerim açıldı 25 gün tedavi gördüm on gün evde 15 gün hastanede kapanmadı aldılar dikislerim tkrr dıkis attılar, kana bulaşmıştı 15 o yatım anca iyileştim, benim araları iki yaş otekiylede iki yas
tarafından
Yani ikinci doğumumda büyük 14 aylık oluyor benimde canım oo çok sıkıntı yaşamışsın Rabbım tekrarini yaşatmasın canım benim dikislerim yapistirmaydi Bi sorun yaşamadım ama çok geriliyor bide ayağa kalktimmi çatı ağrım çok oluyor
(2,362 puan) tarafından
Çatı ağrısı bende de var yaa birde benim hep karnım çok aşağıda oluyor gören karnım çok aşağıda diyor  ilki 30  haftalık doğdu 2200 bir hafta kaldı kuvozde 1900 le eve getirdik ikinci 35 haftalık doğdu, ilki yapistirmaydi bende sıkıntı yaşamadım ama ikinci ipti onda sıkıntı yaşadım ibilmyiorum bağlantısı var mı
0 oy
(915 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin bacım bu ne minnetiszlik ya hayret ile okudum ben 35 aldım hala da öyleyim kzıım 7 aylık oldu ama bir güne bir gün senin kurduğun cümleleri kurmadım az biraz şükür ett hamilesin ve bir can taşıyorsunn 
(2,362 puan) tarafından
Ya asıl bu ne hemn on yargı nereden biliyorsunuz sukretmedigimi elimin sürekli karnımın üstünde olmadığını istemesen üst üste üçüncü gebelikgim olurmuydu ki beni bilenler biliyor ne zorluklarla dogunlarim oluyor Bi bunda başta yaşadım sadece şuan geçti iki erken doğum bir kürtaj ben dert diye değil sohbet amaçlı anlatım ben, bekarligimdna beri kiloya çok takıntılı biriyim herkes bilir beni, 30 kilo alan ben vericem diye ne hallere giriyorum , yaşadığım sıkıntımı anlatım sohbet amaçlı dertliyim diye degil
(915 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah o zaman... aslında sitemim sana değil etrafımda o kadar insan çocuk hasreti ile yanıyor yıllardır ondan öyle dedim
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Allah başka keder vermesin
(2,362 puan) tarafından
Ya kızlar cümlemize inşallah ama dert diye değil burası benim içi gerçekten güzel bir yer güzel bir arkadaşlık ortamı, konu dışı soru sohbet, sohbet amaçlı anlatım
(3,265 puan) tarafından
Anlıyorum ama ben kendi adıma konuşacak olursam kendimi beğenmediğim için eşimle yakınlaşmaktan kaçınmam. Ben ona gönülden bağlıyım dış görüntüme hiç takıldığını düşünmedim şu yaşıma kadar. Ben ona sevdiğim için dokunuyorum sonuçta işimi görmek değil tek amaç. O yüzden kilo imiş başka şeymiş benim içinde eşim içinden bi önemi olmadı şimdiye kadar. Hamilelik ise bambaşka olay
(2,362 puan) tarafından
Bende ona takılmıyorum ama kendime çok takılıyorum  sorun bende öz güvensizligimden sanirim
0 oy
(2,985 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin canım ❤
0 oy
(507 puan) tarafından
Meram etme ilk hamileliklerde hep öyle olur :)))) ikincide o kadar çok takmazsın
(2,362 puan) tarafından
Cnvhjhjgfh ben baya  sorunluyum herhalde bu üçüncü hamileligim ilki 30 kilo aldım ikinci kızım 25 kilo aldım şunda 6 kilo aldım bile
(507 puan) tarafından
Yuh kız bende diyorum ilk hamileliğide ondan takıyor bu kadar :D e boşver veriyosun ki alıyosun demekki :D
(2,362 puan) tarafından
Veriyorum da anam ağlıyor neler yapıyorum aç bırakıyorum kendimi bjhvbb
(507 puan) tarafından
Bende ilk doğumum da verdim simdi ikoncisinde 30 haftaya kadar 10 kilo aldim ama bakalim ilkinde 25 kilo almıştım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 508 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,049 göst.
5 Aralık 2019 Diğer kategorisinde admin (185,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 428 göst.
17 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1111 (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,176 soru

24,397,503 cevap

349,860 kullanıcı

...