Kızlar 30 haftalık İkiz bebeklere hamileyim bugün kontrolüm vardı. Neyse sıra bana gelene kadar bende ntsye gireyim dedim zaten bir şeyler yemiştim kadın illa çikolata da ye dedi yedim bebekler çok hareketliydiler ben sancı falan bir şey hissetmiyorum ayağa Kalkarken doğrulurken tabi az ağrım oluyor. Tam sıra bana geldi ntsden Çıktım Doktora gösterdim sancin var suları biraz fazla rahim ağzı uzun ve sanciya rağmen kapalı dedi. Kiloları da 1500 gram . Hocam 4 saatlik özel araçla yolculuk yapabilir miyim dedim hayır dedi sana bir günlük yatış veriyorum dedi . Neyse 3 paket serum 5 hap ve iki ciğer geliştirici iğne yapıldı serum ve hap sancı kasılma önleyiciymiş. Dün yatış yapılmıştı saat 10 a kadar 3 saatte bir ntsye bağlandım ara ara sancı çıkmış tek tük bugün 1 gün daha yatış yapılsın dedi istemedim çünkü 3 yaşında kızım var babası çok güzel ilgileniyor ama hep aklımdaydilar diye bir gece daha kalmak istemedim. Yarın da inşallah 3.5 saatlik yola çıkacağız inşallah bir şey olmaz değil mi ? Ben kendimi iyi hissediyorum bebek hareketleri sancı olarak yansımış olabilir mi kağıda.