0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 30 haftalık İkiz bebeklere hamileyim bugün kontrolüm vardı. Neyse sıra bana gelene kadar bende ntsye gireyim dedim zaten bir şeyler yemiştim kadın illa çikolata da ye dedi  yedim bebekler çok hareketliydiler ben sancı falan bir şey hissetmiyorum ayağa Kalkarken doğrulurken tabi az ağrım oluyor.  Tam sıra bana geldi ntsden Çıktım Doktora gösterdim sancin var suları biraz fazla rahim ağzı uzun ve sanciya rağmen kapalı dedi. Kiloları da 1500 gram .  Hocam 4 saatlik özel araçla yolculuk yapabilir miyim dedim hayır dedi sana bir günlük yatış veriyorum dedi . Neyse 3 paket serum 5 hap ve iki ciğer geliştirici iğne yapıldı serum ve hap sancı kasılma önleyiciymiş. Dün yatış yapılmıştı saat 10 a kadar 3 saatte bir ntsye bağlandım ara ara sancı çıkmış tek tük bugün 1 gün daha yatış yapılsın dedi istemedim çünkü 3 yaşında kızım var babası çok güzel ilgileniyor ama hep aklımdaydilar diye bir gece daha kalmak istemedim. Yarın da inşallah 3.5 saatlik yola çıkacağız inşallah bir şey olmaz değil mi ?   Ben kendimi iyi hissediyorum  bebek hareketleri sancı olarak yansımış olabilir mi kağıda. 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla doktorunu dinlemen gerek birşey olsa vicdan azabı çekersin.
tarafından
Sende haklısın canım işte İçim içimi yiyo ama yarın kayinbabam bizi almaya gelecek  dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yol biz başka ildeyiz şimdiye kadar kontrol için hep özele gittik ama Sezeryan 7000 olmuş maddi yönden sıkıntı çekeriz
Kayinbabam eğitim ve araştırma hastanesinde sağlıkçı orda  hem hastanede çok güzel ilgilenirler hemde çevremiz hep orda herkes pervane olur mecburi gidiyoruz maalesef yoksa doktorumdan dan da çok memnundum burda kimsemiz yok  :(((
tarafından
Sen doğum için mi diyorsun yani o zaman dinlene dinlene git. Allah yardımcın olsun.
tarafından
Evet canım Allah razı olsun sağ salim varayım oraya full yatcam burda kızım beni yoruyor oyun istiyo iki de bir yemek yapmak zorunda kalıyorum orda kızımla da ilgilenirler iyice ağırlaştıniz haftam daha da geçmeden gidelim dedik çok teşekkür ederim inşallah sağ Salim varırız yerimize Allah razı olsun canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Kız hareketleri ayrı sancılar ayrı sancin çıkmış da doktor riskli bir şey görmese seni yatirmazdi bence yatsaydin 
tarafından
Ya biz doğumu başka ilde düşünüyoruz kayinbabamgilin yaşadığı şehirde. Kayinbabam sağlıkçı yarın gelip bizi alacak orda hem çevremiz var herkes pervane olur hemde devlette çok iyi bir doktor var hastane çok güzel ilgilenir Allah korusun erken doğum vs olursa hep haber alabiliriz güzel ilgilenirler bebeklerle.  Burda kimsemiz yok haftamda daha da ilerlemeden hemen gitmemiz gerekiyor yoksa burda doğum yapmayı  doktorum dan çok memnunum evimde olmayı çok çok istiyorum  ama şartlar inşallah bir sıkıntı olmaz ya
(7,369 puan) tarafından
Hayırlısıyla git o zmana canım inşallah bir sıkıntı olmaz Allah yardımcın olsun
tarafından
Allah razı olsun canım ♥️
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Yatma konusuna birsey diyemem insanın evladında kalıyor aklı. Ama ben gitmezdim yola
tarafından
Sende haklısın canım işte İçim içimi yiyo ama yarın kayinbabam bizi almaya gelecek  dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yol biz başka ildeyiz şimdiye kadar kontrol için hep özele gittik ama Sezeryan 7000 olmuş maddi yönden sıkıntı çekeriz
Kayinbabam eğitim ve araştırma hastanesinde sağlıkçı orda  hem hastanede çok güzel ilgilenirler hemde çevremiz hep orda herkes pervane olur mecburi gidiyoruz maalesef yoksa doktorumdan dan da çok memnundum  doğum yapıp evime gelmeyi çok isterdim burda kimsemiz yok  :( şartlar işte inşallah bir soeun olmaz yaaa :(((
0 oy
(3,998 puan) tarafından
dr onay vermemis canim biz nasil yola cik bir sey olmaz diyelim , riske atma onay vermiyorsa
tarafından
Ya maddi manevi şartlar mecburi kılıyor maalesef   doktorumdan da çok memnunum ama haftam ilerlemeden kayınvalidemgile gitmemiz lazım kayinbabam yarın bizi almaya gelecek dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yolu  sağlıkci kendisi eğitim ve araştırma hastanesinde burda kimsemiz yok uzun süre hastanede kalma gibi bir durum olursa altından kalkamayiz hem gideceğimiz şehirde hem hastane hem akrabalar pervane olur  Allah korusun erken doğum olursa istediğimiz zaman hastaneye gidebiliriz yoğun bakım hemşiresi doktor vs. Hepsi tanıdık inşallah bir sorun olmaz ya
0 oy
(17,188 puan) tarafından
Doktoru dinle derimm bende ufak bı lekelenme ile gittim yatış falan deyince tirsmistim yatmasammi dedimm iki kızım evdeydi babaları başında başka kimse yoktu son anda annem geldi iyikide çıkıp gitmemisim bebeğimi kalp atışları yavasladigi için acil sezaryen ile doğum yaptım 35 haftada
tarafından
Nts de tek tük sancı çıktı kalp kalp atışları da iyiydi canım bende ağrı sancı yok rahim ağzı kapalı sadece 22 haftadan beri Bebeklerin suyu biraz fazla burda kimsemiz yok yarın kayinbabam gelip bizi alacak orda ilgilenecek olan çok olur hem Hastanede hemde çevremiz hep orda  birde burda özele gidiyordum sezeryan fiyatları uçmuş gideceğimiz yerde devlette doğum yapacağım inşallah kayinbabam da devlet hastanesinde sağlıkçı herkes ilgilenir biraz daha iyi olur bizim için inşallah bir soejn olmaz yaa
0 oy
(23,296 puan) tarafından
Çok mecburi değilse yola gitme canım doktor gerekli görmese yat demezdi
tarafından
Maddi ve manevi şartlar bunu gerektiriyor canım ya burda kimsemiz yok uzun süreli bir yatış verilse kızım eşim perişan olur maddi yönden de altından kalkamayiz  yarın kayinbabam gelip bizi alacak 4 saatlik yolu dinlene dinlene gideceğiz kendisi eğitim ve araştırma hastanesinde sağlıkçı orda çok iyi bir doktor var doğumum onda olacak inşallah haftam iyice ilerlemeden gidelim diyoruz hem çevremiz orda herkes ilgilenir hemde hastanede eşimin akrabalar  hep sağlıkçı müdür bir şey olursa Allah korusun erken doğum falan iyi ilgilenirler inşallah bir sorun olmaz yaaa :(((
(23,296 puan) tarafından
Dua ediyorum canım sağlıkla zamanında al kucağına minik bebişleri bize de haber et doğurdum diye ❤️
tarafından
İnşallah o güzel postu açarim Allah razı olsun canım ♥️
0 oy
(191 puan) tarafından
Canım benimde ıkiz dediğin gibi çok hareketli nst de hareket olunca doktorlar bunu ayırt edebiliyor zaten. Ikiz gebelik her zaman çok riskli keşke doktoru dinleseydin
tarafından
Ya burda kimsemiz yok yoksa şimdiye kadar asla sözünden cikmadim haftam ilerlemeden kayınvalidemgile yaşadığı şehre gidelim diyoruz kayın babam yarın bizi almaya gelecek dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yolu kendisi sağlıkçı eğitim ve araştırma hastanesinde Allah korusun erken doğum olursa hem çevremiz orda herkes pervane olur hemde hastane müdürü eşimin kuzeni hemde kayinbabam sağlıkçı çalışıyor orda Hemde maddi yönden biraz rahatlamış oluruz yoksa bende çok isterim doğum yapıp evime gelmeyi ama burda hickimsemiz yok kızım eşim perişan olur uzun bir süre yatış verilse ya da bir sey olsa Allah korusun.
(191 puan) tarafından
Allah etmesin kötü şeyler düşünme rabbim şafii adıyla şifa versin inşallah ama mutlaka gittiğin zaman doktora görün
tarafından
Aynen doktor o kadar iyi ki burda da çok duydum ismini hastanedeki akrabalarda da adamı çok öneriyorlar 3 hafta önceden randevuyu zor buldum adama gidince. Yarın gideceğiz Çarşamba randevu var inşallah sağ salim gideriz Allah razı olsun canım ♥️♥️♥️ sende inşallah sağ salim zamanında kucağıba alırsın canım rabbim acilarini göstermesin
(191 puan) tarafından
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Bu doktorlar 6 yıl okuyup üzerime uzmanlık sınavına boşuna grip alan seçiyor dimi kuzum cahilce hareket etmişsin doktor yat diyorsa yatacaksin  
(2,515 puan) tarafından
İçini ferah tut ama seni takip eden doktorun doğumuna giremeyecek orada ki doktora guvenebilecek misin ben hep tek doktoruma bağlı kaldım
tarafından
İşte 30 haftalığım  en azından doğuma kadar haftada bir gideceğim kontrole tabi Allah korusun erken gelmezlerse şimdilik erken doğum riskin de yok dedi  randevu aldım  3 hafta önceden malatyadaki doktordan bütün bilgileri hamilelik takip süreci hepsini raporları falan anlatırım doktorumdan çok memnunum çok isterdim burda doğum yapmayı üzülerek gidiyorum vala ama ordaki doktoru da burda çok duydum ve eşimin orda çalışan akrabaları da hep onu söylüyorlar güzel ilgilenir    ben zaten şimdiye kadar eşimle bu konuda anlaşamıyorduk ben doğumu burda istiyordum eşim malatyada istiyordu orda çevremiz var doktorlar yoğun bakım hemşiresi kayinbabam hastane müdürü hepsi güzel ilgilenir falan diyordu ama ben doktorumdan kopmak istemedim dün yatış verilince burda olmayacagini anladım uzule üzülerek gidiyorum vala :(((
(2,515 puan) tarafından
O zaman tutabildigin kadar tut canım kuzuları içinde sağlıkla gelsinler cinsiyetleri ne :) isim dusundunuz mu
tarafından
Mete  ve melih  kağan çağan  ya da Mustafa ve kemal   Çağatay ve doruk  kuzey ve anıl vs. Şimdilik canım inşallah tek duam o vala sağlıkla ve zamanında gelmeleri
(2,515 puan) tarafından
Hepsi birbirinden güzel isimler tabi favorim Mustafa ve kemal :) uluonder inşallah sağlıkla kucağına alırsın
0 oy
tarafından
Doktorunu dinlemelisin
tarafından
Haklısın vala içim içimi yiyor ama şartlar böyle olmasa asla doktorumun sözünden cikmazdim ama Sezeryan fiyatları uçmuş sadece dünden bu yana 700 TL gitti tabiki bebeklerden önemli değil ama daha uzun süreli yatış ya da bir şey olursae altından kalkamayiz Ya burda kimsemiz yok yoksa şimdiye kadar asla sözünden cikmadim haftam ilerlemeden kayınvalidemgile yaşadığı şehre gidelim diyoruz kayın babam yarın bizi almaya gelecek dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yolu kendisi sağlıkçı eğitim ve araştırma hastanesinde Allah korusun erken doğum olursa hem çevremiz orda herkes pervane olur hemde hastane müdürü eşimin kuzeni hemde kayinbabam sağlıkçı çalışıyor orda Hemde maddi yönden biraz rahatlamış oluruz yoksa bende çok isterim doğum yapıp evime gelmeyi ama burda hickimsemiz yok kızım eşim perişan olur uzun bir süre yatış verilse ya da bir sey olsa Allah korusun maddi olarak altından kalkamayiz inşallah bir sorun bir de gideceğimiz ildeki hastane olanakları buradaki ozelllerden çok çok daha iyi devlet hastanesi olmasına rağmen
0 oy
(5,700 puan) tarafından
Allah korusun istenmeyen bi durum olsa kendini asla affetmezsin. Bebeklerinin canını riske atma.
tarafından
Haklısın vala içim içimi yiyor ama şartlar böyle olmasa asla doktorumun sözünden cikmazdim ama Sezeryan fiyatları uçmuş sadece dünden bu yana 700 TL gitti tabiki bebeklerden önemli değil ama daha uzun süreli yatış ya da bir şey olursae altından kalkamayiz Ya burda kimsemiz yok yoksa şimdiye kadar asla sözünden cikmadim haftam ilerlemeden kayınvalidemgile yaşadığı şehre gidelim diyoruz kayın babam yarın bizi almaya gelecek dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yolu kendisi sağlıkçı eğitim ve araştırma hastanesinde Allah korusun erken doğum olursa hem çevremiz orda herkes pervane olur hemde hastane müdürü eşimin kuzeni hemde kayinbabam sağlıkçı çalışıyor orda Hemde maddi yönden biraz rahatlamış oluruz yoksa bende çok isterim doğum yapıp evime gelmeyi ama burda hickimsemiz yok kızım eşim perişan olur uzun bir süre yatış verilse ya da bir sey olsa Allah korusun maddi olarak altından kalkamayiz inşallah bir sorun bir de gideceğimiz ildeki hastane olanakları buradaki ozelllerden çok çok daha iyi devlet hastanesi olmasına rağmen Kusura bakmayın biraz uzun ve kopyala yapıştır oldu ama uzun uzun açıklama yapayım dedim bir kereden
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Bnce doktoru dinle sonra Allah korusun bisiy olsa ömür boyu vicdan azabı cekersin
tarafından
Haklısın vala içim içimi yiyor ama şartlar böyle olmasa asla doktorumun sözünden cikmazdim ama Sezeryan fiyatları uçmuş sadece dünden bu yana 700 TL gitti tabiki bebeklerden önemli değil ama daha uzun süreli yatış ya da bir şey olursae altından kalkamayiz Ya burda kimsemiz yok yoksa şimdiye kadar asla sözünden cikmadim haftam ilerlemeden kayınvalidemgile yaşadığı şehre gidelim diyoruz kayın babam yarın bizi almaya gelecek dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yolu kendisi sağlıkçı eğitim ve araştırma hastanesinde Allah korusun erken doğum olursa hem çevremiz orda herkes pervane olur hemde hastane müdürü eşimin kuzeni hemde kayinbabam sağlıkçı çalışıyor orda Hemde maddi yönden biraz rahatlamış oluruz yoksa bende çok isterim doğum yapıp evime gelmeyi ama burda hickimsemiz yok kızım eşim perişan olur uzun bir süre yatış verilse ya da bir sey olsa Allah korusun maddi olarak altından kalkamayiz inşallah bir sorun bir de gideceğimiz ildeki hastane olanakları buradaki ozelllerden çok çok daha iyi devlet hastanesi olmasına rağmen Kusura bakmayın biraz uzun ve kopyala yapıştır oldu ama uzun uzun açıklama yapayım dedim bir kereden
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Böyle kafana göre karar nasıl veriyorsun  yola cikmana bile izin vermemiş sen cikicam diyorsun doktorun bilir her şeyi şuan riske atmamalisin 
tarafından
Haklısın vala içim içimi yiyor ama şartlar böyle olmasa asla doktorumun sözünden cikmazdim ama Sezeryan fiyatları uçmuş sadece dünden bu yana 700 TL gitti tabiki bebeklerden önemli değil ama daha uzun süreli yatış ya da bir şey olursae altından kalkamayiz Ya burda kimsemiz yok yoksa şimdiye kadar asla sözünden cikmadim haftam ilerlemeden kayınvalidemgile yaşadığı şehre gidelim diyoruz kayın babam yarın bizi almaya gelecek dinlene dinlene gideceğiz 4 saatlik yolu kendisi sağlıkçı eğitim ve araştırma hastanesinde Allah korusun erken doğum olursa hem çevremiz orda herkes pervane olur hemde hastane müdürü eşimin kuzeni hemde kayinbabam sağlıkçı çalışıyor orda Hemde maddi yönden biraz rahatlamış oluruz yoksa bende çok isterim doğum yapıp evime gelmeyi ama burda hickimsemiz yok kızım eşim perişan olur uzun bir süre yatış verilse ya da bir sey olsa Allah korusun maddi olarak altından kalkamayiz inşallah bir sorun olmaz ya bir de gideceğimiz ildeki hastane olanakları buradaki ozelllerden çok çok daha iyi devlet hastanesi olmasına rağmen Kusura bakmayın biraz uzun ve kopyala yapıştır oldu ama uzun uzun açıklama yapayım dedim bir kereden
(14,147 puan) tarafından
Bir şey diyemiyorum o yönden bakınca evet haklısın ama doktorum çıkma dediyse cikmazdim ki daha öncede çıkmadım tabiki senin kararın sağlıkla gelsinler insallah
tarafından
Ya kesinlikle çıkma demedi dün mesela evi unut dedi tamam dedik  hemen bir gece kaldık bugünde önerdi sadece ara ara sancı var dedi bu istediğim bir şey değil dedi.  Karar sizin deyince bizde burda doğum olması yada yatış olmasının zorluğunu bizzat yaşayınca bir an önce gidelim dedik Allah razı olsun inşallah öyle olur canım
(14,147 puan) tarafından
İnşallah Rabbim sağlıkla kavustursun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 1 gösterim
1 dk önce Diğer kategorisinde Mevs (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
20 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 1,042 göst.
+1 oy
11 cevap 522 göst.
18 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,664 soru

24,061,967 cevap

330,171 kullanıcı

...