0 oy
83 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,747 puan) tarafından

9 buçuk aylık kızım var üst dişleri çıkıyor sanırım çok iştahsız kızlar mamayı bile zor içiyor sizin de böyle mi oldu diş dönemi çok huysuz normalde kolumda sallayarak uyutuyorum şuan onu da istemiyor . Nasıl çözüm bulacağım bilmiyorum. Bir sanıye yerinde durmuyor alt değiştirmem bile yarım saat sürüyor külot bez kullandığım halde. Havalarda 30 derece burda onunla etkisi var mı iştahsızlığa bilmiyorum .başka iştahsız olmasına ne sebep olur belki de dişten değil ? Allah aşkına bi akıl verin 

2 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Büyük ihtimalle diş kuzum,üsteleme canı isteyince yer ancak
(1,747 puan) tarafından
Hiç yemiyor zaten ek gıda yemiyorduk diyordum en azından mama içiyor şimdi o da yok canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diş dönemi çok zor ya doktora danisip diş jeli alabilirsin ben çok agladığında calpolde verdim çünkü doktorumuz öyle söyledi. Çok zor geçirdik bizde
(1,747 puan) tarafından
Ağlamıyor canım huysuz vızırdanıp bağırıyor hıç memnun degıl atesı de yok boşa ilaç vermeyım dedım diş jeli ve diş topu var onları kullanıyorum
tarafından
Diş huysuzluk yapar baş ağrısı yapar kulakları agrır damakları kaşınır biz bile dişimiz agriyinca dayanamıyoruz bu süreç zor geçiyo bide yiyemiyor açlıktan iyice mizmizlanir ben çizgifilme bile yedirdim mecbur
(1,747 puan) tarafından
Bende az önce dışarı çıkarttım orda verdim mamayı karnı doyunca uyudu yavrum kıyamıyorum minik sıpama üst dişler daha bır zor çıkıyor sankı
tarafından
Ah bide azılar gelecek hepsinden beter Allah şifa versin minige
(1,747 puan) tarafından
Rabbım kolaylık versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 387 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,366 soru

24,459,398 cevap

354,527 kullanıcı

...